- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
ARKADAŞLAR BU ELTİLİ KONUYU ARTIK KAPATABİLİRMİSİNİZ. DÜN GECEDEN BERİ CİDDİ OLAYLAR OLDU KIZ HAMİLE VE DÜŞÜK TEHLİKESİ VAR. BU DURUMDA BİLE EŞİYLE BOŞANMA DERECESİNE GELDİLER DİYEBİLİRİM. FOTOĞRAFLAR KALDIRILDI AMA HALA ORTAYA CIKARMAK İSTEYENLER VAR. LÜTFEN YAPMAYIN ETMEYİN. ŞU KONUYLA İLGİLENSİN HERKES LÜTFEN ELTİYİ SORMAYIN ARTIK ANLAYIŞ BEKLİYORUZ HERKESTEN..
gelinlik giyen elti ya da önceki konuyu açan arkadaş heralde ,bu konu ile ilgili değil anladığım kadarıylaNasil ya konuyu gören mi olmuş
yok eltili konuyu açanın arkadasıyım ben. onun hesabı ban yiyince benden yardım istedi:) fotoğraflarının kalkması gerekiyodu sağolsun site yöneticileri yardımcı oldular. ama bi sekilde bulunup paylasılmasın istiyo eşiyle cok büyük kavga ettiler bu sebeptenKonuyu açan sizmiydiniz?
doğru söylüyosunuz. eşi cok sinirliydi bide kuzeni gelip ortalığı karıştırınca kıza patladı. arkadasım bosanır bosanmasına bu kadar üstüne gelen adamdan ama hamile oldugu icin daha da üzgün. bu haldeyken ona daha ılımlı yaklasması gerekirdi eşinin. eşi konu acsa bile resim eklememesi gerektigni düsünüyo. o resimler kalkcak diye tutturdu. böyle işte maalesefYine suçlu gelin mi oldu bide hamime kıza mı yapıyolar bunu. Ayrıca bu yüzden mi boşanacakmış kolay mı bukadar. O elti okuyosa bu yazdıklarımı da okusun. MEMNUN MU BU SEBEP OLDUKLARINDAN DOLAYI BİDE MİKLETİN DÜĞÜNÜNE GELİN GİBİ GİTMİŞ HEVESİNİ ALAMAMIŞ HERALDE. hanGi akıl mantık ya sen eltinin düğününde gelinlik giy taç tak hiç çekinme. Bide konu olunca kız. Hey Allah ım o adamda nasıl kocaymış hamime eşiyle boşanma derecesine gelmiş. O gelinlikle gezen eltinin eşi yok mu neden eşini dizginlememiş. Ben eltimin düğününe gelinlik benzeri bişey giysem eşim çıkar şunları giyme bunu der
nasıl dizginliycek o da simokin giymişşYine suçlu gelin mi oldu bide hamime kıza mı yapıyolar bunu. Ayrıca bu yüzden mi boşanacakmış kolay mı bukadar. O elti okuyosa bu yazdıklarımı da okusun. MEMNUN MU BU SEBEP OLDUKLARINDAN DOLAYI BİDE MİLLETİN DÜĞÜNÜNE GELİN GİBİ GİTMİŞ HEVESİNİ ALAMAMIŞ HERALDE. hanGi akıl mantık ya sen eltinin düğününde gelinlik giy taç tak hiç çekinme. Bide konu olunca kız. Hey Allah ım o adamda nasıl kocaymış hamime eşiyle boşanma derecesine gelmiş. O gelinlikle gezen eltinin eşi yok mu neden eşini dizginlememiş. Ben eltimin düğününe gelinlik benzeri bişey giysem eşim çıkar şunları giyme bunu der
doğru söylüyosunuz. eşi cok sinirliydi bide kuzeni gelip ortalığı karıştırınca kıza patladı. arkadasım bosanır bosanmasına bu kadar üstüne gelen adamdan ama hamile oldugu icin daha da üzgün. bu haldeyken ona daha ılımlı yaklasması gerekirdi eşinin. eşi konu acsa bile resim eklememesi gerektigni düsünüyo. o resimler kalkcak diye tutturdu. böyle işte maalesef
evet bugunkü gibi görmedik hiçbirimiz arkadasımın eşini. eften püften bişey ama kıza neler yaptı..Adam neden sinirli kaldır der olur biter. İnsaalalh o eltide burayı okuyodur da yuva yıkanın yuvası olmaz lafını görür burdan. Ben o kuzenin yerinde olsam sizin gelinle konusup fotoları kaldırtırdım o eltiye söylemezdim belkide. Ortalığı karıştırmk böyle seylere sebep olmak ne kötü. Kocasıda nasıl sahip çıkmaz eşine. Eş kötü günde belli oluyo
bizim fotoğraf kaldırıldı dediğimiz bu konudaki fotoğraf değil canım, başka bi konuydu:)Ben elbiseyi hala görüyorum?
Eltinin haberi oldu mu bu durumdanevet bugunkü gibi görmedik hiçbirimiz arkadasımın eşini. eften püften bişey ama kıza neler yaptı..
bizim fotoğraf kaldırıldı dediğimiz bu konudaki fotoğraf değil canım, başka bi konuydu:)
Üzüldüm kizcağizagelinlik giyen elti ya da önceki konuyu açan arkadaş heralde ,bu konu ile ilgili değil anladığım kadarıyla
Konu zamaninda ortaya çikmadi bu konuyla mi patlak verdi olay?tum aile biliyor mu yoksa eşimi haberdar sadeceyok eltili konuyu açanın arkadasıyım ben. onun hesabı ban yiyince benden yardım istedi:) fotoğraflarının kalkması gerekiyodu sağolsun site yöneticileri yardımcı oldular. ama bi sekilde bulunup paylasılmasın istiyo eşiyle cok büyük kavga ettiler bu sebepten
zaten her zaman haklı olanlar haksız duruma düşer ,Üzüldüm kizcağiza
maalesef oyle elti kıskançligin dibine vurmuş olan konu sahibine oldu.kimsenin dügünunde bırakin gelinligi krem rengi yada beyaz elbise bile giyilmez bilmeyen varsa öğrensinzaten her zaman haklı olanlar haksız duruma düşer ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?