Görümcem ile aile içinde durduk yere sorun mu çıkarıyorum?

Çok fazla kişiyle ve durumla mücadele etmişsiniz. Yapım gereği ben cok zorlanacagim ama eğer huzurlu bir hayat istiyorsam yapmak zorundayım. Çok teşekkürler deneyimlerinizi yazdığınız için

Bence o hayırdır mesajını almamakla iyi etmişsiniz. Onun istediği kavga zaten. Sizin derdiniz eşinizle. Onun görmesi lazım. Yoksa ben yıllarca konuşmadığım dönemde habire eşime benimle ilgili birseyler söyledikleri de oldu. Mühim olan eş karım kedi istemiyor, alamam diyecek. Onun için de sizin sakın, net, kararlı olmanız lazım.

Çok fazla kişiyle ve durumla mücadele etmişsiniz. Yapım gereği ben cok zorlanacagim ama eğer huzurlu bir hayat istiyorsam yapmak zorundayım. Çok teşekkürler deneyimlerinizi yazdığınız için
Ben zorlanmam zannediyordum. Aninda set koyarim. Beni eş zorladı. Asla kardeşim haklı değil ama işte o iyi bir insan, depresif annem kötülük istemez, keske oyle olsa vs vs( kötülük istemeyen anne telefonda bas bas bağırıyordu bu sasifelek senden hiç korkmuyor sen ne biçim erkeksin diye). Rica ederim. Umarım siz de umursamayıp kendi çizgilerinin net cizersiniz.

Evet dimi önemli olan eş. Biz eşi seçtik, aile bireylerinin böyle çıkacağını tahmin edemezdik. Çok çirkin arkanızdan konuşulması. Umarım yaşadığınız bu yorucu dönem tamamen geride kalmıştır. Kavga için eline koz vermeme önerinizi de dikkate alicam

Bu özünde iyi insan lafını da hiç sevmiyorum. Birinin özünü çıkarmakla mi ugrasalim bir de.

O kavgadan besleniyor. Sizin derdiniz görümce değil. O hergun kavga etse zevk alır. Mühim olan eş sizi ona meze ettirmeyecek. Bunun içinde sizin sürekli onların patolojik ilişkilerine ortak olmayacağınızı belirtmeniz lazım.

Ortak hiçbir buluşmaya, aile görüşmesine gitmeyi istemiyorum ama sizce doğru bir metot olur mu?

Kesinlikle uzak dur sen onun ne annesisin ne abisi bu tavırları sana yapamaz ki senin yanında abisinede saygılı olmak zorunda benim görümcede böyle yine geçen abisinin arkasından laf söyledi hem tersledim hemde konuşmayı kestim böyle insanlara mesafe koymak en iyisi

Evet haklısınız ben de iletişimi kestim. Gerçekten insanın psikolojisiyle oynuyor bu tip kişiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…