- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
Esinize hatasini anlamasini saglamaksa amac yanlis yerden oynamissiniz oyunu niyet degil sonuc onemlidir sonucsa gorumce hakli.Hoşuma gitmedi arkadaşını eleştirmesi sonuçta kardeşi de gitmiş en yakını .ben bu yüzden söyledim yoksa banane
Neden gorumceni abisine ispiyonladinki.az bile yapmus kusura bakmaMerhaba kızlar geçenlerde eşimin arkadaşı aradı x mekana gitmek için araba istedi mekan biraz uzak kalıyor diye. eşim de vermedi arabayı o mekanı sevmediği için.
eşim alkol kullanmaz mekan da alkollü ve orada takılan kişiler de pek tekin insanlar değil orada bir ara arkadaşımın sevgilisi de çalışmıştı o da anlatıyordu olayları her neyse.
görümcem de geçen oraya gitmiş whatsapp a koymuş , bende dedim ki eşime arkadaşının gitmesine laf ediyorsun ama kardeşine bir şey demiyorsun galiba . eşim çok şaşırdı nasıl yani sen nerden biliyorsun
whatsapp a koymuş dedim
bende fotoğrafı gözükmüyor ki dedi aldı telefonuma baktı
eşim sinirlendi sonra kayınvalidemin evine gitti kardeşiyle konuşmaya
arkadaşlar lütfen eşin abartıyor alkollü mekanlar da ne var bizde gidiyoruz diye yazmayın konu bu değil mekanın alkollü olmasını geçtim dediğim gibi tatsız şeyler yaşanıyormuş mekanda
her neyse biraz süre geçti , görümcem de whatsapp foto durum son görülme bende hiçbir şey gözükmüyor engellemiştir diye aklımın ucundan geçmedi özel yazışmayız hiç whatsapp grubumuz var oradan yazışırız yazdıklarıma da cevap yazıyor
bu olaydan sonra zaten görüştük zaten normal davrandı. bu arada onun başka şeylerini de biliyorum ve eşime anlatmadım ispiyoncu her şeyi yetiştiren bir insan olmadığımı çok iyi bilir
eşim de konuşmaya giderken lütfen abartma bir şey deme merak etmiştir gitmiştir bir kere hatta gitme diye engellemeye çalıştım
eşim de söylemem senin söylediğini dedi
hem belki ben senin telefonunu karıştırırken gördüm öyle düşün senin adını geçirmem dedi
(görümcen eşinin numarasını siliyor seninkini neden silmiyor derseniz eşimle telefonlarımızı karıştırmayız eskidendi öyle şeyler sevgili zamanımızda başlarda öyleydik bunu da bilirler )
biraz uzun yazdım kusura bakmayın sonuca geleyim :
geçen de büyük görümcem eşiyle geldi bize , görümcem hamile, x (yani bu sözü geçen görümcem) instagram dan bir şey bulmuş baksana nasıl diye göstermek için whatsapp ı açtı ve görümcemin fotosu gözüküyordu
anlayacağınız beni silmiş
eşimden baktım sonra eşimden de gözüküyor fotoğraf
aklı sıra bana tepki koyuyor
bende silsem mi numarasını diye düşündüm sonra da karşılık vermenin anlamsız olduğunu düşündüm
fakat gerçekten sinirim bozuldu ben onun bazı şeylerini biliyorum eşime söyleyecek olsam evvela onları söylerdim beni ispiyoncu bir tip olarak görüyor heralde artık tavır almaya başladığına göre. eşim söylemicem dedi ama ağzından mı kaçırdı naptı bilmiyorum eşime de hiçbir şey demedim size yazıyorum kızlar
sizce görümcemle konuşayım mı bu durumu
konuştuktan sonra da araya ciddi anlamda mesafe koymayı düşünüyorum
Guncelllemee
Kızlar ben zannediyorum ki eşim de de gözüküyor kardeşinin fotoğraf ı .bu yüzden eşim gördü sandım o yüzden dedim ve o fotoğraf uzun süre duruyordu söyleyecek olsam görür görmez derdim eşime çok alçak bir insanmışım gibi yazmissiniz . Eşim arkadaşının arkasından laf etti bende ondan dedim kardeşine bir şey demiyorsun galiba diye arkadaşını çok eleştiriyorsun elalem yapınca mi suç dedim .
Merhaba kızlar geçenlerde eşimin arkadaşı aradı x mekana gitmek için araba istedi mekan biraz uzak kalıyor diye. eşim de vermedi arabayı o mekanı sevmediği için.
eşim alkol kullanmaz mekan da alkollü ve orada takılan kişiler de pek tekin insanlar değil orada bir ara arkadaşımın sevgilisi de çalışmıştı o da anlatıyordu olayları her neyse.
