Hep söylüyorum iki görümcemi severim diye.. görümcem bunu aramış giyme geline ayıp oluyor demiş oda tamam abla demişFarkında olmasını sağla bence o kaftan giyilirse çok şey için geç olacak kendi rezil olacak ama dediğini de yapmış olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep söylüyorum iki görümcemi severim diye.. görümcem bunu aramış giyme geline ayıp oluyor demiş oda tamam abla demişFarkında olmasını sağla bence o kaftan giyilirse çok şey için geç olacak kendi rezil olacak ama dediğini de yapmış olcak
Allah'tan diğer ikisi iyi insanmışHep söylüyorum iki görümcemi severim diye.. görümcem bunu aramış giyme geline ayıp oluyor demiş oda tamam abla demiş
Ya bu konuda bende çok hassasım. Kimsenin kınasına kırmızı düğününe beyaz giymem :) insanlar neden bunu düşünemiyor ki? Ama siz çok iyi demişsinizDaha önce kına da kırmızı düğünde krem giyen kişilere, hiç kimse sana söylemedi mi giyilmeyeceğini çok komik olmuşsun,kendi düğünün sandın heralde demişliğim var. Üstelik tanımadığım kişilerdi. O anki suratlarını görmek paha biçilemez. Böyle şeyler yaşayan gelinler de üzülmesinler herkes o kişinin gerçek yüzünü görüyor.
valla kusura bakma sende suc görümcen bindallaı gicek diye sen gitmekten vazgeciyosun görümcen beyaz elbise giyse gelinlik giymicen mi o senin gecen o ne yaparsa yapsınKızlar merhaba o kadar dertliyim ki anlatamam bir ay önce nişanlandım 3 Görümcem var iki tanesini çok seviyorum fakat bir tanesi herşeye karışıyor nişan sandığım alındı nişanlıma söyledim ben her alınan şeyi giyemem o yüzden bende alışverişe geleyim ama nişanlım aradı aşkım ablam alışveriş yapıyor dedi.. evet yaşadığımız şehirde adet öyle kız gitmez erkek tarafı alır gelir ama olsun makyaj malzemelerine iç çamaşırına kadar almış ben seçebilrdim onları..ailede herşeyi bilen benim diye geçiniyor o yüzden herşeyi o almış ben sustum.. nişanım ve istemem bir arada oldu nişanda herşeye karışıp ortaya attı kendini nişan tepsisini dahi ben tutacam diyo emir yağdırıyor benimde iki ablam var ablamlar uygun bir dille söylediler halledildi.. kayınvalidem çok iyi biri beyazeşya mobilya düğün salonu herşeyi beraber aldık ve hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta kv derli kızım en güzelini alayım gelinime.. neyse Görümcem beni iki gün önce aradı kuaför kalmıştı sadece ayarlanacak ayarladın mı dedi Yok dedim istediğine bak aklına yatan olsun dedi öyle yapıcam zaten sağol abla dedim.. veee asıl şok dedi ki bende kınada bindallı giycem ben şoktan abla ben giyecem nasıl olur diyemedim üç saat şoku atlatamadım.. sırf o yüzden kaftan almıyorum kabarık elbise aldım.. ama ablası dedi neden kaftan giymiyorsun ona söyledim abla giyecekmiş gelin görümce aynı olamaz ve ne oldu biliyor musunuz bugün kayınvalidem aradı kızım ablan kuaför bulmuş aramış randevu almış çok güzelmiş dedi ben daha bir şok ..dedim anne kendisi mi gidecekmiş.. her neyse nişanlım olayı halletti bana sen nasıl istersen hangi kuaför istersen o olsun dedi.. sıkıntım şu Görümcem her yerde kendini ortaya atıyor ve şimdiden kına gecem düğünüm için tüm pist benim diyor ne yapmalıyım
Valla çok güldürdün beni... Var böyle görümceler... nesilleri bir türlü tükenemedi böylelerinin... nişanlının arkanda durması güzel... Silahın en güçlüsü sende... oda kocanın koynuna girince Full mermiyle dolacak... görümce dış kapının mandalı sadece...mutluluklarKızlar merhaba o kadar dertliyim ki anlatamam bir ay önce nişanlandım 3 Görümcem var iki tanesini çok seviyorum fakat bir tanesi herşeye karışıyor nişan sandığım alındı nişanlıma söyledim ben her alınan şeyi giyemem o yüzden bende alışverişe geleyim ama nişanlım aradı aşkım ablam alışveriş yapıyor dedi.. evet yaşadığımız şehirde adet öyle kız gitmez erkek tarafı alır gelir ama olsun makyaj malzemelerine iç çamaşırına kadar almış ben