Diger meselelerini söylememiş olmanız, bu mekana gitme meselesini soylemediginiz; yani ispiyonculuk yapmadığınız anlamına gelmiyor maalesef. Gorumceniz 18 Yasinin üstündeyse istediği yere gidebilir. Cocuk değil sonucta. Ben olsam sizi her yerden engeller, bir daha da konusmazdım. İspiyonculuk, ispiyonculuktur. Gorumceniz kendi kararlarını kendi verebilecek yaşta. Ağabeyine söylemeniz hiç hoş olmamış. Sizi haksız buldum maalesef. Size kırılmakta haklı. Konusmamaniz daha iyi olur.Merhaba kızlar geçenlerde eşimin arkadaşı aradı x mekana gitmek için araba istedi mekan biraz uzak kalıyor diye. eşim de vermedi arabayı o mekanı sevmediği için.
eşim alkol kullanmaz mekan da alkollü ve orada takılan kişiler de pek tekin insanlar değil orada bir ara arkadaşımın sevgilisi de çalışmıştı o da anlatıyordu olayları her neyse.
görümcem de geçen oraya gitmiş whatsapp a koymuş , bende dedim ki eşime arkadaşının gitmesine laf ediyorsun ama kardeşine bir şey demiyorsun galiba . eşim çok şaşırdı nasıl yani sen nerden biliyorsun
whatsapp a koymuş dedim
bende fotoğrafı gözükmüyor ki dedi aldı telefonuma baktı
eşim sinirlendi sonra kayınvalidemin evine gitti kardeşiyle konuşmaya
arkadaşlar lütfen eşin abartıyor alkollü mekanlar da ne var bizde gidiyoruz diye yazmayın konu bu değil mekanın alkollü olmasını geçtim dediğim gibi tatsız şeyler yaşanıyormuş mekanda
her neyse biraz süre geçti , görümcem de whatsapp foto durum son görülme bende hiçbir şey gözükmüyor engellemiştir diye aklımın ucundan geçmedi özel yazışmayız hiç whatsapp grubumuz var oradan yazışırız yazdıklarıma da cevap yazıyor
bu olaydan sonra zaten görüştük zaten normal davrandı. bu arada onun başka şeylerini de biliyorum ve eşime anlatmadım ispiyoncu her şeyi yetiştiren bir insan olmadığımı çok iyi bilir
eşim de konuşmaya giderken lütfen abartma bir şey deme merak etmiştir gitmiştir bir kere hatta gitme diye engellemeye çalıştım
eşim de söylemem senin söylediğini dedi
hem belki ben senin telefonunu karıştırırken gördüm öyle düşün senin adını geçirmem dedi
(görümcen eşinin numarasını siliyor seninkini neden silmiyor derseniz eşimle telefonlarımızı karıştırmayız eskidendi öyle şeyler sevgili zamanımızda başlarda öyleydik bunu da bilirler )
biraz uzun yazdım kusura bakmayın sonuca geleyim :
geçen de büyük görümcem eşiyle geldi bize , görümcem hamile, x (yani bu sözü geçen görümcem) instagram dan bir şey bulmuş baksana nasıl diye göstermek için whatsapp ı açtı ve görümcemin fotosu gözüküyordu
anlayacağınız beni silmiş
eşimden baktım sonra eşimden de gözüküyor fotoğraf
aklı sıra bana tepki koyuyor
bende silsem mi numarasını diye düşündüm sonra da karşılık vermenin anlamsız olduğunu düşündüm
fakat gerçekten sinirim bozuldu ben onun bazı şeylerini biliyorum eşime söyleyecek olsam evvela onları söylerdim beni ispiyoncu bir tip olarak görüyor heralde artık tavır almaya başladığına göre. eşim söylemicem dedi ama ağzından mı kaçırdı naptı bilmiyorum eşime de hiçbir şey demedim size yazıyorum kızlar
sizce görümcemle konuşayım mı bu durumu
konuştuktan sonra da araya ciddi anlamda mesafe koymayı düşünüyorum
Ben onu denemistim ayni seyden bahsediyorsak arkadasimi engelledim mesela yanimdayken onda olan ikimizin konusma penceresini kapattim telinide
Kapattim yeniden actim baktim yazamio yani yazdigi gelmio ama resim ve durum gorunuyor numarayi silmek gerekiyor foto kaldirmak icin galiba gerci son guncellemede degisti mi bilmem
Az bile yapmis cok fesatsiniz
Görümcenizin nereye gittiğini neden eşinize direk söylüyorsunuz.once siz uyarsaydiniz...hata yapmışsınız.
Her şeyi ispiyonlamıyor olabilirsiniz ama bunu ispiyonlamışsınız işte.
Ama belki de iyi yapmışsınızdır, eğer eminseniz bundan boşverin, kendi zamanla anlar aslında iyi niyetli olduğunuzu,
Yok keşke demeseydim diyorsanız konuşup bir daha yapmam diyebilirsiniz.
Yani sanane niye ortalığı karıştırıyorsun. Fotoyu göstermen çok anlamsız. Bende olsam silerim hatta tavır koyarım sana.
ben de silerdim siz bunu ispiyonlamıssınız zaten ben olsam sesimi cıkartmazdım gorsem bile esinizin tepki gosterecegini biliyorsunuz birde soyleyis biciminiz bildigin gorumceden hoslanmıyor tarzda
Valla bence az yapmis her yerden engellemeliydi seni bir de.
Birkac kez de ben onun bazı şeylerini biliyorum söylemedim diye tekrarlamışsın, hani kafamı çok da bozarsa söylerim anlamını çıkardım ben bu konuşma tarzından. Hiç tekin bir insana benzemiyorsun.
