Görümcem ile aile içinde durduk yere sorun mu çıkarıyorum?

Öyle mi dersiniz ya? Ben kediler dışında eşime kusur bulmamistim ama hata mı yapiyorum? Galiba o da arada kalsın istemediğimden biraz fazla yumuşak davranıyorum ama evlilik yeni olduğu için çok zorlandım bu konuda :/

Anlamadığım neden sizle tatile geliyor?Çanta gibi surekli muhtemelen cok yeni evlisiniz şuursuzluktan başka bisey degil bu.
Eşiniz çok yüz veriyor üzgünüm ama asıl mesafe koyması gereken eşiniz.

Sizde biraz, aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey tavrı var sevgili konu sahibi. İkinizde birden.
Sonra olaylar çığrından çıkınca da, Hayriye Hanım gibi başınıza bez bağlıyorsunuz.
Bu kedi olayını basite indirgemeyin ve beni de kedi düşmanı sanmayın, aksine bayılırım kedilere ama konu o değil.
Görümcem hiç aramadan sormadan ve bana sürekli küstahlıklar yaparken, kapıma iki tane kedi getiremez. Getirse bile, bu ev eşimle benim evim. Eşim hatır için kabul edemez. Bağ kurması için zaman geçirmesi lazım önce. Ama siz en baştan, bağ falan kurulmadan kabul ettiniz daha doğrusu eşiniz etti ve siz susmak zorunda kaldınız.
Aynı şeyi bir gün annesi için yaparsa:)
Annemi atamam, aramızda duygusal bağ var dese, hatırı için kayınvalide ile yaşar mısınız?
Konu kişilerin kv ya da kedi olması değil, sizin hiçe sayılmanız.
Niye herkesi idare ediyorsunuz?
Onlar kardeş, eşiniz sınır bilmiyorsa bu onun sorunu ama bu sınır bilmemek size yansıyorsa, o zaman eşinize de iğneyi biraz batırın.

Anlamadığım neden sizle tatile geliyor?Çanta gibi surekli muhtemelen cok yeni evlisiniz şuursuzluktan başka bisey degil bu.
Eşiniz çok yüz veriyor üzgünüm ama asıl mesafe koyması gereken eşiniz.
Tatile kendisi gitmek istedi bize de bir gece önceden haber verdi. Daha çamaşır bile yıkamamıştık. Acele her şeyi ayarladık gittik tek kalmasın diye. Ay bilmiyorum ya böyle her şeyi bir bir hatırlayınca daha da kötü hissediyorum. Bizim eve gelince ben sabah uyurken masanın dekorasyonunu değiştirmeye çalışması falan. Sonra ben her şeyi eski yerine koyunca yapmadı bir daha İyi yönleri ise evine gittiğimizde genel olarak iyi ağırlaması (tabi olmazsa olmaz yükselmelerini saymazsak), bize arada sırada hediyeler vermesi. Bu kadar aklıma başka bir şey gelmedi.

Yoo bence dibine kadar haklisin, ayrica kedileri birakmasi da ayri saygisizlik, herkes hayvan sever olmayabilir.

of ya. eve kedi getirme konusu biraz da şeye bağlı aslında, burası benim rahmetli kayinvalidemin evi. Biz tanışmadan yıllar önce burada birlikte yaşamışlar tabi. Bu yüzden hâlâ kendi evi sanıyor da olabilir
Kedilere ilk günden hayır dedim, "yarın petshop'a götürücem, ay tamam bir komşu var o istiyor" falan filan diyerek oyalandım. Sonra da öyle kaldılar. Eşime kızgın olmamın en temel sebebi bu aslında. Bir sabah uyandım ve kediler evde. Neden ya? Neden bir mesaj atıp bana soramadı kız kardeşi? Of.

Görümceniz gerizekalı değilse, bunu sanıyor olamaz. Bir dolu insan var aile evinde yaşayan ama hiçbirisi bu hissiyatta oturmuyor o evlerde.
Orası kiralık oturduğunuz ev de olabilirdi. Ev sahibiniz kapıya iki kedi ile gelebilir mi:)
Aynı şey ikisi de. Görümceniz de gelemez. Haber verse bile siz istemiyorum dedikten sonra GE LE MEZ.
Bakın ne güzel tane tane yazmışsınız, sizi hep oyalamış eşiniz. Çözüm?
Yok.
Siz hâlâ kız kardeşi ile uğraşıyorsunuz, sorun kız kardeşi değil ki.
Bir türlü görmek istemediğiniz eşinizin başına buyruk davranışları.
Kardeşinin gönlünü etmeye çalışırken, arada sizi harcıyor. Lütfen böyle bakın.

Kimse haddini bildirmeniz hep alttan almışsınız.
Ne gerek var?
Kim ya
Defolsun gitsin.
Ona mi baglisiniz da her aradığında gidiyorsunuz, her çağırdığında herşeye kosuyorsunuz?
Şu, böyle yaptikca özür dilemeyi unutmuş kadın.
Nasılsa her davranışı bı şekilde affediliyor.

