- Konu Sahibi POLYANNACIK
sen görümce görmemişisn şekerim abartma bence ...kendi kendine düşman yaratıyosun..elmayra sanada şaşkınım hamileymişsin ilğinç..bayağı konularını okumuştum geçmişte..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim herhangi bir dine mensup olduğundan bile şüphe ettiğim kayınpederim bile kandilde mesaj bekler siz ne diyorsunuz
Benim kayınpeder de 7/24 alkollü gezer, üşenmese duşunu rakıyla alacak ama kandil aramalarına cok önem verir
eşinizin ailesi anlayışlı demekki.yada eşiniz güzel idare ediyor böyle mesafeli olunca soğuk gelin diyorlar...
aslında bende mesafeliyim.ama bu sitemi direk telefonda bizzat duymam beni etkiledi.
Bi de kendin de demişsin hep arardım bu kez aramadım diye
GÖrümcen de zaten alıştırdın, şimdi aramadın demiş
Demek ki kaşıklık bişey yok
Ben hiç aramam mesela
O yüzden beklemezler
Eşim arar bende selam söyle derim
Telefonla aram yok kendi ailemi de aramam
Müsait olduğumda ziyarete gitmeyi tercih ederim her iki tarafa da..
Benim dedem küçüklüğümden beri rakısını eksik etmeyen, çocuklarını döven, hatta içince gecenin bi'yarısı çocuklarını kovan bi'insandı.
1-2 yıldır düzeldi gibi annem de babamdır deyip arar, sorar yaşlandı artık iyice ben vazifemi yapayım der.
Geçen yine dedem bi'şey yapınca annem de haliyle "aman sanki çok umurunda aramıyorum" deyip aramadı ogün. Hatta ben de aman o şimdi içiyodur bile zaten onu mu takacak dedim.
Sonuç; ertesi gün aramış annem duymamış, babamı arıyo babam telefonu anneme verdi ve karşıdan bi'ses aynen şöyle dedi:
"bütün çocuklarım HAYVAN" ne dedin baba anlamadım "Hayvan dedim neyini duymadın" ÇAT dııııt dıııt dıııığğğğttt.
Annem şok ben
Demek ki böyle tipler daha çok umursuyo bu günleri
sen görümce görmemişisn şekerim abartma bence ...kendi kendine düşman yaratıyosun..elmayra sanada şaşkınım hamileymişsin ilğinç..bayağı konularını okumuştum geçmişte..
Canım bende aramıyorum nişanlıyım zaten ama şu gidip gelmeme işini nasıl hallettin daha tecrübelisin benimle paylaşırmısın lütfen
Hangi gidip gelmeme
Kandilde mi rutinde mi anlamadım da
Şöyle söyleyeyim herşey gibi bu olayda nasıl alıştırırsan öyle gidiyo
Ben kayınvalidemle önceden tanışmadım mesela, bize beni istemeye gelince gördüm mecbur
Onun dışında da ailemle evlerine gittim nişanlıyken, bu kadar
Evlendikten sonra da her hafta ziyaretlerine giderdim ama her gün gel beraber yemek yiyelim demeye başlandı
( Evlerimiz yakın da değil üstelik )
Kusura bakmayın da ben her gün yemek için öz anneme bile gitmem, hem iş çıkışı sizin oraya bi vasıta daha gerekecek
O trafiği çekene kadar kendi yemeğimi yaparım, teşekkürler dedim
Zaten zaman geçtikçe sen onlara onlar sana alışıyo
Her hafta bile gitmiyosun
Bi hafta sizinkilere bi hafta eşinin ailesine gidiyosun
Sonra düğün, piknik vs. çıktıysa bi hafta rötar da veriyosun vs.
İlle de böyle yapmana gerek yok, nasılsan öyle davran
Kırılmasın gücenmesin diye taviz verip en son patlayacağına, net ol
Kandil, bayram, anne baba günleri hariç normal zamanları kast etmiştim canım.
Evli görümcem her gün annesinde yiyip içer toplamadan giderr. Ben nişanlıyım ve nişanlım da askerde olmasına rağmen iki haftada bir gidiyorum hep sitem yiyorum. Ama bu hareketimden taviz vermicem sence de böyle yaparak onların alışmasını sağlayabilir miyim?
Çok bile gidiyomuşsun bence
Ben nişanlıyken bir kaç kez davet ettiklerinde ailemle gittim o kadar
Zaten hazırlık telaşım vardı her hafta bişey çıkıyordu ya da onlar bize geliyordu
Azalt, artırma derim
Görümcen her gün de gidebilir, o onun bileceği iş. Toplamadan çıkması ayıp ama annesi bişey demiyosa sen karışma hiç
Sen daha nişanlısın o kadar iç içe olman yersiz bence
Hatta ben öz anneme bile her gün gitmem, herkesin evi düzeni ayrı olmalı.
Büyükler ziyarete gidilmeli veya davet edilmeli bence
Bencede çok gidiyorum ve bu durumdan oldukça rahatsızım. Ayrıca nişanlımda yanımda değil tek başıma gidiyorum 2-3 saat oturuyom yemek yiyoruz çay içiyoruz gidiyorum evime ama çoookkkk sıkılıyorum onlarla oturmaktanBide kv çok dedikoducu tanımadğım insanları bana çekiştiriyor hiç susmuyor dinlememiş gibi yapıyorum tvye bakıyorum yokk kanına işlemiş kadının susmuyorr
Demek istediğim nasıl daha seyrek gidebilirim yüzlerine mi söyleyeyim yoksa ayda bir falan gidip alışmalarını mı bekleyeyim bilemedim?
Sen alıştırmışsın
Yavaş yavaş seyrelt
Ona bakıcam buna bakıcam çeyiz hazırlığım var de, arkadaşıma gidecem de
Böyle böyle başla
Zamanla neden gelmiyosun etmiyosun derlerse de söylersin, hem işim oluyo hemde ben amcamlara filan bile bu kadar sık gitmiyorum ki de
İlerde bol bol görüşeceksiniz nasılsa
Evet canım böyle yapıcam yalan söylicem mecbur teşekkür ederim yorumların için
aynen katılıyorum size ELMAYRA hakkında eski konular yaşananlar şimdiki konumu ve yorumları bencede çook ilginç :44: