- 24 Mayıs 2018
- 88
- 37
- 3
- Konu Sahibi Darklizard
-
Onuda yaptıı isteme günü giydiğim elisenin aynısını almış giydi..Klasik görümce işte
Benimkide benim aldığım elbiseleri aynı model ayakkabıları alırdı giyerdi
Boşver hiç ilgilenme Salla gitsin
Peki nişanlımla görüşünce sürekli fotoğraf istemelerini nasıl düzeltirimabisine aşık bir kızkardeş.
çok görmemek lazım hem daha yeniymiş bence biraz zamanla düzelir alışır gibi..
Nişanlımla görüşünce sürekli fotoğraf istemelerini ve nişanlımin da atmasını nasıl düzeltebilirim bu durumdan memnun değilimergen tripleri aldırmayın
Benimkide yapmıştıOnuda yaptıı isteme günü giydiğim elisenin aynısını almış giydi..
evet bunuda düşündüm. Bunu nasıl düzeltirimGörümcenizden ziyade nişanlınızın size laf taşıması garibime gitti niye sürekli kardeşini anlatıyor size. Sizin dediklerinizi de annesi ve kardeşine mi anlatıyor acaba ? Görümceyi takmaktan önce nişanlınızınla konuşun laf taşımasın çok ayıp bişey.
İstediklerini yapmayarakPeki nişanlımla görüşünce sürekli fotoğraf istemelerini nasıl düzeltirim
Nasıl yani biraz daha açıkİstediklerini yapmayarak
Evlenince falan değişmiyor yani öyle miHaber taşıyan değişmez
Benim evliliğim bu yüzden bitti
Ondan bana benden onlara Birde ağlamaları vardı
Allah yardımcınız olsun
Konuşun bişey anlatınca boşver diyin kapatın konuyu. Çünkü kıskandığınızı anladıysa öxellikle yapıyo olabilirevet bunuda düşündüm. Bunu nasıl düzeltirim
Sakin ol şeyma. Nur topu gibi bir görümden olmuş :)
Ben hiç olumsuz konuşmuyorum ama onaran karşı hep iyiyim kız kardeşinin beni kıskandığını anlamış olabilir belkiKonuşun bişey anlatınca boşver diyin kapatın konuyu. Çünkü kıskandığınızı anladıysa öxellikle yapıyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?