• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem kaşık gibi karıştırıp duruyor.

teşvik edici mi :60: evet herkese sevişin gebe kalın demişti elmayra haklısınız,bi de evlenmeden yapın daha da güzel oluyor demişti üstelik :60:
afedersiniz de nikah beklentiniz elmayra ile hangi yakınlığınızdan ileri geliyor acaba? arkadaş,dost,akraba ??????
özelden sorma hakkı görmeyip de nikah bekleme hakkı görmek de süpermiş cidden :13:

bir de nikah olmadığını nerden bilyiosunuz ki?
ayrıca o değerler herkese ait diye bir durum sözkonusu değil,kişi kendinden sorumludur sadece..

şu kk da hergün şok üzerine şok yaşıyorum.. değerlerimize ters derken kimin değeri senin değerin mi babanın mı dedenin mi? Değerleri oluşturan toplumdur yani bizleriz. Sanki fi tarihinden ecinniler gelmiş bunlar sizin değeriniz değiştiremezsiniz demiş. Bana göre de çocuk için nikah yapmak değerime ters sırf üremek için o güzel çatıyı kullanmak abes. Bana göre mi yaşayacak bu insanlar..

İnsan evrimi milyonlarca yıl alıyor malesef.

Elmayra yine gaza gelip bu kez de nikah cüzdanını yayınlamasa bari
Önce de boşanmadın denildi diye boşanma evraklarını yayınlamıştı
Elmayra da bi alem, herkese açıklama yaptığından insanlar üzerinde hak iddia edebiliyo

Aynen öyle ve bu hak iddia etme dozunu aşıyor bence
Kimse kimseye kendini anlatmak zorunda değil ki
Neyi karıştırıyorlar, neyi deşiyorlar, bu merak nedir anlamadım
Elmayra şimdi ne dese haklı
Burası bir forum ya, herkes hayatının detaylarını mı vermek zorunda, ben mi kaçırdım bir şeyler anlamıyorum

merhaba arkadaşlar.kayınvalidemle bir sorunum yok ama görümcemden hiç hoşlanmam 39 yaşında dul bi bayan.hep ilgi bekler hep o konuşssun ister vs...
geçen kandilde kayınvalidemi aradım kandilini kutladım ev halkına selamlar söledim.birlkte oturuyorlar görümcemi aramadım kndil ,için normalde arıyorum en kötü msj atarım yanı.ama 9 aylık evliliğimde beni kendinden soğuttu ondanmı bilmiyorum aramadım.msj atçaktım unutmuşum .derken aradan bikaç gün geçti kayınvalidemler köye gitti.görümcem yaknız kaldı evde eşinle evdeyiz oturuyoruz kayınvalidemle konuştuk sonra eşim ablamıda arayım bi dedi.bu arada telde hoparlörü dışarı verdi.nasılsın abla falan biraz şaka amaçlı takıldı hiç arayıp sormuyosun falan derken görümcem bombaladı.ben ne arıycam siz aramıyosunuz.kandilde aramadınız.hadi sen aramadın bekledim gelinim arasın annesini aradı adam yerine koyup beni aramadı dedi.o akşam beklemiş belki gelirmişisz gelmemişiz.2 gün önce bizdelerdi zaten.neyse ben şok oldum eşimde hoparlöre verdiğine pişman oldu eşim duymamazlıktan geldi güldü geçti ablasını hiç takmaz ablamın huyu böle takma der bana.sen bildğini oku der.ama çok gücendim.ne demek adam yerine koymadın ayrıca bunu direk eşime sölüuor eşim dolduruşa gelip bana kızabilir aramız açılabilir bilmiyorum zoruma gitti.sonra aradım abla gönül koymuşun aramadık diye falan dedim.ablacım işte alıştırdın sen bizi ondan bekledm falan ağzı çok laf yapar.dedim art niyet yok bunda kendi babamı bile aramamışım düşün dedim.kafalar dolu zaten olabilir dedim falan öle kapattık ama çok sinir oluyorum...

sen kimseyi aramak zorunda değilsin ki o neden kendini nimetten sayıyor ne insanlar var te allahım gül geç sen de tartışma edip eşinle huzursuz olma. he sana ara diye baskı yaparsa o zaman çemkir.

Konu elmayra'nın değil, elmayra'yla ilgili bir konu da değil, bu konu niye bir üyenin özel hayatı, değer yargıları, gebeliğine gelip dayandı biri bana anlatabilir mi?

Konu sahibesinin sorununa bir yorumunuz varsa buyrun, yorum yapan üyelerin özel hayatıyla uzaktan yakından alakası olmayan bir konuya yorumcu yorumu yapmayın.

merhaba, eşiniz ablasının huylarını biliyor ve bu nedenle aranızda herhangi bir gerginlik yaratmıyorsa boşverin gitsin. Kandilde aramak vs bu gibi şeyler zoraki değildir, sırf karşı taraf istiyor diye kendinizi zorlamayın. Aynı ortamda bulunduğunuzda hiçbir şey olmamış gibi davranın sonrasında da aramak istemezseniz aramayın bence.

Nesi ilginç? Insanlar sevisirler ve hamile kalırlar. Cocuğumu dünyaya getirmek icin sizden ya da kkdan icazet mı almam lazımdı?

hayır ne alakası var eşinle olan problemlerinizi hatırladımda ondan dönüşü olmaz şeyler yaşamıştınız..tekrar beraberliğinize şaşkınım.konuyu çok basitleştirmişsiniz kusura bakmayın..

hayır ne alakası var eşinle olan problemlerinizi hatırladımda ondan dönüşü olmaz şeyler yaşamıştınız..tekrar beraberliğinize şaşkınım.konuyu çok basitleştirmişsiniz kusura bakmayın..

