• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem hakkında.. ben mi sorun ediyorum acaba?

Evlenince falan değişmiyor yani öyle mi
Aksine dahada kötü oldu
Sonunda ne oldu biliyormusun evimin içini bilmeyen kalmadı
Birde üstüne ben suçlu oldum herzaman Düzelmez yani
Ben yaşadım tecrübe ettim
Şimdi dava sürecindeyim
Babam bitsin kurban kesicem diyor
Tabi Bu benim yaşadıklarım
Inşallah Sizinki Düzelir

Nasıl yani biraz daha açık
Yani resim isticekler atmayacaksınız. Mesajlarına bakmayın,Dönmeyin. Niye atmadınız dediklerinde bizim de kendimize göre özelimiz var her zaman her zaman olmaz dimi biz sizinle paylaşmak istediklerimizi paylaşıyoruz zaten. Gerisi de bize kalsın artık diceksiniz. Bi daha isteyemezler.

Aksine dahada kötü oldu
Sonunda ne oldu biliyormusun evimin içini bilmeyen kalmadı
Birde üstüne ben suçlu oldum herzaman Düzelmez yani
Ben yaşadım tecrübe ettim
Şimdi dava sürecindeyim
Babam bitsin kurban kesicem diyor
Tabi Bu benim yaşadıklarım
Inşallah Sizinki Düzelir
Allah yardımcın olsun çok sıkıntılı işler keşke hiç bulaşmasaydim

Yani resim isticekler atmayacaksınız. Mesajlarına bakmayın,Dönmeyin. Niye atmadınız dediklerinde bizim de kendimize göre özelimiz var her zaman her zaman olmaz dimi biz sizinle paylaşmak istediklerimizi paylaşıyoruz zaten. Gerisi de bize kalsın artık diceksiniz. Bi daha isteyemezler.
Zaten aynı eve gidecek yani evde göstersin. Ama tabi bunu nişanlıma söyleyince ne tepki verir onu bilmiyorum

Zaten aynı eve gidecek yani evde göstersin. Ama tabi bunu nişanlıma söyleyince ne tepki verir onu bilmiyorum
Hayır evde de göstermesin ya neden ille görmeleri gerekiyor anlamıyorum. Yüz vermeyin bakın tavrınızı koyun. Evlenince her gün ne yediniz ne içtiniz ne giydiniz kim geldi kim gitti nereye gittiniz herşeyin içine girerler şimdiden böyleyse. Ömür boyu onlara dk başı foto atarak rapor vererek mi geçireceksiniz. Siz yüz göz olmam derseniz nişanlınızla paylaşın bunu. Canım bak kötü niyetli olmayabilir ama her buluşmamızda böyle olmasından hoşlanmıyorum. Biz bilmeleri görmeleri gerekeni zaten paylaşırız. Ama bunu ısrarla zorunlu hale getirmesinler uyarmanı istiyorum dersiniz. Bi dur demek lazım olmaz böyle başınızı alamazsınız söyleyim.

Foto olayı için çekmeyi unuttuk ya da foto çekmeyi sevmiyoruz deyin nolucak canım. Kızdan bı kötülük gormedikce toyluk diyin dert etmeyin bu olayları.

Hayır evde de göstermesin ya neden ille görmeleri gerekiyor anlamıyorum. Yüz vermeyin bakın tavrınızı koyun. Evlenince her gün ne yediniz ne içtiniz ne giydiniz kim geldi kim gitti nereye gittiniz herşeyin içine girerler şimdiden böyleyse. Ömür boyu onlara dk başı foto atarak rapor vererek mi geçireceksiniz. Siz yüz göz olmam derseniz nişanlınızla paylaşın bunu. Canım bak kötü niyetli olmayabilir ama her buluşmamızda böyle olmasından hoşlanmıyorum. Biz bilmeleri görmeleri gerekeni zaten paylaşırız. Ama bunu ısrarla zorunlu hale getirmesinler uyarmanı istiyorum dersiniz. Bi dur demek lazım olmaz böyle başınızı alamazsınız söyleyim.
Ben dediklerinizi yapabilirim ama nişanlım buna nasıl yaklaşır bilmiyorum ailesini savunup merak ediyorlar görmek istiyorlar bi fotoğraftan nolacak gibi savunmaya geçebilir

Ben dediklerinizi yapabilirim ama nişanlım buna nasıl yaklaşır bilmiyorum ailesini savunup merak ediyorlar görmek istiyorlar bi fotoğraftan nolacak gibi savunmaya geçebilir
Tamam benim ailemde merak ediyor ama ben seninle bir özelim olsun kendimize ait bir alanımız olsun diye onlara her anımızı göndermiyorum. Sen bizim için böyle bir özellik görmüyor, istemiyorsan paylaşabilirsin. Onlar bizim ailemiz tamam ama artık biz de bir aile olmaya başlıyoruz. Bizim de kendimize ait bir dünyamız olmalı. Ne kadar da ailemiz olsalar sen ve ben varken diğerleri bir kademe dışarda kalacak. O yüzden biz nasıl herkesin her anını görmek için ısrar etmiyorsak aynı saygıyı herkes göstermeli. Diyeceğiniz laf bu.

Yani nişanlın yapamıyorsa sen söyle görümcene. Yanlış anlama sen her seferinde böyle yapıyorsun ama açıkçası hoşuma gitmiyor. Ben seninle paylaşmak istediklerimi kendi isteğimle paylaşırım zaten. Ama bunu kırmamak için mecbur kalıp yapmak istemem. Nişanlıyız özel anlarımız olabilir bu konuda bu kadar ısrarcı davranmazsan sevinirim canım de. Benim de var görümce kv ama asla hiçbirşeyimizi soramaz karısamazlar . Eşim gerçekten beni huzursuz edecek en ufak şeylere karşı çok sert davranır. Allahtan öyleymiş.

Hayatınızı bu boş şeyler için harcamayın ya. Görümce kaynana gelin üçlüsünden bir çıkın.

abartsalarmis.yok daha neler her bulusmada foto istemekte nedir.nisanlinizda onlari bu kadar isin icine katmasin.yoksa ilerde basiniz cok agrir benden soylemesi

Back