Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

nişanlınıza söyleyin ya ablasının o elbiseyi giymesini engellesin söylesin ya da size yeni elbise alsın ayıp yani nişanda gelinle aynı şeyi giymek,düğünde de gelinlik giyer...

nişanlınıza söyleyin ya ablasının o elbiseyi giymesini engellesin söylesin ya da size yeni elbise alsın ayıp yani nişanda gelinle aynı şeyi giymek,düğünde de gelinlik giyer...

en mantıklısı.

herkes aman giysin onun ayıbı demiş de olmaz yani.

kıyafeti değiştir

aaaa gerçekten miiii???????

evet. bunu hatırlıyorum.
konu sahibinin eltisi bildiğin beyaz uçuş uçuş bi elbise giymişti. eşi de yani damadın kardeşi de lacivert gibi bi smokin giymişti. letinin başında da çiçekten tac vardı.

ya keşke bulsak ama baya eski konu.

Yolarım o görümceyi ciddiyim. Kendimi yerine koyuyorum, ben zaten aşırı kararsız zor beğenen bir insanım. Zor bela beğenip aldığım elbiseyi değiştirmek zorunda bırakılmak beni delirtir. Asla değiştirmem. Ama görümceye de çok güzel laflar hazırlarım. Konuşmayı denedin mi? Aynı elbiseyi giymeni hoş karşılamıyorum desen mesela? Ne diyecek acaba.

aha buldum.

gelinlikle düğüne giden elti buydu.

Son düzenleyen: Moderatör:

kaldırıldı fotolar bu konuyada eklenmişti diğer konunun linkide verilmişti ama ordanda kaldırıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
neden giyeceğiniz elbiseyi ona gösterdiniz ki keşke hiç bilmeseydi ne giyeceğiniz herkese sürpriz olsaydı

Hanginiz daha zayıfsa bu elbise ona daha çok yakışacak gibi...
Görümce hem zayıf hem üstüne esmerse krem rengi ile parlayacaktır, doğru renk seçimi yapmış.

İkiz gelin konusundaki arkadaşı yüklenilen fotoğraflardan birisi tanımış ve sanırım ailelere yansımış durum
@captain price WOLFROG

Aaa üzüldüm vall
Haklıyken haksız duruma düştü kadın
E o eltiye de oh olmuş
Anlasın kendini rezil ettiğini

SiZ nasıl öğrendiniz ki yeni konu mu açtı ?

Bence kıskanç mualemesi görür . Nişanda gözler sizin üzerinizde olacak onun halini de herkes ayıplayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…