Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Bence kıskanç mualemesi görür . Nişanda gözler sizin üzerinizde olacak onun halini de herkes ayıplayacak

Aaa üzüldüm vall
Haklıyken haksız duruma düştü kadın
E o eltiye de oh olmuş
Anlasın kendini rezil ettiğini

SiZ nasıl öğrendiniz ki yeni konu mu açtı ?

O konu açıldığı sırada isteyenlere fotoğrafları önce özel mesaj yoluyla göndermişti konu sahibi.
Sonra isteyen çok olunca konusuna da eklemişti.
O dönem özel mesajla fotoğrafları attığı herkese yazmış sanırım lütfen fotoğrafları paylaşmayın sorun çıktı diye. Biri de benim oradan biliyorum.

Bizim dugunde de görümcem beyaz elbise giyicem diyip duruyordu kuzeninin doldurmasiyla Allah nasip etmedi başka renk aldı ben o zaman bile sinir olmuştum seni düşünemiyorum ama aldirma kendini rezil eder kötü niyetlinin başına birsey gelir kısmet olmaz tadını çıkar nişanının

O gece herkesin gozu sizde olacak zaten, o da kendi halinde takilsin.
Elbise cok guzelmis bu arada, mutluluklar diliyorum

giysin soran olursa da birlikte mi aldiniz ayni olmus vs. diyenlere gulerek eeee kiskanclik boyle bisey naparsin de gitsin :)

Yok yani biri de çıkıp demiyor mu yahu başka kıyafet al aynını giyince ne olacaksın..
kesinlikle kıskançlık..
Arana mesafe koy..
Şu üstüne yanlışlıkla meyvesuyu dökme fikrine bayıldım

Ya allah aşkına ne takıyorsunuz bu kadar?
Giyerse kendi terbiyesizliği.
Zaten odak noktası sizsiniz gözler sizde olacak saç makyaj ve elbise rengi farklı olacak zaten.
Densiz bi gorumce yüzünden nisanlimla arami bozmazdim.

Giysin valla kendi kaybeder onu kinarlar ozenti diye cada arkadaslarin dedigi gibi meyve suyu dok teklif et hatta gelinligi beraber diktirelim diye aptala

evet eltiydi. gelinlik taç kocasıda beyaz smokin giymişti
Benim eltimde takti ben takmadim tesettur luyum diye o takti sira sira vgumus renk cicekli bi tac hatta kuaforumuz geline takalim bunu sana gitmez dedi foto cekimine gelmedi diye kv bi triplendi hatta

Ne kadar hızlı ilerlemiş herşey.

Karşınızdaki insanı asgari düzeyde tanıma, evlilik kararı alma, ailerle tanışma hatta senli benli olma hatta enayi diyebilecekleri kadar samimi olma, nişan hazırlıkları yapma, gorumcenin aynı elbiseyi daha ucuza bulabilmesi.

Ooo. Bakın sadece aynı elbiseyi ucuza bulma bile bir iki hafta sürer, normal şartlarda.

Harry Potter'daki gibi kum saatini çevirip çevirip zamanı geri mi alıyorsunuz ne yapıyorsunuz. Anlatın da biz zamanı verimli kullanamayanlar, kararsız olanlar, insanlara kolay güvenemeyenler örnek alırız belki

Bırak giysin. Kendi kendini rezil edecektir. Hem de fotoğraflarla tescillenmiş ömürlük rezillik :) Ben şahsen bir düğünde böyle bir görümce görsem şahsıyla dalga geçerim. Ne yazık ki kendini ne duruma soktuğunun farkında değil. Bir gün yaptığının tam bir görgüsüzlük olduğunu farkederse nişan fotoğraflarını imha etmeye kalkabilir. Dikkat et

O elbiseyi giyin kıskanç görünce gidip aynısını almış bakıp yüzüne söyleyin deyin herkese nişanda herkes gidip ona ay ne kıskanclık sende hiç durmamış desin,bakıp gülsün..herkesi fişeklerdim ben olsam ....tüm nişan burnundan gelsin..

ARKADAŞLAR BU ELTİLİ KONUYU ARTIK KAPATABİLİRMİSİNİZ. DÜN GECEDEN BERİ CİDDİ OLAYLAR OLDU KIZ HAMİLE VE DÜŞÜK TEHLİKESİ VAR. BU DURUMDA BİLE EŞİYLE BOŞANMA DERECESİNE GELDİLER DİYEBİLİRİM. FOTOĞRAFLAR KALDIRILDI AMA HALA ORTAYA CIKARMAK İSTEYENLER VAR. LÜTFEN YAPMAYIN ETMEYİN. ŞU KONUYLA İLGİLENSİN HERKES LÜTFEN ELTİYİ SORMAYIN ARTIK ANLAYIŞ BEKLİYORUZ HERKESTEN..

Hey Allahım gel de sinir krizi geçirme yani , ah bu gorumceler sonra da görümce gormeyim seni omrumce deyince gelinler kötü oluyor. Eh ne şimdi bu yani kendi nişanın da aynı elbiseyi giymek ne manaaaaaa
Son olarak görümce gök taşı gördüğün yerde baş taşı

Nasil ya konuyu gören mi olmuş

evet canım eşinin kuzeni görmüş dün gece. ortalık karıştı resmen. cok kavga ettiler eşi silincek o fotoğraflar nasıl nete koyarsın diye kızmış cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…