Konuyu basitleştiren ben değilim sizlersiniz sabahtan beri susayım susayım diyorum olmuyor. Sasırdıysanız özelden yazarsınız sorarsınız ben de yanıtlarım. Burda konu acıyor olmam herkesin özel hayatıma yorum yapacağı anlamına gelmez

teşvik edici mi :60: evet herkese sevişin gebe kalın demişti elmayra haklısınız,bi de evlenmeden yapın daha da güzel oluyor demişti üstelik :60:
afedersiniz de nikah beklentiniz elmayra ile hangi yakınlığınızdan ileri geliyor acaba? arkadaş,dost,akraba ??????
özelden sorma hakkı görmeyip de nikah bekleme hakkı görmek de süpermiş cidden :13:

bir de nikah olmadığını nerden bilyiosunuz ki?
ayrıca o değerler herkese ait diye bir durum sözkonusu değil,kişi kendinden sorumludur sadece..

Aynen katılıyorum...

Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkurler bazen degisik fikirler olumlu yada olumsuz farkli bakus acilari insana iyi geliyor konu biraz başka yerlere kaymis ama sorun degil :)

bence senin verdiğin bu cevap hiç güzel değil çünkü o sana önem vermese senden aramanı beklemez. eşin bu verdiğin cevabı duydumu? duyduysa sen bi - puan aldın demektir hep bu şekilde davranırsan eşin senden soğur ha bunları eşinin yanında yapmıyorsan eğer eşin ailesine düşkün bi insansa aile anlatır senden soğutur eşini sen kaybedersin. he bide görümce falanda sanma beni. bende gelinim bana böyle bişey söyleseler güzellikle cvp veririm. onlar bana eğer durup dururken terslik ve haksızlık yaparlarsa onlara bişey söylemem gider eşime söylerim herşeyi o beni savunur zaten ben bi ters cvp vermediğim sürece.. hiç yüz göz olmam.yani haklıyken haksız durumuna düşmem.

Önem falan verdiğinden değil cnm tanımadığın için böyle düşünüyosun kp bildiğin laf sokmaya çalıştı cevabını da aldı. Nişanlım yoktu yanımda ama olsada bişey demezdi çünkü biliyor ailesini:49: ben şöyle düşünüyorum eğey bi insanın niyeti kötüyse benim annem babam dahi olsa söylerim hiç çekinmem. Yaşa değil sağlam karaktere saygı gösterlmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Yoksa herkes yaşım büyük deyip ağzına gelen söyler sonrada saygı bekler yok öyle dünyaa:ssz:

Önem falan verdiğinden değil cnm tanımadığın için böyle düşünüyosun kp bildiğin laf sokmaya çalıştı cevabını da aldı. Nişanlım yoktu yanımda ama olsada bişey demezdi çünkü biliyor ailesini:49: ben şöyle düşünüyorum eğey bi insanın niyeti kötüyse benim annem babam dahi olsa söylerim hiç çekinmem. Yaşa değil sağlam karaktere saygı gösterlmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Yoksa herkes yaşım büyük deyip ağzına gelen söyler sonrada saygı bekler yok öyle dünyaa:ssz:
anladım cnm haklısın ozaman..

ya canım buda sorunmu salla gitsin allah allah ne var bunda anlamadım sen bence görümceni sevmediğin için bu konuyu açmışsın.

Görümcenizin alınacağını bildiğiniz halde kandilini kutlamıyorsunuz sitem edince de kırıldım diyorsunuz. Baştan beri olacak şeyi biliyorsunuz aslında. Belki haklı belkı haksızsınız ama amacınız zaten onu üzmek değil mi? E başarmışsınız mutlu olun öyleyse amacınıza ulaşmışsınız. Eşiniz de ablayı pek sallamıyor zaten. Oturun başarınızı kutlayın beraber. Dediğim gibi belki haklısınız zaten sevmediğiniz birini aramak zorunda değilsiniz. Aramazsınız, sitem eder, duymazsınız. Bilerek aramamak, sonra abla diye başlayan cümlelerle bilerek yapılmamış gibi davranmak. Yanlış anlamayın belki çok haksızlık edildi size ama kaşık gibi karıştıran burada görümce mi siz mi oluyorsunuz?

Görümcenizin alınacağını bildiğiniz halde kandilini kutlamıyorsunuz sitem edince de kırıldım diyorsunuz. Baştan beri olacak şeyi biliyorsunuz aslında. Belki haklı belkı haksızsınız ama amacınız zaten onu üzmek değil mi? E başarmışsınız mutlu olun öyleyse amacınıza ulaşmışsınız. Eşiniz de ablayı pek sallamıyor zaten. Oturun başarınızı kutlayın beraber. Dediğim gibi belki haklısınız zaten sevmediğiniz birini aramak zorunda değilsiniz. Aramazsınız, sitem eder, duymazsınız. Bilerek aramamak, sonra abla diye başlayan cümlelerle bilerek yapılmamış gibi davranmak. Yanlış anlamayın belki çok haksızlık edildi size ama kaşık gibi karıştıran burada görümce mi siz mi oluyorsunuz?

Yorumunuz icin tesekkur ederim.gorumcemin esimi arayarak busekilde tepkiverecegini sanmazdim.kendisinden hoslanmiyorum veya canimin yanmasini onlemek adina mesafeli duruyorum.onlarda bu durusumdan rahatsiz olabilir ve sitem edebilirler ama kendi aralarinda konussunlar bize bulasmasinlar istiyorum.arkamdan konusur yuzumede cok seviyomuslar gibiler gelinimiz ablacim samimi bulmuyorum.insanbikere sogdumu birdaha neyapsalar olmuyor.yazdiklarinizda aslinda haklısınız icten ice hissettigimm bunlar yani sayelerinde....

Back