• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem misafirlige geldi bize sormadan yatıya misafir cagirdı

Mesajin yarisini silmedim gonderilmedi sanip tekrar gondermeye calistim oysaki ustte yayinlanmis zaten bir yanlis anlasilma olmus esimle ben ikimiz de yoktuk evde arkadasini yatiya cagirdiginda yani ev sahipleri olmadan sadeve gorumcem ve arkadasi kaldi evde. Arkadaslarini cagirdiginda gunduz bizim evde olmadigimiz zamanlar ya da dedigim gibi o gece evde kalmadigimiz ekstrem olaylada cagiriyor ama isin sinir bozucu yani evde ev sahipleri yok bize hic birsekilde sormuyor abisine bile sormuyor gorumceme henuz cevap yazmadim sanirim dogru cumleleri kurmayi bekliyorum buarada maalesef donmek zorundayim cunku pazartesi is basi yapacagim ve ailem sehirdisinda yasiyor mecbur yasadigim yere donecegim

Yaslariniz kac? Esiniz siz görümceniz?

Valla senin yerinde olsam kv yada kp arardım söylerdim durumu ya siz çekin kulaklarını yada ben derdim
Geç dönerdim ailemin yanından burnu sürtsün biraz
Gelince de bütün evi komple temizletin adama yabancılar kaldı ben rahat edemem deyin
İş sizde biter zaten fazlasıyla yüz vermişsiniz şimdi önlem almazsanız dahası gelir başınıza

Eşiniz sizi oyalamış resmen,önce söylerim demiş,sonra ondan taraf durmuş.
Bu yaptığı yüzünden onun burnunu sürtmek lazım.

Ya görümcenizi,ya kayınvalideyi arayın,bir daha tekrar etmeyecek şekilde konuşun.
Evinize dönünce de görümceden anahtarı alın.Yani söyleyin anahtarı bıraksın.

Daha önce birlikte yaşıyor olmaları,ona şimdi bu hakkı vermez.
Pişkinlik yapıyor düpedüz.

Öyle haklısınızki duman edin ortalığı.

Şimdi yanlış anlasilabilir burda ama ben eşim evdeyken kendi kız arkadaşlarımı dahi çağırmam. Eşli gelinirse gelinir oturulur gidilir kac defa yatıya gelmek isteyen bekar arkadasim oldu da kabul etmedim. Yani şeytan bi akıllarını çeler sonra kendimi oldursem kimsenin umrunda olmaz. Bence kocanız biraz pasif şuan da eşin konuşmadıysa ya eşinin ailesini ara görümcem böyle böyle yapiyo biz sırf bu yüzden eşimle sorun yaşıyoruz diye anlat baktın onlarda anlamıyor dön eve görümcene saydır:)) madem iyilikten anlamıyorlar inceldiği yerden kopsun. Bi de eşin dönüşü olmaz derken evliliginiz biter anlaminda mi dedi?

Ben de donusu olmaz kismini tam anlayamadim bu aile bak geri donusu olmaz sen birsey soyleme dedi herhalde soylersem aileleri bana kuser darilirgibisinden mi yoksa evliligimiz biter diye mi bilemedim bend e acikcasi. Esim gorumcemle konusmus cunku gorumcem msj atmis cok ozur dilemis birdaha asla olmayacak demis falan ama esimden hala ses yok engelliyiz ama birsekilde ulasmadi bana esimin bu basi dik tavri snirimi bozuyor sanki hakliymis gibi

