Kaynana ile küsmüştü bende bir kaç gün kalmıştı ben de gayet iyi davranmıştım. Daha yeni gelinken evimde kaldı ama sonradan anladım adam pişkin, keyfi geliyor. Biz yalnız kalamıyoruz falan eşime de dedim iki gün sonra barışır bizi satar diye.
Barışmış, benim demediğim her şeyi kaynanaya dedi diye anlatmış. (İftira yani) kaynana da ses kaydı alıp eşime attı ben çıldırdım.
Neyse yine sorunlar oldu derkennnn, eşimi abisi aradı acil babamın yanına gitmeliyiz diye. Eşim gitti bir kaç saat sonra kapı çaldı, babası (elinde valizle!), abisi, bizimki. İçeri daldılar. Ben de tam çıkıyordum dedim. Bunlar içeri geçtiler. (Abisininki de ayrı pişkin babasını acındırıp durdu, babana o kadar düşkünsen 2 yıllık evlisin kendi evine götürsene, benim evime getiriyorsun 2 ay olmamış evleneli, yüzsüzler) antreye eşimi çağırdım, o adam bu evde kalamaz bu ne yüzsüzlük dedim bağırarak, kardeşimi çağırdım aşağıda gelmiş yine mi gidemicez dedim, bunlar biz kalkalım diye seslendiler, benimki oturun dedi, ben tekrar kardeşimi aradım bağırdım aşağıda bekle geliyoruz, yavv beklesene anlatırım dedim. Sonra o adam bu evde kalamaz dedim, bunlar 1 dk bile duramadan çıkıp gittiler, bakmadım bile. Hem bana yılan de, hem kötüle, iftira at sonra da gel 2 aylık evliyken valizinle yüzsüz yüzsüz, beni eşek yerine koy. Oldıu canım. Onlar kapıdan giderken eşim de bir daha beni karıştırmayın dedi. Kapıyı örttü. Onla da kavga ettim, kapıyı carptım cıktım evden, kardeşime gittim. Peşimden geldi falan. Sonra tekrar iftira attı ben de annemlerin apartmana tasındım. Görüşmüyorum, eşim de görüşmüyor.