- 19 Ağustos 2019
- 1.421
- 2.369
- 133
- 31
- Konu Sahibi agresifpollyanna
-
Yanii birde o var madem görümce kalkıp gitmiyor mesela birinci çocuğuna ders çalıştırıyormuş erkek kardeş rahatsız etmemek için kalkıp gitmeli yada rahatsız olduğunu belli etmek için.. ama herkes oturuyor oturduğu yerde.Diyelim ki açtı verdi ee emziren bir kadının memesini ki kardeşi dikizleyecek bir adam mı?
Ya zaten konunun amacı belli normalde ağzını açamiyor ama belli ki buna çok içerleniyor ne bulayım bebeğini emzirmesini ağzıma dolayayım bide gidip kk da konu açayım zaten cevap verebiliyor olsaydı konudan engellemezdi :)Yanii birde o var madem görümce kalkıp gitmiyor mesela birince çocuğuna ders çalıştırıyormuş erkek kardeş rahatsız etmemek için kalkıp gitmedi yada rahatsız olduğunu belli etmek için.. ama herkes oturuyor oturduğu yerde.
iyi niyetli düşünülüyorsa görümce emzirirken eşine gel biz mutfağa gidelim ablan rahat emzirsin de denilebilir. ama dediğim gibi ben memenin ulu orta şak diye açıldığını düşünmüyorum zaten..birazdan bizde engelleniriz çünkü ooo nasıl emzirir öyle memeli memeli demedik.Ya zaten konunun amacı belli normalde ağzını açamiyor ama belli ki buna çok içerleniyor ne bulayım bebeğini emzirmesini ağzıma dolayayım bide gidip kk da konu açayım zaten cevap verebiliyor olsaydı konudan engellemezdi :)
Ya sizde estestes menestes abarttinix iyice kim olsa rahatsız olur lak diye meme mi açılır konu kıskanma olayı değil kimse onun memesine bakmaya meraklı değildir ama herşeyin bı âdabi vardır kimi babasinin yanında bacak bacak üstüne atmaz edepdendir buda öyle bişey insanın biraz edebi olur kardeşi diye çiplak gezssin ozaman aynı şey bide sonra çarsafi giyerler otobüste yanlışlıkla biri koluna değse yaygara cikarirlar böyleleri...Paravan oldum önüne diyor bir de
Kocan ensest galiba?
Hayatında doğru ne var ki bibi? Bütün gün bi yan gelip yatıp bi spora giden, bir de gelip burada milleti zorbalayan birine göre ne büyük büyük laflar. Kendi hayatı bomboş birinin fikri ne kadar dolu olsun zaten.Kerkenes bana beğenmedim atınca diyorum ki ohh gene doğruları yazmışsın aferim kız sana
Benle ne kadar ilgilisinHayatında doğru ne var ki bibi? Bütün gün bi yan gelip yatıp bi spora giden, bir de gelip burada milleti zorbalayan birine göre ne büyük büyük laflar. Kendi hayatı bomboş birinin fikri ne kadar dolu olsun zaten.
Öyle yapıyordum sen bana yorum yazana kadarBenle ne kadar ilgilisinnasılda doğru tespitler aferim böyle izleme devam et ama uzaktan sessiz sessiz
Gel kız birlikte yan gelip yatalım karşılıklı kahvede içerizÖyle yapıyordum sen bana yorum yazana kadar
Aynen öyle.Gayet modern bir insanım, muhafazakar değilim ama kardeşimin yanında veya kadın arkadaşlarımın yanında bile emzirme örtüsü olmadan çocuk emzirmedim.
Dini açıdan veya utanmaktan değildi veya ayıplanma korkusu hiç değildi sadece görgü kuralı gibi bir histir yani mememi neden sergilemeliyim? Bebek emzirmek çok doğal ama lap diye memeyi çıkar, emzir bana çok itici geliyor.
Bikini giyince kimse aaa bikini giymiş demez ama memeler tamamen çıplak olunca garipsenebilir çıplaklar kampı değilse veya turist değilsek.
Bizim kültürümüz buna müsait değil veya eşlerimizin hoşuna gitmez. Bikiniyle karışmayan eşime "Üstsüz güneşleneceğim" desem asla kabul etmez mesela.
Sen kimsin peki ? insanları oturduğu yerden eleştiren bi LOSER .Hiçbir vasfın yok bu hayatta boş bir çarsın.İnterneti kapatınca gidiyorsun hayatım.Milletin dedeklifliği yapmaya devam ett izlersin ancaHayatında doğru ne var ki bibi? Bütün gün bi yan gelip yatıp bi spora giden, bir de gelip burada milleti zorbalayan birine göre ne büyük büyük laflar. Kendi hayatı bomboş birinin fikri ne kadar dolu olsun zaten.
Sakin olun hanımefendiSen kimsin peki ? insanları oturduğu yerden eleştiren bi LOSER .Hiçbir vasfın yok bu hayatta boş bir çarsın.İnterneti kapatınca gidiyorsun hayatım.Milletin dedeklifliği yapmaya devam ett izlersin anca
Sakinim gayet size mi kaldı bunu demek beğenmedim atmışsınız bir de ne alakaSakin olun hanımefendi
İnsanlara öfke saçmışsınız bende beğenmedim bu kadar. Ha evet uyarmak istedim üslubunuzu düzeltin derim insan gibi yaşıyoruz hepimiz daha sakin olabilirsiniz. İyi günlerSakinim gayet size mi kaldı bunu demek beğenmedim atmışsınız bir de ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?