- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
AynenFikrim değişmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenFikrim değişmedi
Hoşuma gitmedi arkadaşını eleştirmesi sonuçta kardeşi de gitmiş en yakını .ben bu yüzden söyledim yoksa bananeOkudum yorumum ayni eklememde var hatta esinizde fotograf oldugunu bilseniz bile esinizi kiskirtmissiniz bak kardesinde orda diye.
Tekrar okur musunuz güncellemeyi???
Eşime ben oraya gidince kardeşin bir şey yapacak demedim .böyle düşünen eşim onun düşündüklerini yazdım. Eşimi de nasıl engellemeye çalıştığımı görseydiniz keşke .meraktan gitmiştir de dedim ayrıca görümcemı de severim eşime en çok benzeyen görümcem olduğu için hatta kızımız olursa ona benzesin bile derim benim kimseyle bir zorum yok kimseye kinim yokBir kadının bir yere gitmesi için abisinden izin mi alması gerekiyor? Görümcenizin gittiği yerden 1 size ne 2 eşinize ne. Bu bariz ispiyonculuk ve haddi olmayan şeylere karışmaktır.
Ben olsam yüzünüze bir daha bakmazdım. Çünkü ben iyilik yapıyorum diyerek kendinizi kandırıyorsunuz. Yaptığınız nifak tohumu atmaktan, ara açmaktan başka birşey değil.
Artık ilkokul-ortaokulların önlerinde uyuşturucu satılıyor. Bu bütün okulun uyuşturucu kullandığı anlamına mı geliyor? Cafe de kötü olaylar geçiyor diye, görümceniz de kötü şeyler yapmaya gittiğini falan mı düşünüyorsunuz? Yani bir nevi kızkardeşin birşey yapacak deyip iftira atmaktır bu.
Hem gazı veriyorsunuz hem de Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın diyorsunuz.
Eşime ben oraya gidince kardeşin bir şey yapacak demedim .böyle düşünen eşim onun düşündüklerini yazdım. Eşimi de nasıl engellemeye çalıştığımı görseydiniz keşke .meraktan gitmiştir de dedim ayrıca görümcemı de severim eşime en çok benzeyen görümcem olduğu için hatta kızımız olursa ona benzesin bile derim benim kimseyle bir zorum yok kimseye kinim yok
Hem kendi kardeşine niye bi şey demiyorsun diyorsun, hem adam bi şey demeye giderken gitme üstüne diye engellemeye mi çalışıyorsun? kusura bakma bana fesatsın gibi geldi.
görümce "2si1arada dedi değil mi sana,seni doldurup üzerime salıyor" derse,
eşi "olur mu öyle şey o beni engellemek için neler yaptı ben kendim gördüm" desin diye bu şekilde davramıştır..
ne entrikalar
okudum açığı bile olsa kapatmak gerekirken sen önüne sürmüşsün.. tebrikler. bu arada eşinle tencere kapak gibisiniz allah bozmasınTekrar okur musunuz güncellemeyi???