• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem hakkında.. ben mi sorun ediyorum acaba?

Nişanlıniz dedikoducu galiba. Ne diye aranızda laf taşıyor sizi germekten ailesine karşı on yargı oluşturmaktan başka ne ise yarıyor .

En sıkıntılı erkek tiplerinden evlenince denge de kuramaz aranizda kesin .. görümce den önce nisanlinizi dert edin bence sorun orada..

nişanlınız ailesine fazla bağlı bence. asıl sorun kendisi. beraberken fotoğraf atmaması gereken sınır koyması gereken kendisi. Ne oluyor hesap mı veriyorum diyemiyor mu? kıskançlık yapıyor siz de mecbur alttan alıyorsunuz belli ki. yüz vermeyin daha tepenize çıkarlar. Ailecek tuhaflar

Görümcenizden ziyade nişanlınızın size laf taşıması garibime gitti niye sürekli kardeşini anlatıyor size. Sizin dediklerinizi de annesi ve kardeşine mi anlatıyor acaba ? Görümceyi takmaktan önce nişanlınızınla konuşun laf taşımasın çok ayıp bişey.

Bence sadece dertlesiyor ben bir sıkıntı göremedim

Telefonu uçak moduna alın. Ne internet üzerinden ne de arama yoluyla ulaşamaz. Böyle yapa yapa ümitlerini kesin. Ayıp bisey çocuk kontrol eder gibi.

Merhaba kızlar ben 1 aylık falan nişanlıyim nişanlımı 3 aydır tanıyorum. Nişanlımin kız kardeşi yani görümcem beni kıskanıyor gibi hissediyorum şöyle ki biz nişanlımla bi yere gitsek hemen abisine trip atıyor beni götürmedin de bilmem ne de nişanlım da bana söylüyor bende onuda nişanlısı götürsün diyorum sonra mesela düğün tarihimiz belli oldu anısına diyormuş ki keşke biraz daha geç olsaydı bizle biraz daha çok dursaydı diyormuş bunda bana nişanlım söyledi bende abisini elinden almıyoruz abisi yine abisi dedim sonra her şeyiniz de bende olayım falan diyomuş bende zaten kız kardeşin olacak tabiki dedim. Bu defa da nişanlımın doğum günü vardı ben masa süsletmistim nişanlım da masanın fotoğrafını çekip attı görümceme de hah aferin yazmış bende aşk olsun öyle demeseydi dedim nişanlım da şaka yaptı falan demiş ama küçümser gibime geldi ve sürekli her buluşmamızda foto atın diye mesaj atıyorlar nişanlıma bazen görümcem bazen kayinvalidem ama mutlaka istiyorlar bundan da biraz rahatsız oluyorum sürekli onlara bağlı gibi hissediyorum bu durumu onu kırmadan nasıl düzeltirim

Kız bunlar gerdek gecesi de foto isterlerse şaşma... ya da bi süpriz yapıp yatağın altından çıkabilirler ce eee diye :)) tövbe tövbe...

Ben dediklerinizi yapabilirim ama nişanlım buna nasıl yaklaşır bilmiyorum ailesini savunup merak ediyorlar görmek istiyorlar bi fotoğraftan nolacak gibi savunmaya geçebilir

Ben bu nişanlıdan hiç hoşlanmadım. Hemen evlenme bari iyice bi tanı . Şimdiden cekiniyorsan tepkisinden çok sıkıntılı . Evlenince gık diyemezsin ha dersen de hergün kavga belli ki ..

Nişan da acele etmişsin de nikahta etme bari .

Auan fotoğraf cekinmek istemiyorum diyebilirsin zorla çekecek değil herhalde.
Hem o ne oyle ya zirt pirt fotoğraf mi çekilip yollanirmis.
Vallahi daha cok yeni imis nisanin. Cok acele etme evlenmek icin.
Tamam aile atilmaz satilmaz ama bu kadar da bagimli olunmaz. Sıkıntı yasarsin

Ben dediklerinizi yapabilirim ama nişanlım buna nasıl yaklaşır bilmiyorum ailesini savunup merak ediyorlar görmek istiyorlar bi fotoğraftan nolacak gibi savunmaya geçebilir

savunmaya geçerse zaten o adamın evlilik içinde vereceği tepkileri öngörmüş olursunuz. Nişanlılık ne için zaten? Gerçi ordan oraya laf taşıyan adamla ben olamazdım, soğuyup tiksinmelik bi durum benim açımdan. Yarın evinizin içindeki her şeyi bilir ailesi gizli saklı özeliniz olmaz. Bu adam hiç içime sinmedi benim oğlan çocuğu gibi..

