Görümcem numaramı silmiş

Pesinen söyleyeyim guncellemeyi okudum.
Benim ayni senin gibi bir ex yenge vardi, benim bunu giymeme izin vermiyorsun ama bak kardesin giyiyor, bak kardesin bilmemne yapiyor diye abimi doldurmaya calisir dururdu, o oyle yaptikca biz 3 kardes birbirimize daha cok baglandik, yenge de tarihin tozlu sayfalarina gömüldü. Bilmem anlatabildim mi?
Ortaligi karistirip ay ben ne yaptim kiiii diye kenara cekilip cekirdek citleyen mahalle dizisi karakteri izlenimi yaratiyorsun ve bu da cok itici.

Bir kadının bir yere gitmesi için abisinden izin mi alması gerekiyor? Görümcenizin gittiği yerden 1 size ne 2 eşinize ne. Bu bariz ispiyonculuk ve haddi olmayan şeylere karışmaktır.

Ben olsam yüzünüze bir daha bakmazdım. Çünkü ben iyilik yapıyorum diyerek kendinizi kandırıyorsunuz. Yaptığınız nifak tohumu atmaktan, ara açmaktan başka birşey değil.

Artık ilkokul-ortaokulların önlerinde uyuşturucu satılıyor. Bu bütün okulun uyuşturucu kullandığı anlamına mı geliyor? Cafe de kötü olaylar geçiyor diye, görümceniz de kötü şeyler yapmaya gittiğini falan mı düşünüyorsunuz? Yani bir nevi kızkardeşin birşey yapacak deyip iftira atmaktır bu.

Hem gazı veriyorsunuz hem de Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın diyorsunuz.

Tekrar okur musunuz güncellemeyi???

Benim de hiç fikrim değişmedi. Üstelik bu kadar yorumdan sonra kendi niyetinde bir hata kusur arayacağına sorgulayacagina hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ama hala haklı bir tarafın yok.

Birisi arkadaşı birisi kardeşi ne alakası var? Esin kalkıp senin kardeşine o mekana gidiyor diye laf etseydi o zaman sen de ona sen kendi kardeşine bak diyebilirdin ama gereksiz yerde ispiyonlamissin. Kabul et senin niyetin iyi değildi bunu kocana söylerken.

Eşime ben oraya gidince kardeşin bir şey yapacak demedim .böyle düşünen eşim onun düşündüklerini yazdım. Eşimi de nasıl engellemeye çalıştığımı görseydiniz keşke .meraktan gitmiştir de dedim ayrıca görümcemı de severim eşime en çok benzeyen görümcem olduğu için hatta kızımız olursa ona benzesin bile derim benim kimseyle bir zorum yok kimseye kinim yok

Guncelleme cokda fark yaratmadi acikcasi ya herseyden once gorumcenize esinizin kizmasi gidp bagirip cagirmasini ister tarzda belirtmissiniz hani ona birsey demiyosun arkadasina laf ediyosun demek git onada kiz tepkini goster demek araniz iyi olmasa anliycam da sorununuz olmadigi bir insana karsi neden bu tavir

İçinizde iyilik olsaydı en başından demezsiniz bunu, engellemeye çalışarak aklamaya çalışıyorsunuz kendinizi.

yaklaşık 1 ay önce sırf sinemaya gitti diye abisi tarafından öldürülen bir genç kız vardı, haberlerde izlemiştim.
eşiniz sinirli birisi ki engellemeye çalışmışsınız, ne yapacağını kestiremezsiniz,
lütfen bir daha böyle bir hatayı tekrarlamayın.

Whatsapp fotoğrafı gibi umumi bir şeyi abisine gösterdiniz diye kavga çıkması komik geldi bana. Herkes görüyor sonuçta rehberindeki, abiden mi saklıyor? Size özel atmış olsa da siz gösterseniz farklı bir yorum yapılabilirdi ama şu durumda ben sizde bir sıkıntı görmedim.

Hem kendi kardeşine niye bi şey demiyorsun diyorsun, hem adam bi şey demeye giderken gitme üstüne diye engellemeye mi çalışıyorsun? kusura bakma bana fesatsın gibi geldi.

görümce "2si1arada dedi değil mi sana,seni doldurup üzerime salıyor" derse,
eşi "olur mu öyle şey o beni engellemek için neler yaptı ben kendim gördüm" desin diye bu şekilde davramıştır..
ne entrikalar

Güncellemeniz de sizi kurtaramamiş. Kocanız bazi yerlere gidilmesinden hoşlanmiyorsa kaç senelik kardeşi aptal değil ya fotoğrafı görmemesi için ayarlardan engelleyecek. Ha bilse sizi de engellermiş en başından da güvenmiş demek ki.
Benim asıl anlamadığım utanıp pişman olcaginiza pişkin pişkin benimki ispiyonlamaya girmiyor ben de onu mu silsem diyebiliyorsunuz. Silin bence bir daha da muhatap olmayın kızın kafası rahat olsun.

Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol diyen Mevlanadan,her gördüğü kusuru orta yere saçan nesile gelmişiz..yazık.
Ekleme:gorumcenizin yaptığı şey de hata değil. Koskoca insan hür iradesini kullanıp istediği yere gider.Varsa yanlış bir durum kendisi görür ve tecrübe eder.hadi diyelim iyi niyetlisiniz güzelce ikaz ederdiniz..
Bunda iyi niyet yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…