merhaba arkadaslar ben 5 aylık evliyim esimin de benim de ailemiz sehirdisinda bizden uzak yasiyor esimin ailesi daha onceden bizim yasadigimiz sehirde yasiyormus tasinmis ben esimle tanistigimda esim ve kiz kardesi birlikte yasiyor ailesi arada yanlarinda kaliyordu biz evlenince kardesi de ailesinin yanina tasindi ama evlendik evleneli surekli yanimiza geldi 5 ayda 3 defa geldi her geldiginde de 2 3 hafta kadar uzun kaldi ben yeni evli olmamiza ragmen nekdr snir olsam da bunu cok dert etmemeye calistim ancak gecenlerde canima tak etti sebebi ise su: gorumcem kendi misafir kaldigi bizim evimize misafir getirmeye basladi hem de bize hic danismadan esimle ben isteyken bir iki getirdigini duydum ama daha snra esimle ben bir gunlugune sehir disina cikmak zorunda kaldik o zaman da bir arkadasini yatiya cagirdi yanimizda hem de biz gitmeden ve bize bir sakincasi var mi diye dahi sormadi şok oldum sanki benim evim degil kendi yasadigi ev gibi son derece rahatti yani sanki eskiden esimle yasadiklari gibi ikisi yasiyor ben evlerine sonradan katilmisim sevgiliyim yanlarinda kaliyorum gibi bir yabanciyim esime bunu soyledim ben soylemeyeyim sen soyle dedim haklisin ben konusurum dedi ertesi hafta ailemi gormeye sehir disina cikacaktim tabi gorumcem hala bizde ve icim rahat etmiyor gene eve birini getirecek diye. Esime dedim bak ben bir hafta yokum ve icim rahat etmiyor kardesinle konustunmu hayir firsat olmadi ama sylerim dedi merak etme kimseyi getiremez dedi peki dedim neyse ailemin yanina geldim sosyal medyada bir de ne goreyim esimin kardesi benim evimde bir arkadasiyla fotograf paylasmis ustelik bu kisinin adini bile daha once duymadim diger getirdiklerini bir sekilde taniyordum tabi delirdim esime dedim ki sen sylemedin mi syleyemedim dedi nasil soyleyeyim dedi ya dedim tanimadigim kisinin evimde ne isi var ve sosyal medyadan goruyorum dedim evimde birsey kaybolsa nasil hesabini vereceksin ya da birseyim kyboldu desem pislik yapsam nasil ispatlayacaksiniz ya da belki evime birsey yerlestirecekler bu ne rahatlik ddim ben o kizi taniyorum dio snn tanimana gerek varmi demeye basladi basta haklisin diyen kendi tabi ben iyice delirdim sen soyle yoksa ben soylerim ama kotu olur dedim sen sakin birsey soyleme dedi donusu olmaz dedi beni daha da delirtti sen de bundan snra eve arkadasini bile getiremezsin dedi ben de ayni sey mi ddim ikiniz de evimdne gidin dedim simdi esimle birbirimizi heryerden engelledik ben ailemin yanindayim donunce ne olacak belli bile degil benim durumumda olsaniz ne yapardiniz siz yokken evinize misafir birinin misafir cagirmamasiji ve size sormamasini makul karsilarmiydiniz ve donunce esimle nasil konusmaliyim
haklısın ben olsam aynı tepkiyi verirdim ne alak sizin eviniz değilmi orası otursun kız kardeşiyle ozaman dönmeyin burnu sürtsün

O evi onların başına yıkarım. Bir de tanımadığım kızların evimde ne işi var. Eşin olacak da tam bir aptal.
Bu ne rahatlık. Görümcen evlenince eşin de onun evine gidip erkek arkadaşlarını yatılı çağırsın bakalım enişten evde yokken ne olacak?

Şimdi resti çektin çektin yoksa zor. Seni resmen hiç yerine koyuyorlar. Senin evin orası. Bu ne rahatlık. Ay sinirlerim bozuldu.

Ben de gorumcenizi yasi kucuk sandim. 29 yasinda koca kadin bunlari nasil dusunemiyor? Ben olsam hemen eve donme imkanim varsa doner gorumceyle artik yuz yuze konusurdum herseyi. Hicbir mecburiyet yokken ortada gidip evli ciftin yaninda haftalarca kalinmaz. Hele hele bir de misafir oldugun eve misafir hic cagiramazsin. Artik ev sahibi evde olmadan eve misafir cagirma olayi da hadsizligin dik alasi. Koca kadin yahu koca kadin. Bu yasta birinin boyle dusuncesiz olmasi kabul edilemez birsey. Gidin konusun valla. Herkesin yerini bilsin. Bir daha da sizde oyle haftalarca kalmasin. Ayda yilda bir gelip iki uc gun kalirsa kafi.

Zaten uzaktasin gorumceni hemen ara. Yeter senden bıktım de. Sonra kv kp i ara. Evliligimi bitiriyor kiziniz yeter de alin kizinizi yoksa biz bosancaz de. Hicbir sey kaybetmezsin zaten araniz bozuk bundan sonra barisirsaniz barisirsiniz. Kocana soylemekle hata ediyorsunuz herkes bu hataya dusuyor. Bu isi kendin halletcen sonra kocan bagirir cagirir barisirdiniz.

Görümceni ara bida bize gelmeyeceksin de anne babasını da ara kızınızı alın eve kız getiriyor ben yokken boşatacak bizi de birdaha da göndermeyin benim evliliğim ondan önemli de
Söyle yani bunları
Görümcenin kız arkadaşıyla benim kocam aynı evde kalamaz çıldırdım yaaa böyle sakin nasıl kalıyosun başlarına geçir evi git

