- 24 Mayıs 2018
- 88
- 37
- 3
- Konu Sahibi Darklizard
Merhaba kızlar ben 1 aylık falan nişanlıyim nişanlımı 3 aydır tanıyorum. Nişanlımin kız kardeşi yani görümcem beni kıskanıyor gibi hissediyorum şöyle ki biz nişanlımla bi yere gitsek hemen abisine trip atıyor beni götürmedin de bilmem ne de nişanlım da bana söylüyor bende onuda nişanlısı götürsün diyorum sonra mesela düğün tarihimiz belli oldu anısına diyormuş ki keşke biraz daha geç olsaydı bizle biraz daha çok dursaydı diyormuş bunda bana nişanlım söyledi bende abisini elinden almıyoruz abisi yine abisi dedim sonra her şeyiniz de bende olayım falan diyomuş bende zaten kız kardeşin olacak tabiki dedim. Bu defa da nişanlımın doğum günü vardı ben masa süsletmistim nişanlım da masanın fotoğrafını çekip attı görümceme de hah aferin yazmış bende aşk olsun öyle demeseydi dedim nişanlım da şaka yaptı falan demiş ama küçümser gibime geldi ve sürekli her buluşmamızda foto atın diye mesaj atıyorlar nişanlıma bazen görümcem bazen kayinvalidem ama mutlaka istiyorlar bundan da biraz rahatsız oluyorum sürekli onlara bağlı gibi hissediyorum bu durumu onu kırmadan nasıl düzeltirim