Görümcem numaramı silmiş

Arkadaşı oraya gidiyor diye laf eden eşim.ben bu yüzden söyledim.insan evvela kendine yada aile içine bakar da ondan sonra millete laf eder. hem büyük görümceme neden açayım konuyu görüyorsa o da görüyor ben mi dicem abla x oraya gitmesin diye , bana mı kaldı karışmak?

İyi de sizi rahatsız eden, laf söyleyen olmamış ki. O mesele bile kocanızla kendi arkadaşları arasında geçen bir dialog. Burada eşinizün arkadaşı sizin yaptığınızı yapsa yine eyvallah derim de, size ne oluyor? Bir tartışma olsa, adam bizzat size hötleyip zötlse, o zaman " sen kendine bak" filan denir, ya da o zaman ağızdan çıkıverir kendi kardeşinin durumu. Sizdeki oturduğunuz yerden, durup dururken iş olsun diye görünce hanıma çomak sokmak olmuş. Kimse salak değil yani, neyi ne niyetle yaptığınız kabak gibi belli de kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz ısrarla, neyse.

Eşim terörist değil sadece konuşur. konuşmaya gitti dövmeye vurmaya değil. ben eşime al bak diye göstermedim eşim nerde gördün dedi whatsapp dedim aldı baktı.ispiyonlucak olsam bir aydır duruyor fotoğraf o zaman derim . ayrıca daha çok eşimin istemediği tarzda fotoğraflar koydu whatsapp instagrama ağzımı açarak bir şey demedim akrabaları falan bile demiş söyle ona koymasın böyle resimler ben genede ağzıımı açıp bir şey demedim

Söyleyecek olsam görümcemin diğer fotoğraflarından bahseder gösterirdim kendi akrabalarına varana kadar eşime şikayet geliyor eşim bana anlatınca ağzımı açıp tek şey demedim .ben önce kendi aile içine bak sonra elaleme karış mantığıyla dedim eşime tepki olarak,görümceme değil.

Eşimin arkadaşına laf etmesi sinirlerimi bozdu
Ya neden sinirinizi bozuyor arkadaşına der der yani, ben size basta hak verdim hak derken belkide gerçekten birden dediniz ondada WhatsApp var diye ama bazi yazdıklarınızi okuyunca ve görümcenizin gittgini bilsin istediniz izlemenizi oluştu ...

Esimin arkadaşına laf etmesi sinirimi bozdu bu ne demek eee sizin dogrunuza göre gitmesin zaten ese neden sonra sinir olunur sirf görümce gitti diye mi sinirleriniz bozuldu...
Bilmeden birden olsa neyse ama acik ve net kendi kardeşine bak diye demişsiniz...

Resim bir aydır var ise,neden eşin yeni olmuş bir olay gibi soluğu görümcenin yannda alıyor?
Geçmiş zaman insan bu kadar öfkelenmez tabi eğer dolduruşa getirilmediyse

Namus bekçisi değilim istediği yere gider foto 1 aydır duruyor diyecek olsam o zaman derim gittiği yerde beni zerre kadar ilgilendirmez ayrıca evli de değil nereden çıkarıyorsunuz Allah a şükür kıskanmam için neden yok...Kimseyi kıskanmadım bugüne kadar çok şükür...

Eşimi sildiği için gözükmüyor eşim dikkat eder..Görümcemi şikayet amacıyla demedim ben.

Resim bir aydır var ise,neden eşin yeni olmuş bir olay gibi soluğu görümcenin yannda alıyor?
Geçmiş zaman insan bu kadar öfkelenmez tabi eğer dolduruşa getirilmediyse

O zaman siz aldatılsanız bunu 1 ay sonra öğrenseniz diyeceksiniz ki geçmiş zaman öfkelenmem unuturum.

Ne alaka demeyin aynı mantık

Arkadaş görümcesinden daha değerli, o kadar zoruna gitmiş ki can havliyle arkadaşını savuncam diye görümceyi yem etmiş.
Konu sahibi sır küpü olduğun için değil, sırası gelmediği için diğer şeyleri dökmüyor olmayasın? Yarın kocan arkadaşını sevgilisi var diye eleştirir, ya da kardeşiyle ilgili ne biliyorsan o konuyla ilgili eleştirir, sen kendi kardeşine bak diye döküverirsin.

İnsan evvela kendine yada aile içine bakar ben eşime kızdım eşime söylendim görümcemi şikayet etmek için demedim.Edecek olsam 1 ay dır duran fotoyu görünce ederdim ,akrabalardan görümcemi eşime şikayet ettiler başka fotoğraflar yüzünden eşim anlatınca aa bak evet bende biliyorum demedim.

Sırası çok kere geldi başka fotoğraflar için akrabalardan eşime şikayet geldi eşim de bana anlattı bende evet biliyorum haberim var demedim bende gördüm demedim ,dolduruşa getirmedim.

O zaman siz aldatılsanız bunu 1 ay sonra öğrenseniz diyeceksiniz ki geçmiş zaman öfkelenmem unuturum.

Ne alaka demeyin aynı mantık

şaşırdın iyice konu sahibi aldatılmak çooook başka bir şey,direk beni ve eşimi ilgilendirir burda seni çokta ilgilendirmeyen şeye burnunu sokmuş, eşini doldurmuş görümcene göndermişsin nedenide eşinin arkadaşına oraya gittiğindem sebep tepki göstermesi olmuş

Ve bu olay 1 ay önce olmuş ,eşinin öfkesi yeni bir olay gibi

Sırası çok kere geldi başka fotoğraflar için akrabalardan eşime şikayet geldi eşim de bana anlattı bende evet biliyorum haberim var demedim bende gördüm demedim ,dolduruşa getirmedim.
Bu kızın annesi babası neci? Senin eşine ne? Sana ne? Eşine şikayet etmişmiş, senin eşin kim? Namus bekçisi mi?
Boşuna doldurmadım deme, kocanı doldurmuşsun, hemde ince ince o kadar zekice yapmışsın ki. Tam bir gelinsin

sizinki sanki söylemek için fırsat kollamış da söylenmiş gibi olmuş
yani ne diye söylüyorsunuz kızın oraya gittiğini falan
bozulmuş size.. hiçbir tepki vermeyin bence

Eşime kızdım çünkü isteyen gider istediği yere arkadaşına neden laf edip duruyor ki.. ben kardeşinin gittiğini gördü sandım söyledim ispiyonlamak değil bu... önce kendi ailene bak diye dedim.. sonra elaleme laf et aslında eşime gösterdim tepkiyi görümceme laf etmek istemedim edecek olsam fotoyu görür görmez al bak kardeşin nerede geziyor derim

İsteyen istediği yere giderse,görümcende gider başında anası babası var abindem önce,valla ana baba yerinde olsam oğlum bi dur ben varken sana laf düşmez derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…