merhaba arkadaslar ben 5 aylık evliyim esimin de benim de ailemiz sehirdisinda bizden uzak yasiyor esimin ailesi daha onceden bizim yasadigimiz sehirde yasiyormus tasinmis ben esimle tanistigimda esim ve kiz kardesi birlikte yasiyor ailesi arada yanlarinda kaliyordu biz evlenince kardesi de ailesinin yanina tasindi ama evlendik evleneli surekli yanimiza geldi 5 ayda 3 defa geldi her geldiginde de 2 3 hafta kadar uzun kaldi ben yeni evli olmamiza ragmen nekdr snir olsam da bunu cok dert etmemeye calistim ancak gecenlerde canima tak etti sebebi ise su: gorumcem kendi misafir kaldigi bizim evimize misafir getirmeye basladi hem de bize hic danismadan esimle ben isteyken bir iki getirdigini duydum ama daha snra esimle ben bir gunlugune sehir disina cikmak zorunda kaldik o zaman da bir arkadasini yatiya cagirdi yanimizda hem de biz gitmeden ve bize bir sakincasi var mi diye dahi sormadi şok oldum sanki benim evim degil kendi yasadigi ev gibi son derece rahatti yani sanki eskiden esimle yasadiklari gibi ikisi yasiyor ben evlerine sonradan katilmisim sevgiliyim yanlarinda kaliyorum gibi bir yabanciyim esime bunu soyledim ben soylemeyeyim sen soyle dedim haklisin ben konusurum dedi ertesi hafta ailemi gormeye sehir disina cikacaktim tabi gorumcem hala bizde ve icim rahat etmiyor gene eve birini getirecek diye. Esime dedim bak ben bir hafta yokum ve icim rahat etmiyor kardesinle konustunmu hayir firsat olmadi ama sylerim dedi merak etme kimseyi getiremez dedi peki dedim neyse ailemin yanina geldim sosyal medyada bir de ne goreyim esimin kardesi benim evimde bir arkadasiyla fotograf paylasmis ustelik bu kisinin adini bile daha once duymadim diger getirdiklerini bir sekilde taniyordum tabi delirdim esime dedim ki sen sylemedin mi syleyemedim dedi nasil soyleyeyim dedi ya dedim tanimadigim kisinin evimde ne isi var ve sosyal medyadan goruyorum dedim evimde birsey kaybolsa nasil hesabini vereceksin ya da birseyim kyboldu desem pislik yapsam nasil ispatlayacaksiniz ya da belki evime birsey yerlestirecekler bu ne rahatlik ddim ben o kizi taniyorum dio snn tanimana gerek varmi demeye basladi basta haklisin diyen kendi tabi ben iyice delirdim sen soyle yoksa ben soylerim ama kotu olur dedim sen sakin birsey soyleme dedi donusu olmaz dedi beni daha da delirtti sen de bundan snra eve arkadasini bile getiremezsin dedi ben de ayni sey mi ddim ikiniz de evimdne gidin dedim simdi esimle birbirimizi heryerden engelledik ben ailemin yanindayim donunce ne olacak belli bile degil benim durumumda olsaniz ne yapardiniz siz yokken evinize misafir birinin misafir cagirmamasiji ve size sormamasini makul karsilarmiydiniz ve donunce esimle nasil konusmaliyim
Sen eşinle kardeşi için hala evlerine gelen yabancı bir kadınsın onlar öyle düşünüyor
Evde değişmediği icin eski sistem devam diyorlar

Ayrıca esinden nefret ettim senin arkadaşlarını eve cagirmanla zaten misafir olan kendi bacisinin eve misafir çağırması bir mi
Çıldırdim heralde

Aslında bir bahane ile eşine de uzaklaştırma aldırsan harika olur.

Ben bu konularda çok tahammülsüzüm. İçimdr tutamam. Çingenimdir. Ağızlarının payını veririm otururlar.

Kayınpederimi evden kovdum daha 2 aylık evliyken, hala da yüzüne bakmıyorum. Eşime de gerekeni söyleyip onları tutarsa onu da sileceğimi söyledim ama hep destek oldu, arkamda oldu yani. Ama ben böyle olmasaydım belki de arkamda olmazdı bilemiyorum.

Yani kısaca benim evimde beni hiç yerine kimse koyamaz. Benim eşyalarım benim mekanım ve kocam diyecek ki o arkadaşını getiremiyorsa sen de getiremezsin. Lan o kim?
Ay okudukça sinir oluyorum. O adamı da eve almam yeminle. Sektirir gider.

Görümcem eve kız getirecek, gider o kızla onun saçını birbirine bağlar öyle yollarım evlerine. Her şeyi bekle o görümceden.

Kocam laf ederse o da kapının önüne gider.

Çok yakın arkadaşımın babasına, halası dost bulmuştu zamanında. Halasının evinde gizli gizli buluşmuşlar falan. Kızın annesi öğrenmiş, boşanmıştı. Oluyor böyle şeyler.

Görümcem eve kız getirecek, gider o kızla onun saçını birbirine bağlar öyle yollarım evlerine. Her şeyi bekle o görümceden.

Kocam laf ederse o da kapının önüne gider.

Çok yakın arkadaşımın babasına, halası dost bulmuştu zamanında. Halasının evinde gizli gizli buluşmuşlar falan. Kızın annesi öğrenmiş, boşanmıştı. Oluyor böyle şeyler.
Evli olan yeni bebeği olan abisine oğluna kiz bakmaya gideni duydum
Insanlar toptan şer olmuş her sey beklenir artik

Back