Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Konuyu açan sizmiydiniz?

Yine suçlu gelin mi oldu bide hamime kıza mı yapıyolar bunu. Ayrıca bu yüzden mi boşanacakmış kolay mı bukadar. O elti okuyosa bu yazdıklarımı da okusun. MEMNUN MU BU SEBEP OLDUKLARINDAN DOLAYI BİDE MİLLETİN DÜĞÜNÜNE GELİN GİBİ GİTMİŞ HEVESİNİ ALAMAMIŞ HERALDE. hanGi akıl mantık ya sen eltinin düğününde gelinlik giy taç tak hiç çekinme. Bide konu olunca kız. Hey Allah ım o adamda nasıl kocaymış hamime eşiyle boşanma derecesine gelmiş. O gelinlikle gezen eltinin eşi yok mu neden eşini dizginlememiş. Ben eltimin düğününe gelinlik benzeri bişey giysem eşim çıkar şunları giyme bunu der

doğru söylüyosunuz. eşi cok sinirliydi bide kuzeni gelip ortalığı karıştırınca kıza patladı. arkadasım bosanır bosanmasına bu kadar üstüne gelen adamdan ama hamile oldugu icin daha da üzgün. bu haldeyken ona daha ılımlı yaklasması gerekirdi eşinin. eşi konu acsa bile resim eklememesi gerektigni düsünüyo. o resimler kalkcak diye tutturdu. böyle işte maalesef

nasıl dizginliycek o da simokin giymişş

Adam neden sinirli kaldır der olur biter. İnsaalalh o eltide burayı okuyodur da yuva yıkanın yuvası olmaz lafını görür burdan. Ben o kuzenin yerinde olsam sizin gelinle konusup fotoları kaldırtırdım o eltiye söylemezdim belkide. Ortalığı karıştırmk böyle seylere sebep olmak ne kötü. Kocasıda nasıl sahip çıkmaz eşine. Eş kötü günde belli oluyo

evet bugunkü gibi görmedik hiçbirimiz arkadasımın eşini. eften püften bişey ama kıza neler yaptı..

Konu zamaninda ortaya çikmadi bu konuyla mi patlak verdi olay?tum aile biliyor mu yoksa eşimi haberdar sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…