Evet hep alttan alındığı için. Ailede hep hoş görülüyor. Ama saygısızlığın ailede bile hoş görülmemesi lazım aslında, kaldı ki ben bir yabancıyım.

Ben hiç bu açıdan bakmadım, kardeşine yardım etmek istiyor diye düşündüm. O yüzden galiba aslında gayet de başına buyruk davrandığını göremedim. Kötü hissediyorum şimdi de.

Bu nasıl görümce düşman başına...
Eşiniz çok fazla pasif,sinik,ezik kusura bakmayın böyle adamlardan hiç hazetmiyorum.Kardeslik demek ağzına sıçmak demek değildir.Acik soyleyim eşimi çok iyi tanıyorum görümcem böyle bir şey yapsa esim kardeşini siler en azından ondan üçten bir özür almadan geri adım atmaz, kardeşim eşimin yanında bunu yapsa ben de kardeşimi uzun süre girmek istemem sınır çizerim.
Görümce anormal ama karı koca siz daha anormalsiniz.....karşı taraf sizi hiç kaale almıyor, hizmetçi gibi kullanıyor sahip olduğu kedilere bile bakmak size kalmış pesssss

Ya aslında pasif ve sinik değil öyle yansittiysam yanlış olmuş. Çünkü o da her kavgada sert bir şekilde kardeşinin yüzüne hatalarını söyler. Kedilerle ilgili de "her sıkıldığını başından atacak misin, onları ozleyince dersini alacaksın" gibi şeyler söylemişti. Araba olayından sonra da 1 hafta konuşmadı aramadı ama karşı taraftan özür gelmeyince yine o adım atmış oldu. Ama nasıl? Kız kardeşi hastayım diye babasini yanına çağırmış, eşim arabayla götürdü falan filan. Yani o kavgadan sonra yine ayağına gitmiş oldu. Of bilmiyorum böyle anlatınca olan her şey aşırı YANLIŞ geliyor.

Birde 3 kedi. 3 kedinin maması , kumu cidden emek, masraf. 1 kediden bile zorlanıyoruz. Kadın aptal ve duble bencil. Birine kolay kolay 3 kedi veremezsin boğarlar adamı.
Karı koca peygamber sabrı var mübarek. Birde kovuyor falan. Bende vardım farkındaysan derim sonradan trip yaparım yani.

Kedileri çok severim ama hiç evde bakmadım. Mutfakta kapı yok, tüylerinden falan rahatsız oluyorum içeri girdiklerinde. 3 ay boyunca birine verilmelerini beklemek kesinlikle hataydı. O kadar yoğun çalışıyorduk ki ikimiz de, bu kadar zaman geçtiğini bile şimdi biraz dinlenmeye vakit bulunca fark ediyorum. Ama yine istemiyorum diye sazı elime alırsam kötü insan ilan edilicem. :/

Ben hiç bu açıdan bakmadım, kardeşine yardım etmek istiyor diye düşündüm. O yüzden galiba aslında gayet de başına buyruk davrandığını göremedim. Kötü hissediyorum şimdi de.
Benim amacım sizi üzmek değil. Algınızı değiştirmek. Hani diyorsunuz ya eşimle hiç problemim yok.
Nedeni bu. Niye problem olsun ki, adamın tüm garip davranışlarını tolere etmişsiniz. Siz her şeyi sineye çektiğiniz için problem yok. Hep alttan alsam ben de eşimle gül gibi geçinirim ama bu hayatın içinde varlığım olmaz. Kardeşine bu kadar tölerans gösteren adam, siz biraz problem çıkarın bakalım ne yapıyor?
Bu konuyu o zaman bir daha konuşalım.

Siz de ortada anormal şeylerin farkındasınız eşinize sert çıkıp" götür bu kedileri kiminse o baksın" deseniz eşinizin gözünde kötü olursunuz o ezik yaşamayı ,hep alttan almayı,her seferinde ilk adımı kendisi atmayı kabullenmiş ama size bunu yaşatmaya hakkı yok Siz önce iyice durumun saçmalığını idrak edin az sesiniz çıksın .İşte o zaman o minnoş koca kimden yana olur kime sırtını döner bir görün ( sonuçlar korkutmazsa)

Eşin ciddi anlamda garip ya insan eşine bir danışır sorar sorumluluk bu. Kedileri sahiplendirsin tekrar iyi ailelere ya. Ben bakamıyorum deyip sokağa mı atcaktı siz almasaydınız eve. Ne gaddar bir kadın bu. 3 kedi bakımı nasıl diyim kedilere resmen aşık biriyim ama zor olduğunu söyleyebilirim kılı tüyü çok birkere. Gönüllü bakan insan bunlara katlanabilir zaten bakamayan da hayvancıkların günahına girmesin.
Hala olgunlaşamamış ondan arkadaş olma mümkünse. Görümcen olarak kalsın. Gerekmedikçe diyaloğa girme bundan sonra. Zannederim nezaketi eziklik anlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…