seçebilrdim onları..ailede herşeyi bilen benim diye geçiniyor o yüzden herşeyi o almış ben sustum.. nişanım ve istemem bir arada oldu nişanda herşeye karışıp ortaya attı kendini nişan tepsisini dahi ben tutacam diyo emir yağdırıyor benimde iki ablam var ablamlar uygun bir dille söylediler halledildi.. kayınvalidem çok iyi biri beyazeşya mobilya düğün salonu herşeyi beraber aldık ve hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta kv derli kızım en güzelini alayım gelinime.. neyse Görümcem beni iki gün önce aradı kuaför kalmıştı sadece ayarlanacak ayarladın mı dedi Yok dedim istediğine bak aklına yatan olsun dedi öyle yapıcam zaten sağol abla dedim.. veee asıl şok dedi ki bende kınada bindallı giycem ben şoktan abla ben giyecem nasıl olur diyemedim üç saat şoku atlatamadım.. sırf o yüzden kaftan almıyorum kabarık elbise aldım.. ama ablası dedi neden kaftan giymiyorsun ona söyledim abla giyecekmiş gelin görümce aynı olamaz ve ne oldu biliyor musunuz bugün kayınvalidem aradı kızım ablan kuaför bulmuş aramış randevu almış çok güzelmiş dedi ben daha bir şok ..dedim anne kendisi mi gidecekmiş.. her neyse nişanlım olayı halletti bana sen nasıl istersen hangi kuaför istersen o olsun dedi.. sıkıntım şu Görümcem her yerde kendini ortaya atıyor ve şimdiden kına gecem düğünüm için tüm pist benim diyor ne yapmalıyım
Kardeşinin düğününde gelinlik giyinmiş görümce gördüm ben. Takı töreninde damadın diğer yanında yüzsüzce dikilip durmuştu.Kızlar merhaba o kadar dertliyim ki anlatamam bir ay önce nişanlandım 3 Görümcem var iki tanesini çok seviyorum fakat bir tanesi herşeye karışıyor nişan sandığım alındı nişanlıma söyledim ben her alınan şeyi giyemem o yüzden bende alışverişe geleyim ama nişanlım aradı aşkım ablam alışveriş yapıyor dedi.. evet yaşadığımız şehirde adet öyle kız gitmez erkek tarafı alır gelir ama olsun makyaj malzemelerine iç çamaşırına kadar almış ben seçebilrdim onları..ailede herşeyi bilen benim diye geçiniyor o yüzden herşeyi o almış ben sustum.. nişanım ve istemem bir arada oldu nişanda herşeye karışıp ortaya attı kendini nişan tepsisini dahi ben tutacam diyo emir yağdırıyor benimde iki ablam var ablamlar uygun bir dille söylediler halledildi.. kayınvalidem çok iyi biri beyazeşya mobilya düğün salonu herşeyi beraber aldık ve hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta kv derli kızım en güzelini alayım gelinime.. neyse Görümcem beni iki gün önce aradı kuaför kalmıştı sadece ayarlanacak ayarladın mı dedi Yok dedim istediğine bak aklına yatan olsun dedi öyle yapıcam zaten sağol abla dedim.. veee asıl şok dedi ki bende kınada bindallı giycem ben şoktan abla ben giyecem nasıl olur diyemedim üç saat şoku atlatamadım.. sırf o yüzden kaftan almıyorum kabarık elbise aldım.. ama ablası dedi neden kaftan giymiyorsun ona söyledim abla giyecekmiş gelin görümce aynı olamaz ve ne oldu biliyor musunuz bugün kayınvalidem aradı kızım ablan kuaför bulmuş aramış randevu almış çok güzelmiş dedi ben daha bir şok ..dedim anne kendisi mi gidecekmiş.. her neyse nişanlım olayı halletti bana sen nasıl istersen hangi kuaför istersen o olsun dedi.. sıkıntım şu Görümcem her yerde kendini ortaya atıyor ve şimdiden kına gecem düğünüm için tüm pist benim diyor ne yapmalıyım
Dış kapının mandalı ??????! Kardeşlik bağı ile bağlı insanlar için bu tabir hoş olmamış. Herkes haddini bilecek o ayrı tabi ama ablalar, kızkardeşler dış kapının mandalları da değildir. en azından benim görümcemi dış kapının mandalı olarak asla görmem. Kardeş olmak ayrı bir şeydir eş olmak ayrı.Valla çok güldürdün beni... Var böyle görümceler... nesilleri bir türlü tükenemedi böylelerinin... nişanlının arkanda durması güzel... Silahın en güçlüsü sende... oda kocanın koynuna girince Full mermiyle dolacak... görümce dış kapının mandalı sadece...mutluluklar