Görümcem numaramı silmiş

Kız zaten umumi yere koymuş fotoğrafını. Madem gizli saklı olacak ne diye oraya koyuyor.

He bence de dogru degil yaptığınız ama sanki sırrını ifsa etmissiniz gibi davranmasi da tuhaf

Ya Hangimiz eşimize bu tarz serzenişte bulunmuyoruz? Millete laf söylüyorsun kardeşinde gitmiş diye?? Akışına bırak konu sahibi. .

aslinda problem en basta esinizde kim nereye giderse gider ona ne.
insanlarin hayatlarini elestirme hakkini kendinde gormesi cok sacma sizinde bu olayin ustune tuz biber ekip birde psikolojik baski yapip arkadasina konusuyosunda kardesine niye konusmuyosun diye uzerine basa basa soylemeniz bana pek masumca gelmedi acikcasi.
sildigi icin niye zoruna gidiyor ki bana yapilsa ben telefondan silmekle kalmaz hayatimdan silerdim.

Neden gorumceni abisine ispiyonladinki.az bile yapmus kusura bakma

Gerçekten de hiçbir şeyi yetiştiren, ispiyoncu bir insan değilmişsiniz! Ya eşinizin gözü dönse gitse görümcenize vursa kırsaydı ne yapacaktınız? Erkeklerin gözü dönünce neler olur hiç bilmiyor musunuz? Niye eşinizi fiştekliyorsunuz? Sizin söylediğiniz açığa çıksa, bırakın kızın sizi rehberden silmesini, bütün aile size cephe alsa ne yapacaksınız? Bu iş elbet ortaya dökülür. Durduk yere başınıza iş açtınız.

Şurda var ya zerre iyi niyet yok, Alttan Alttan laf sokarak, adamı doldurarak söylemişsin, ki adam bekleyememiş koşarak hesap sormaya gitmiş.İnce ince vermişsin zehiri taktiğe bak, Kız seni silmeyip ne yapsın? Başka şeylerini söylemiyormuş... Lütfetmişsin
O anne baba, nasıl anne baba? Ben varken oğlum gelip Kızımdan hesap soracak, aklını alırım onun. O kadar erkekse karısına, karısının çenesine sahip çıksın.

Eşimin gördüğünü düşündüğüm için söyledim bu ispiyona girmiyor .
Esiniz gorse acar kendi uyarirdi sen vay kardesine laf etmiyor hirsina girmissin arkadasa laf etti kardesine niye etmedi biri arkadas biri kardes cani ikisi ayni kefede olmaz herseyden once toleransta gosterebilir o onun kardesi
Sizde iyiniyetli olsaniz ona yazarsiniz cnm kaldir abin o mekana tepkili,Belki bise der gerilirsiniz oda sana yengecim gormuo o derdi konu kapanirdi. helallik al kizdan durduk yere huzur kacirmissin bence

Benim rehberimde kayitli kisiler gorebilir mesela gorumceninde boyleymis umumi olmuyorki o zaman.He umumi sayilirsada hic hos degil bak arkadasina laf ediyorsun ama kardesin oralarda geziyor diye kiskirtilmasi.

Benim rehberimde kayitli kisiler gorebilir mesela gorumceninde boyleymis umumi olmuyorki o zaman.He umumi sayilirsada hic hos degil bak arkadasina laf ediyorsun ama kardesin oralarda geziyor diye kiskirtilmasi.
Ben de rehberindeki dedim zaten, epey bir insan ediyor bu da. Yani komşudan, kebapçıya kadar kayıt ettiği herkes olabilir, en azından abisi de dahildir buna. Arkadaş olarak söylenmesi daha saçma bence, kim ki arkadaşına laf edebiliyor? Gitsin kardeşine laf etsin o kadar kötü ve sakıncalı bir yerse.

Bende kebapci falan ekli degil mesela abisinden saklamak istemis abisini silmis demekki abiye soylenmemeliymis.

Kimse kimsenin nerede gezdigine karisamaz o konuda haksiz ne arkadasina ne kardesine.

Kotu nıyetlı olsanız esınıze bunu soylemez daha kotu sonuclar olsun dıye bekler planlar yapardınız bunu soylemenız ıyı olmus kötu seyler yasanan yermıs sız akrabasınız sonucta tabıkı gıtmesın oyle yere ne işi var

Konuyu acan sız olmayın konusmayın
Benımde kuzenım benı ınstagramdan engellemiş erkek arkadasıyla dudak dudaga resımlerını gorur annesıne soylerım sandı heralde ama salak ıste soyleyecek olsam soylerdım gorduklerımı zaten

Sızı engellesın bosver daha ıyı muhattap olmazsınız

İçinizde en ufak bir iyi niyet olsaydı eşinizin arkadaşına ne kadar tepkş gösterdiğini bile bile kardeşinin de o mekana gittiğini söylemezdiniz.. Böyle bir durumda yapmanız gereken sadece görümcenizi uyarmak.. Siz bile isteye abisi görsün diye yapmışsınız bu çok açık..

Valla kız isterse en meşhur binaya afiş yaptırır asar fotoğrafını. Eğer abisine senin kardeşin de oraya gitmiş diyip haberi olmadığını anladığın halde fotoğrafı gösteriyorsan niyetin sorgulanır. Ha sizin için kızın ne düşündüğü önemli değilse dediğim gibi silin numarasını. Belli ki o da bizim gibi düşünüyor.

Bende kebapci falan ekli degil mesela abisinden saklamak istemis abisini silmis demekki abiye soylenmemeliymis.

Kimse kimsenin nerede gezdigine karisamaz o konuda haksiz ne arkadasina ne kardesine.
Bunu konu sahibi nereden bilip buna göre çıkarımda bulunacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…