Ooo ortaligi karistirip sonrada beni silmis iyi yapmis silmese her fotosunu vs abisine soyleyip gerilim yaratacaksiniz belliki w uppta foto durum engelleme yok kizda cozumu silmekte bulmus
Kusura bakmayin iyiniyetli olsaniz abiye soylemeden gorumceyi karsiniza alip cnm gitmissin ama orasi icin tekin degil boyle boyle diolar abinde sevmiyor gorur mevzu olur gitme bir daha bak duyarsamda abine soylerim diye tatli sert uyarirdiniz.
Hemen abiye niye soyluyorsunuz ki
Etrafımda iyiki senin gibi insanlar yok iyi yapmış hoş az bile yapmış ya sanane istediği yere gider
Hayır görümceni ispiyonladın da ne geçti eline???
ispiyoncu değilim demişsiniz ama gayet de öylesiniz kız haklı size daha fazla malzeme vermemek için silmiştir
hadi koşun bunu da yetiştirin
O fotoyu görüp nispet yapar gibi esinize bak kardesinde orada demek bence ispiyonun dik alası.
Ben olsam sizden önce abime haddini bildiririm. Sonra size.
Kocanizi oraya tepkisini bildiğiniz Akdeniz hedef tahtasına gorumcenizi oturtmussunuz.
Kocaniz sevmiyor diye oraya gidenlere kızmak saçmalığın nirvanasi.
Ben kız kardeşlerine bu şekilde davranan erkeklere gıcık oluyorum.
abisinin görmemesi için telefon nosunu sildiğini biliyosunuz
ve buna rağmen eşinize bunu söylüyosunuz
açıkcası ortalığı karıştırmışssınız
silmekle iyi yapmış
eğer çok düşünüyosanız görümcenizi önce kendiniz konuşmalıydınız onunla
Arkadasinin gitmesine laf ediyorsun ama kardesinin gitmesine birsey demiyorsun cumleai iyi niyetle soylenen bir durum degil acikcasi.yani bana gecirdigi hava bu. Direkt gorumceye söylenebilir di. Abin arada tlfu aliyor oraya gittigini gorurse sana kizabilir diye uyarabilirdin. Bende olsam silerdim tlfumdanda hayatimdanda
Diger meselelerini söylememiş olmanız, bu mekana gitme meselesini soylemediginiz; yani ispiyonculuk yapmadığınız anlamına gelmiyor maalesef. Gorumceniz 18 Yasinin üstündeyse istediği yere gidebilir. Cocuk değil sonucta. Ben olsam sizi her yerden engeller, bir daha da konusmazdım. İspiyonculuk, ispiyonculuktur. Gorumceniz kendi kararlarını kendi verebilecek yaşta. Ağabeyine söylemeniz hiç hoş olmamış. Sizi haksız buldum maalesef. Size kırılmakta haklı. Konusmamaniz daha iyi olur.
görümcenizin bu olaydan sonra size daha fazla özelini açacağını sanmıyorum
şahsen ben daha da güvenmezdim
yengesi olarak uyarmanız gerekiyorsa siz uyarsaydınız, ayıp etmişsiniz
Gorumce hakli siz gostermissiniz esinizin agzindan kacmasina ne gerek var.Sizi ilgilendirmezdi esinizide ilgilendirmedigi gibi.
valla gayet de ispiyoncu görünüyorsun. elinde bol malzeme var ama sen hala "başka şeylerini söylemiyorum" diye kendini rahatlatmaya çalışıyorsun.
ben olsam bende sizi silerdim. ortaligi karistirip kenara cekilmissiniz. anam babam bana bisi demiorsa gelinimiz hic agzini bile acmaya yeltnemez.
Ben de durumu sadece bazılarını seçtim. Herkes göremiyor. Ayrıca yukarda anlattığım gruptan çıkan arkadaşta son görülme kapalıymış bizi gizliden takip ediyormuş. Öyle olunca onu da durumdan çıkardık. Son görülme kapalı olunca duruma baktığı görülmüyor. Belki hata düzeltme yapılmıştır.Ben onu denemistim ayni seyden bahsediyorsak arkadasimi engelledim mesela yanimdayken onda olan ikimizin konusma penceresini kapattim telinide
Kapattim yeniden actim baktim yazamio yani yazdigi gelmio ama resim ve durum gorunuyor numarayi silmek gerekiyor foto kaldirmak icin galiba gerci son guncellemede degisti mi bilmem
Fikrim değişmediTekrar okur musunuz güncellemeyi???
Keşke anlayarak okusaydıniz ... eşimin numarasını sildiginden haberim yok hatta belirttim eşini siliyor seni neden silmiyor diyecek olursanız eşimle telefonlarımızı karıştırmayız bunu da iyi bilirler bu yüzden beni silmemistir diye yazdım ....abisinin görmemesi için telefon nosunu sildiğini biliyosunuz
ve buna rağmen eşinize bunu söylüyosunuz
açıkcası ortalığı karıştırmışssınız
silmekle iyi yapmış
eğer çok düşünüyosanız görümcenizi önce kendiniz konuşmalıydınız onunla
Eşimin gördüğünü düşündüğüm için söyledim bu ispiyona girmiyor .Fikrim değişmedi
Okudum yorumum ayni eklememde var hatta esinizde fotograf oldugunu bilseniz bile esinizi kiskirtmissiniz bak kardesinde orda diye.Tekrar okur musunuz güncellemeyi???
Tekrar okur musunuz güncellemeyi???