görümcem de geçen oraya gitmiş whatsapp a koymuş , bende dedim ki eşime arkadaşının gitmesine laf ediyorsun ama kardeşine bir şey demiyorsun galiba . eşim çok şaşırdı nasıl yani sen nerden biliyorsun
whatsapp a koymuş dedim
arkadaşlar lütfen eşin abartıyor alkollü mekanlar da ne var bizde gidiyoruz diye yazmayın konu bu değil mekanın alkollü olmasını geçtim dediğim gibi tatsız şeyler yaşanıyormuş mekanda
her neyse biraz süre geçti , görümcem de whatsapp foto durum son görülme bende hiçbir şey gözükmüyor engellemiştir diye aklımın ucundan geçmedi özel yazışmayız hiç whatsapp grubumuz var oradan yazışırız yazdıklarıma da cevap yazıyor
bu olaydan sonra zaten görüştük zaten normal davrandı. bu arada onun başka şeylerini de biliyorum ve eşime anlatmadım ispiyoncu her şeyi yetiştiren bir insan olmadığımı çok iyi bilir
eşim de konuşmaya giderken lütfen abartma bir şey deme merak etmiştir gitmiştir bir kere hatta gitme diye engellemeye çalıştım
eşim de söylemem senin söylediğini dedi
hem belki ben senin telefonunu karıştırırken gördüm öyle düşün senin adını geçirmem dedi
(görümcen eşinin numarasını siliyor seninkini neden silmiyor derseniz eşimle telefonlarımızı karıştırmayız eskidendi öyle şeyler sevgili zamanımızda başlarda öyleydik bunu da bilirler )
biraz uzun yazdım kusura bakmayın sonuca geleyim :
geçen de büyük görümcem eşiyle geldi bize , görümcem hamile, x (yani bu sözü geçen görümcem) instagram dan bir şey bulmuş baksana nasıl diye göstermek için whatsapp ı açtı ve görümcemin fotosu gözüküyordu
anlayacağınız beni silmiş
eşimden baktım sonra eşimden de gözüküyor fotoğraf
aklı sıra bana tepki koyuyor
bende silsem mi numarasını diye düşündüm sonra da karşılık vermenin anlamsız olduğunu düşündüm
fakat gerçekten sinirim bozuldu ben onun bazı şeylerini biliyorum eşime söyleyecek olsam evvela onları söylerdim beni ispiyoncu bir tip olarak görüyor heralde artık tavır almaya başladığına göre. eşim söylemicem dedi ama ağzından mı kaçırdı naptı bilmiyorum eşime de hiçbir şey demedim size yazıyorum kızlar
sizce görümcemle konuşayım mı bu durumu
konuştuktan sonra da araya ciddi anlamda mesafe koymayı düşünüyorum
Guncelllemee
Kızlar ben zannediyorum ki eşim de de gözüküyor kardeşinin fotoğraf ı .bu yüzden eşim gördü sandım o yüzden dedim ve o fotoğraf uzun süre duruyordu söyleyecek olsam görür görmez derdim eşime çok alçak bir insanmışım gibi yazmissiniz . Eşim arkadaşının arkasından laf etti bende ondan dedim kardeşine bir şey demiyorsun galiba diye arkadaşını çok eleştiriyorsun elalem yapınca mi suç dedim . [/QUO mecburen silmistir.bir daha gorup de anlatma diye.ben olsam bende silerdim
Şurda var ya zerre iyi niyet yok, Alttan Alttan laf sokarak, adamı doldurarak söylemişsin, ki adam bekleyememiş koşarak hesap sormaya gitmiş.İnce ince vermişsin zehiri taktiğe bak, Kız seni silmeyip ne yapsın? Başka şeylerini söylemiyormuş... Lütfetmişsinbende dedim ki eşime arkadaşının gitmesine laf ediyorsun ama kardeşine bir şey demiyorsun galiba . eşim çok şaşırdı nasıl yani sen nerden biliyorsun
whatsapp a koymuş dedim
Esiniz gorse acar kendi uyarirdi sen vay kardesine laf etmiyor hirsina girmissin arkadasa laf etti kardesine niye etmedi biri arkadas biri kardes cani ikisi ayni kefede olmaz herseyden once toleransta gosterebilir o onun kardesiEşimin gördüğünü düşündüğüm için söyledim bu ispiyona girmiyor .
Benim rehberimde kayitli kisiler gorebilir mesela gorumceninde boyleymis umumi olmuyorki o zaman.He umumi sayilirsada hic hos degil bak arkadasina laf ediyorsun ama kardesin oralarda geziyor diye kiskirtilmasi.Whatsapp fotoğrafı gibi umumi bir şeyi abisine gösterdiniz diye kavga çıkması komik geldi bana. Herkes görüyor sonuçta rehberindeki, abiden mi saklıyor? Size özel atmış olsa da siz gösterseniz farklı bir yorum yapılabilirdi ama şu durumda ben sizde bir sıkıntı görmedim.
Ben de rehberindeki dedim zaten, epey bir insan ediyor bu da. Yani komşudan, kebapçıya kadar kayıt ettiği herkes olabilir, en azından abisi de dahildir buna. Arkadaş olarak söylenmesi daha saçma bence, kim ki arkadaşına laf edebiliyor? Gitsin kardeşine laf etsin o kadar kötü ve sakıncalı bir yerse.Benim rehberimde kayitli kisiler gorebilir mesela gorumceninde boyleymis umumi olmuyorki o zaman.He umumi sayilirsada hic hos degil bak arkadasina laf ediyorsun ama kardesin oralarda geziyor diye kiskirtilmasi.
Bende kebapci falan ekli degil mesela abisinden saklamak istemis abisini silmis demekki abiye soylenmemeliymis.Ben de rehberindeki dedim zaten, epey bir insan ediyor bu da. Yani komşudan, kebapçıya kadar kayıt ettiği herkes olabilir, en azından abisi de dahildir buna. Arkadaş olarak söylenmesi daha saçma bence, kim ki arkadaşına laf edebiliyor? Gitsin kardeşine laf etsin o kadar kötü ve sakıncalı bir yerse.
Bunu konu sahibi nereden bilip buna göre çıkarımda bulunacak?Bende kebapci falan ekli degil mesela abisinden saklamak istemis abisini silmis demekki abiye soylenmemeliymis.
Kimse kimsenin nerede gezdigine karisamaz o konuda haksiz ne arkadasina ne kardesine.
Ilk mesajimda dedigim gibi cikarimda bulunamazsada bak kardesin nerelerde geziyo diye kiskirtmasi cok yanlis.Bunu konu sahibi nereden bilip buna göre çıkarımda bulunacak?