Görümcem numaramı silmiş

Görümceniz zaten evliymiş sanırım. Karı koca başka işiniz mi yok milletin gittiği yerlere karışıyorsunuz? Sizinle mesafe koyması en doğrusu olmuş.

büyük görümceme neden açayım konuyu görüyorsa o da görüyor ben mi dicem abla x oraya gitmesin diye , bana mı kaldı karışmak?
hah iste bizde tam olarak bunu anlatmaya calisiyoruz size kalmadi.Benim demek istedigim eger iyi niyet olsaydi pat diye esine soyluyecegine gorumcene solerdin diye...

Siz kardeşinin oraya gittiğini kasıtlı olarak yetistirmissiniz eşinize. Hiç iyi bir niyet görmüyorum yaptığınızda. Silmek de doğru bir karşılık olmuş. Abisi görürse kendisi söylerdi. Siz de arada olmazdiniz.

gereksiz hareketler.... eşine kızdı isen görümcen üzerinden tepkini vermemeliydin.
adam senin arkdaşlarına neden arabasını vermemiş. çünkü alkollu araba kullanırlarsa başlarına bir iş gelirse diye.
sen neden kızdın ki adam haklı. adam haklı iken birde kızkardeşinin üzerine gitti bu adam.
bir sürü yanlış hareketler.. görüncen de iyi yapmış tellini silmiş.

üzgünüm ama böyle bir durumda ben de sizi engellerdim, ne bekliyordunuz ki???? resmen kızı şikayet etmişsiniz eşinizin kızacağını bile bile, eşim de görüyor sandım diyorsunuz görüyorsa kendi görmüştür siz ne demeye " arakadşına laf ediyorsun ama kardeşin de gidiyor" diyip adamı kızıdıryorsunuz. valla düşman başına.

Az bile yapmış görümceniz nefret ediyorum sizin gibi yenge müsvettelerinden

Bencede ispiyonculuk olmuş siz bugun onun ayıbını örtmediniz yarın bir gün bir açığınız da o da sizi ispiyonlayacak iyide yapacak.Abi kardeşin arasına girdiniz boş yere!

Görümcenin yerinde olsam bende aynısını yapardım. Bir resim görüp hemen kocaya yetiştirdiğine göre hiç resmimi görüp de boş yere başıma bela olmasın derdim. Bir de resmen eşinizi fişeklemişsiniz bak kardeşin ne yapıyor tarzında. Boş yere kendinizi aklamaya çalışmayın öyle değilde böyle değilde diye. Bu kafayla giderseniz akrabalık ilişkileriniz hepten bozulur

Orası normal bir yer değil ki, burdan 2 saatlik yola tatil yapmaya gitmedi kız, gittiği mekan hoş mekan değil, taciz olayları yaşanıyormuş, striptiz yapılıyor,alkollü herkes, bu yüzden kızdı...
Kız 18 yaşından küçük mü korunmaya mı muhtaç aklı mı ermiyor nedir yani!

İkide bir ispiyoncu bi tip değilim deyip durmussunuz ama gerçekten oylesiniz.
Durduk yere kalkip da ortalığı karistirmissiniz,kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez kaldı ki anne babası hayattaysa eğer onlar hesap sorar..

Ben nereden bileyim eşimin haberi olmadığını söyler misiniz ? Whatsapp a koymuş kız fotoğrafı ,eşim de görüyor sandım doğal olarak . Ne bileceğim ben eşimi sildiğini ?

Tamam herşeyi geçtim niyetinizi falan sallayalım. Peki niye tribe giriyorsunuz ben onu anlamadım. Hadi dusunemediniz abisinin görmesini istemediğini yaptınız bir hareket kız da belli ki size güven olmaz diye düşünüp ayarlardan fotoğrafını görmenizi engellemiş. Bunda anormal olan nedir? Kim olsa aynı şeyi yapardı. Kendinizi ilginç bir şekilde yüzde yüz haklı görüyorsunuz madem yanlış bişey yapmadınız tribe de girmeyin. Ha bence sizin numarasını silmeniz onun canına minnet olur ama şu durumda tepki koyma gereği duymaniz net suçluluk psikolojisi.

Şunu da eklemek istiyorum eşiniz kardeşine belli ki fırça kaymaya gitmiş yoksa konuşup uyarmak isteyen insan ertesi günü falan bekler evden bir hışımla çıkmaz. Dolayısıyla sizin yüzünüzden azarlanan insan doğal olarak sizi siler de engeller de. Şurada tek bir Allah'ın kulu kalkip da kıza haksız diyemez bence.

Bence sizde mesafe koyun , fazla muhatap olmayın. Bu arada ispiyonlama demeyelim de uyarma işini iyi yapmışsınız sonuçta o sizin de kardeşiniz bugün başına kötü birşey gelse sizinde içiniz yanar .

Siz içen dinsiz olursunuz
Onlar pek muhterem müslüman.
Malum gıybet dedikodu haset dinimizce çok makbul kabul edilen davranışlardır. O yüzden bolca gıybetinizi yaparlar.

Siz içen dinsiz olursunuz
Onlar pek muhterem müslüman.
Malum gıybet dedikodu haset dinimizce çok makbul kabul edilen davranışlardır. O yüzden bolca gıybetinizi yaparlar.

2si1arada merhaba ben burayı nasıl kullanacağımı bilmiyorum o yüzden böyle saçma bi yerden yazmış olabilirim ama şu anda sevmediğim biriyle yaşımdan dolayı evliliğe zorluyorum kendimi ve sizin de Eylül 2014 de sanırım böyle bir olay başınıza gelmiş bu konuda yorum yapmışsnz size sormak istedim şu an nasılsınız?çok çaresiz hissediyorum kendimi ayrıldım kaç kez yine barıştık onu kırmak istemedim 5 yıldır böyle şimdi yine ayrılmak istiyorum ama yine bırakmıyo iyi de bi insan yardım edin lütfen ;(

iyi ki görümceliğimi bilmişim de şu an görümceme böyle saçma şeyler yapmıyorum dedim resmen okuyunca.
he allah var yengem de böyle saçmalıklar yapmadı.

Esinizin gordugunu dusunseniz bile bir sey soylememeniz gerekirdi bence.. Ki esiniz gormus olsa soylenirdi, kizardi falan anlardiniz yani gordugunu. Bu durumun onu kizdiracagini bile bile atese korukle gitmektir bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…