Bence kendinizi gaza getirmeyin, bunlar İnan’ın küçük meseleler, görmezden gelin anlayışlı olun. Belli ki ailede anlayışlı bir aile, nişanlınız da aklı başında. Kötü niyet sezmedim ben. Sizi bu süreçte buradaki kadınlar da dahil gaza getiren çok olur, tuhaf birini biraz alttan alınca kimsenin incileri dökülmez, aksi huzursuzluk getirir olan yine size olur İnanın. he he diyin bildiğinizi yapın yine. Kendinizi üzecek bir sorun yok. Bakın ben kendimden biliyorum hiçbir kötü niyetim yok ama meğersem ablama yengeme çok müdahale ediyormuşum, kendi öz ablam söyledi, insan her şeyi kötü niyetle yapacak diye bir şey yok onun da yapısı o. Birde nişanda alınan 3-5 parça size sorulsa ne sorulmasa ne. Kuaföre gelince benim de kuaförümü görümcem ayarladı hiç rahatsız olmadım aklıma bile gelmedi açıkçası rahatsız olmak, bide davetiye ile nikah şekerini de görümcemle kayınvalidem seçmişti, çok komik değil mi:)) o zamanlar sadece eşime e bi zahmet bize de sorsalardı sonuçta biz evleniyoruz değil mi diye hafif dokundurmuştum hepsi bu. Böyle basit şeyler için ne eşimin ailesi ile aramı bozarım ne de eşimle. Gaza gelmeyin, iyi niyetli düşünün. Burada eşinin ailesi ile geçinemeyipte mutlu olan yoktur. Onları da aileden sayın.