Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

konu sahibinin çarşamba değil miydi düğünü muhtemelen gelin görümce kurtlarını döküyorlar aynı elbise ile

Konu sahibine cidden cok uzuldum.rabbim bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah.
Ama esine ben de kizdim.terbiyesizlik eden elti.okuyosa burayi herkes kinadi onu mutlu oldu mu acaba.dugunlerde gelin disinda kimse beyaz giymez tac takmaz.hadi o kendini maskara etti o halde ortaya cikip.milletin gozu kor mu.yemeyip icmeyip kizin kocasina yetistiren kuzenin o zaman akli nerdeydi.
Ese yetistiren kuzen eminim yine okuyosun burayi.aferin sana iyi halt ettin yetistirmekle.umarim aynisini sen de yasarsin.

O terbiyesizligi yapan elti simdi masum oldu.konuyu acan gunah kecisi.

Nasıl yani bir Aydamı evlilik kararı aldınız ? Elbise kısmına sonra girerim :))

1 aylık sevgili için ablasını satan adam ilerde size karşı nasıl olur?

Ya ben hamile olanın elti olduğunu sandım o konu sahibi olduğunu sonradan anladım. Yazık ya hamile kadına böyle davranılır mı
Kuzen burayı okuyo demek, sen ortalığı niye karıştırıyosun o bebeğe bişey olsa vicdanın rahat edecek mi?

Eltiden konuya bakamamıştım. 1 ay evvel acaba hoşlanıyor mu dediğiniz adamla 1 ayda nasıl nişanlanıcak kıvama geldiniz ne ara görüşmeye başladınız ertesi gün mü sevgili oldunuz?

Eltinin haberi oldu mu bu durumdan
Fotoları görüp ortalığı karıştıran kim amaç ne
Niye kadına yüklendiler ki
Ayıbı yapan kaynıyla eltiydi
eltiye daha söylemedi sanırım ama onunla arası iyi olan biri. arkadaşımın eşinin kuzeni oluyo işte ortalığı karıştıran kişi. eşi fotoğrafların paylaşılmasına bu kadar tepkili zaten. bu arada başka bi mesajda gördüm fake değilim arkadasım kaldırılmasını istediği kendi mesajını sikayet etti. o yüzden olabilceğini düşünüyo şuan hesabı ban yedi. 23 ağustosta aktif olcak hesap yazıyo. 12den sonraysa o devam eder acıklama yapmaya. ben suan onun yerine ilgileniyorum. oda yanımda zaten kendi evinde değil babasının evine geldiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…