Görümcem numaramı silmiş

Arkadasinin gitmesine laf ediyorsun ama kardesinin gitmesine birsey demiyorsun cumleai iyi niyetle soylenen bir durum degil acikcasi.yani bana gecirdigi hava bu. Direkt gorumceye söylenebilir di. Abin arada tlfu aliyor oraya gittigini gorurse sana kizabilir diye uyarabilirdin. Bende olsam silerdim tlfumdanda hayatimdanda

Diger meselelerini söylememiş olmanız, bu mekana gitme meselesini soylemediginiz; yani ispiyonculuk yapmadığınız anlamına gelmiyor maalesef. Gorumceniz 18 Yasinin üstündeyse istediği yere gidebilir. Cocuk değil sonucta. Ben olsam sizi her yerden engeller, bir daha da konusmazdım. İspiyonculuk, ispiyonculuktur. Gorumceniz kendi kararlarını kendi verebilecek yaşta. Ağabeyine söylemeniz hiç hoş olmamış. Sizi haksız buldum maalesef. Size kırılmakta haklı. Konusmamaniz daha iyi olur.

görümcenizin bu olaydan sonra size daha fazla özelini açacağını sanmıyorum
şahsen ben daha da güvenmezdim
yengesi olarak uyarmanız gerekiyorsa siz uyarsaydınız, ayıp etmişsiniz

ben olsam bende sizi silerdim. ortaligi karistirip kenara cekilmissiniz. anam babam bana bisi demiorsa gelinimiz hic agzini bile acmaya yeltnemez.

Artık var galiba

Az bile yapmis cok fesatsiniz

Görümcenizin nereye gittiğini neden eşinize direk söylüyorsunuz.once siz uyarsaydiniz...hata yapmışsınız.

Yani sanane niye ortalığı karıştırıyorsun. Fotoyu göstermen çok anlamsız. Bende olsam silerim hatta tavır koyarım sana.

ben de silerdim siz bunu ispiyonlamıssınız zaten ben olsam sesimi cıkartmazdım gorsem bile esinizin tepki gosterecegini biliyorsunuz birde soyleyis biciminiz bildigin gorumceden hoslanmıyor tarzda

Etrafımda iyiki senin gibi insanlar yok iyi yapmış hoş az bile yapmış ya sanane istediği yere gider

Hayır görümceni ispiyonladın da ne geçti eline???

ispiyoncu değilim demişsiniz ama gayet de öylesiniz kız haklı size daha fazla malzeme vermemek için silmiştir
hadi koşun bunu da yetiştirin

görümcenizin bu olaydan sonra size daha fazla özelini açacağını sanmıyorum
şahsen ben daha da güvenmezdim
yengesi olarak uyarmanız gerekiyorsa siz uyarsaydınız, ayıp etmişsiniz

Gorumce hakli siz gostermissiniz esinizin agzindan kacmasina ne gerek var.Sizi ilgilendirmezdi esinizide ilgilendirmedigi gibi.

valla gayet de ispiyoncu görünüyorsun. elinde bol malzeme var ama sen hala "başka şeylerini söylemiyorum" diye kendini rahatlatmaya çalışıyorsun.

ben olsam bende sizi silerdim. ortaligi karistirip kenara cekilmissiniz. anam babam bana bisi demiorsa gelinimiz hic agzini bile acmaya yeltnemez.

Tekrar okur musunuz güncellemeyi???

Ben de durumu sadece bazılarını seçtim. Herkes göremiyor. Ayrıca yukarda anlattığım gruptan çıkan arkadaşta son görülme kapalıymış bizi gizliden takip ediyormuş. Öyle olunca onu da durumdan çıkardık. Son görülme kapalı olunca duruma baktığı görülmüyor. Belki hata düzeltme yapılmıştır.

Keşke anlayarak okusaydıniz ... eşimin numarasını sildiginden haberim yok hatta belirttim eşini siliyor seni neden silmiyor diyecek olursanız eşimle telefonlarımızı karıştırmayız bunu da iyi bilirler bu yüzden beni silmemistir diye yazdım ....

Bir kadın istediği yere gitmesi için abisinden izin mi alması gerekiyor? Sanane ve eşine ne ki nereye giderse gider. Eşin sevmiyorsa onun problemi. İspiyonculuk değil diyorsunuz birde, bu hem ispiyonculuk hem de haddi olmayan şeylere karışmaktır.

Ben olsam ben de silerim seni, kalkar bir de sanane benim gittiğim yerden giydiğim donu da söyleyecek misin derim.

Artık ilkokul-ortaokul önlerinde uyuşturucu satılıyor bu bütün okulun uyuşturucu kullandığı anlamına mı geliyor?

Siz ben iyilik yapıyorum diye kendinizi kandırmışsınız, bu nifak tohumundan başka birşey değil. Kendinizi kandırmayın.

İspiyoncu olmak bir kişinin bütün gizli saklisini anlatmayı gerektirmez. Yani birinin 5 tane harketini bilip 1ini anlatıp da 4 ünü saklamak ispiyoncu olduğunuz gerçeğini değiştirmez. Ben de olsam siler hatta üstüne bir de engellerdim. Yetiştirme tarzınız bile tahrik edici. Bak arkadaşına böyle böyle diyosun ama kardeşin de böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…