• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem herşeye karışıyor!!

Ya sormayın nişanlım ne istersen o olsun dedi ve benim dediğimi yaptı.. fakat kaç gündür çocugu nasıl gaza getiriyorlar anlatamam..hiçbirşeye karışmayan adam başıma erkek kesildi
bak burası kilit işte. Bu kısım çok önemli. Evlilik sonrasının nasıl olacağının en önemli göstergesi.. Nişanlınızı doldurcaklar o da aklı yokmuş gibi sizden çıkarcak tüm hıncını.

Kendi aklı fikri olmayan kolay dolduruşa gelip sesi bi tek size çıkan adamdan koca olmaz. Ha olursa da o evlilik size eziyet olur.. Çok geç değil bi düşünün bence..

Ay çok sinir bozucu bir durum. Sen niye bindallıdan vazgeçiyorsun canım ya bırak rezil olsun. Komik duruma düşecek olan o. Bu insanlar nasıl bir düşünce tarzına sahip merak ediyorum şahsen :işsiz:

Nişanlinin dili yokmu o halletsin kendini kötü etme kardeşine 2 laf söylesin evlenen biziz diye
Ya nişanlımm zaten kuaför olayında onun haddine mi randevu almak dedi sen istediğini yap dedi ve benim dediğim oldu.. fakat bindallı olayını bilmiyor ki anlattım diyo bindallı ne hani şu örneği vermek durumunda kaldım seninle beraber başkası damatlık giyse nolur?

Ay çok sinir bozucu bir durum. Sen niye bindallıdan vazgeçiyorsun canım ya bırak rezil olsun. Komik duruma düşecek olan o. Bu insanlar nasıl bir düşünce tarzına sahip merak ediyorum şahsen :işsiz:
Evet ablamda aynısını söyledi bırak herkes ona gülecek dedi sanırım kınanın yıldızı olmak istiyor

bak burası kilit işte. Bu kısım çok önemli. Evlilik sonrasının nasıl olacağının en önemli göstergesi.. Nişanlınızı doldurcaklar o da aklı yokmuş gibi sizden çıkarcak tüm hıncını.

Kendi aklı fikri olmayan kolay dolduruşa gelip sesi bi tek size çıkan adamdan koca olmaz. Ha olursa da o evlilik size eziyet olur.. Çok geç değil bi düşünün bence..
İşte nişanlımı dolduracaklar fakat ben bu insanın yeri geldiğinde ailesine o ne istiyorsa odur deyip susturduğunu biliyorum ve Farklı şehirde yaşayacaz oda avantaj olcak benim için

Dugunden sonra bu gorumce annesini doldurur, o melek kaynana kiziyla birlesir size dusman olur ...

Ya canım şöyle onların ailede Üniversite dahi okuyan Yok ve ben yüksek lisans yapıyorum şu an buna bir kıskançlığı var zaten

Benimki de beni kıskanır. Hayatı boyunca hiç olamadıkları seye özeniyorlar iste ne yapacaksın. İşini kıskanır eğitimini kıskanır zekanı kıskanır ben de sallamamaya başladım hatta artık laf sokuyorum eğitim seviyesi icin. Normalde insanları sadece iyi kötü diye ayıran ben artık bu hale geldim sadece onlara karşı tabiki. Gözleri ele veriyor hasetliklerini malesef ama erkek aileye toz kondurmamak icin söz ettirmiyor

Bilmiyorm gerçekten sıkıldım kızlar bunaldım artık.. yaaa ama öyle bir ortam hazırlıyor ki ben bişey desem aaa Görümcen senin iyiliğin için yapıyor o senin güzel olmanı istiyo olacaktı offf napsam hürremi mi izlesem :KK14:

Ay çok güldüm kendine kaftan mı alacakmış. :KK45::KK45:Sadece o görümceyi görmek için kınana gelebilirdim. Tavsiyem de ezdirme kendime çıkar sesini yoksa çok çekersin.

Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama bizim adetlerimiz de görümce ve hatta erkek tarafının genç kadınları kızları bindallı giyerler. Ama bu gelininkine benzer bişey olmaz. Sen boşver yine de düğün öncesi kendini üzme. Boşver o kendi istediği oluyor sansin. Sen düğününün tadını çıkarmaya bak.

Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama bizim adetlerimiz de görümce ve hatta erkek tarafının genç kadınları kızları bindallı giyerler. Ama bu gelininkine benzer bişey olmaz. Sen boşver yine de düğün öncesi kendini üzme. Boşver o kendi istediği oluyor sansin. Sen düğününün tadını çıkarmaya bak.
Tatlım çok ayıp karşılanır bizim adetimizde ve şöyle bişey var Emin’im basit bir bindallı giymeyecek kaftan benim istediğim tarzda giyecekti aynı olacaktık.. ama söylediklerimden sonra vazgeçmiş

Back