Kv ve görümce ile ilgili açtığınız konularda hep aynı şeyleri yazıyorsunuz..
Yani şu cümleleri önceden 2 defa daha okuduğuma adım gibi eminim..

Diyorsa diyor. Takmayın. Konuşur konuşur susar.
Nişanlınıza söyleyin biraz olgun olsun arada laf taşımasın..

Hayır demeyi öğrenmelisiniz ilişkinin içine bu kadar dahil olmalarına izin vermeyin nişanlınız da sınırı belirlemeli aynı şey sizin içinde geçerli yani bu iş ‘görümce’ ile ilgili değilde ‘baldız’ ile ilgili de olabilirdi.
Hah aferin derken ne alaka sanki kv sanki büyük te onay veriyor. Baştan tavrınızı koyun resim isterlerse hayır yollayamayız sürpriz görürsünüz nasılsa deyin. Biryere gidileceğinde ablacım biz ayrı gideceğiz senle gidemeyiz deyin. Baktınız bunlar ortayı karıştırıyor zaten hiiiç uzatmayın evlenince inanın hiç kurtaramazsınız kaçın:KK55:

Gorumceniz cok dert degil o her halükarda ekarte edilir ama nisanliniz daha buyuk sorun bence. Cunku onlardam size laf tasimamali ki emin olun sizinkileri de onlara anlatiyordur. Daha da onemlisi annesi kardeşi fotograf istiyor diye her seferinde cekip atmamali. Bu hareket bana cok ergence geldi. Yani siz kendiniz icin cekersiniz cok merak ederlerse eve gidince gosterir. Hemen her bulusmada fotogrF atmak da nedir. Evlenince de her aninizda olmalarini istemiyorsaniz bence net bir sekilde tavrinizi koyun derim.

Yazdıklarınızı okuyunca asıl sorunu nişanlınızda gördüm. Rahatsız olduğunuz konuların hepsinin önüne nişanlınız geçebilir. Kayınvalideniz veya görümceniz fotoğraf istediğinde neden hayır diyemiyor mesela?

Aynısından bende de vardı :)
Üzerinde düşünmeye bile değmez.
Siz eş olacaksınız, o kardeş kalmaya devam edecek.
Bu davranışları görmezden gelirseniz zamanla söner.
Ben böyle yaptım.
Şimdi her şey yolunda şükür.
Bir süre sonra bitiyor o abiye aşık haller, normalleşiyorlar.

Gorumcenize gelene kadar sizin iliskiniz tuhaf zqten
Neden hersyi size tasiyor?
Neden masanin fotisunu cekip kardesine atiyor?
Bunlar ne sacma hareketler
Neden 3 aydir tanidiginiz bi adamla nisanlandiniz?

Merhaba kızlar ben 1 aylık falan nişanlıyim nişanlımı 3 aydır tanıyorum. Nişanlımin kız kardeşi yani görümcem beni kıskanıyor gibi hissediyorum şöyle ki biz nişanlımla bi yere gitsek hemen abisine trip atıyor beni götürmedin de bilmem ne de nişanlım da bana söylüyor bende onuda nişanlısı götürsün diyorum sonra mesela düğün tarihimiz belli oldu anısına diyormuş ki keşke biraz daha geç olsaydı bizle biraz daha çok dursaydı diyormuş bunda bana nişanlım söyledi bende abisini elinden almıyoruz abisi yine abisi dedim sonra her şeyiniz de bende olayım falan diyomuş bende zaten kız kardeşin olacak tabiki dedim. Bu defa da nişanlımın doğum günü vardı ben masa süsletmistim nişanlım da masanın fotoğrafını çekip attı görümceme de hah aferin yazmış bende aşk olsun öyle demeseydi dedim nişanlım da şaka yaptı falan demiş ama küçümser gibime geldi ve sürekli her buluşmamızda foto atın diye mesaj atıyorlar nişanlıma bazen görümcem bazen kayinvalidem ama mutlaka istiyorlar bundan da biraz rahatsız oluyorum sürekli onlara bağlı gibi hissediyorum bu durumu onu kırmadan nasıl düzeltirim
Nişanlın olgunlasamamiş benden soylemesi
Görümcenle konustuklarını sana anlatıyorsa
Senle konustuklarıni da onlara anlatır ve evliliğinde sorun yasarsın

Nişanlımla görüşünce sürekli fotoğraf istemelerini ve nişanlımin da atmasını nasıl düzeltebilirim bu durumdan memnun değilim
Biz evliydik 2 sene falan geceleri görümcem ve kv dem foto istedi eşimden
Bir foto at da içimiz rahatlasın diye:D

İçinde benim de olduğum hiçbir yaşantı hakkında benim iznim olmadan başkalarına paylaşım yapamazsın diyebilirsiniz.

Back