Görümcem eşimin yanında pat diye memesini çıkarıp bebeğini emziriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende mi tuhaflık var bilmiyorum ama ben eşim dışında kimsenin yanında açıp emziremiyorum. Hoşlanmam zaten birinin hanında giyinip soyunmaktan da. Daha çok küçük belki o yüzden. Oda değiştiriyorum veya örtü örtüyorum o rahatlığa gelemedim. Ama çok konuşan biriyse bence eşiniz uyarsın, ha kendisini ya annesini hak etmiş ota boka karışan biri olarak

Diyelim ki açtı verdi ee emziren bir kadının memesini ki kardeşi dikizleyecek bir adam mı?
Yanii birde o var madem görümce kalkıp gitmiyor mesela birinci çocuğuna ders çalıştırıyormuş erkek kardeş rahatsız etmemek için kalkıp gitmeli yada rahatsız olduğunu belli etmek için.. ama herkes oturuyor oturduğu yerde.

Son düzenleme:
Ya zaten konunun amacı belli normalde ağzını açamiyor ama belli ki buna çok içerleniyor ne bulayım bebeğini emzirmesini ağzıma dolayayım bide gidip kk da konu açayım zaten cevap verebiliyor olsaydı konudan engellemezdi :)

iyi niyetli düşünülüyorsa görümce emzirirken eşine gel biz mutfağa gidelim ablan rahat emzirsin de denilebilir. ama dediğim gibi ben memenin ulu orta şak diye açıldığını düşünmüyorum zaten..birazdan bizde engelleniriz çünkü ooo nasıl emzirir öyle memeli memeli demedik.

Paravan oldum önüne diyor bir de
Kocan ensest galiba?
Ya sizde estestes menestes abarttinix iyice kim olsa rahatsız olur lak diye meme mi açılır konu kıskanma olayı değil kimse onun memesine bakmaya meraklı değildir ama herşeyin bı âdabi vardır kimi babasinin yanında bacak bacak üstüne atmaz edepdendir buda öyle bişey insanın biraz edebi olur kardeşi diye çiplak gezssin ozaman aynı şey bide sonra çarsafi giyerler otobüste yanlışlıkla biri koluna değse yaygara cikarirlar böyleleri...

Görümcenize haddini bildirip size fetva vermesini engelleyebilmeniz için elinizde bir koz mu olması gerekiyordu?
İşime karışma, seni ilgilendirmez diyemediğiniz için bari ben de onun işine karışayım mı diyorsunuz?

Eşimin ablası eşimin yanında emzirirdi bebeğini. Rahatsız olmak aklıma gelmedi hiç. Meme onun, bebek onun, kardeş onun, bana ne? O an anne ve bebek nasıl rahat edecekse o yapılır.
Kendisi her işime burnunu sokan biri olsaydı da alakasızca "kardeşinin önünde nasıl memeni açarsın" demek yerine "seni ilgilendirmez" der ve ben de haddimi bilip kadının emzirmesine karışmamaya devam ederdim.

Kadının önüne geçmişsiniz bir de. Siz kendi haddinizi bilmezken karşıdakine hangi yüzle haddini bil diyebilirsiniz?

Kerkenes bana beğenmedim atınca diyorum ki ohh gene doğruları yazmışsın aferim kız sana
Hayatında doğru ne var ki bibi? Bütün gün bi yan gelip yatıp bi spora giden, bir de gelip burada milleti zorbalayan birine göre ne büyük büyük laflar. Kendi hayatı bomboş birinin fikri ne kadar dolu olsun zaten.

Hayatında doğru ne var ki bibi? Bütün gün bi yan gelip yatıp bi spora giden, bir de gelip burada milleti zorbalayan birine göre ne büyük büyük laflar. Kendi hayatı bomboş birinin fikri ne kadar dolu olsun zaten.
Benle ne kadar ilgilisin nasılda doğru tespitler aferim böyle izleme devam et ama uzaktan sessiz sessiz

Aynen öyle.
yemek yediğim mekandada emzirdim,şezlongta da emzirdim,aile ortamındada. Ama emzirme önlüğüyle.

Sen kimsin peki ? insanları oturduğu yerden eleştiren bi LOSER .Hiçbir vasfın yok bu hayatta boş bir çarsın.İnterneti kapatınca gidiyorsun hayatım.Milletin dedeklifliği yapmaya devam ett izlersin anca

Buyuk oglum emzirme onlugunun altinda gayet guzel emerdi ama kucugu asla emmiyor. Ben de ev olsun disarisi olsun LAPPPPSSS diye cikarip emziriyorum. Artik nutku tutulanlar ayilanlar bayilanlar aglayarak gunlugune yazabilir.

Konudaki aile korkunç bir aile yaptiklari hersey anormal. Ablanin emzirmesi ise normal olan tek sey.

Sakinim gayet size mi kaldı bunu demek beğenmedim atmışsınız bir de ne alaka
İnsanlara öfke saçmışsınız bende beğenmedim bu kadar. Ha evet uyarmak istedim üslubunuzu düzeltin derim insan gibi yaşıyoruz hepimiz daha sakin olabilirsiniz. İyi günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…