- Konu Sahibi agresifpollyanna
-
Yatılı "eğitim" veren kursun birinde zamanında yangın çıktı çocuklar kapılar kitli olduğu için yanarak öldü. Bir diğerinde de (erkek yurdu) kurs hocasının tecavüzüne uğramışlardı. Ama bir kereden bir şey olmaz denip geçildiydi. Benim de aklıma bu geldi.Çünkü küçücük çocuğu çarşafa sokmak daha kolaylarına geliyor. Sözde inançlarını başkalarınin hayatları üzerinden tamamlıyorlar.
Bayılıyorum su kadına ya özgüveninin zekatını ver hayatım ihtiyacı var ahahahaBen beğenmedim atmam senin gibi her konuda illaki bir mesajima gelip beğenmedim atıp pasif agrasif davranmam yazar kavgamı eder banlanırım ben senle ilgili hiç birsey bilmiyorum çünkü neden bileyim sen kimsin ki anonim bir karakter nickini bilmem de sürekli begenmedim atmandan kaynaklı bugün keyfim ve kahyası sana yazmak istedi yarın seni hatirlamicam çünkü o kadar boş vaktim yok keşke olsa sen gibi
Bence konu fake ya benimde aklıma mantığıma yatmadı.Benim de cevremde carsaflı insanlar var kimse böyle vaaz vermiyor herkese ve asla abileninin yanında emzirmezler sarılırlar dip dipe otururlar normal olarak ama bu kadarını yapmazlar bu onlara göre buyuk bisey .Aynısını yazacaktım, konu akla mantığa uygun gelmedi. Ufacık çocuğu çarşafa sokuyorlar, amma kardeşin yanında memeyi çıkarıyorlar garip bir kafa.
Ya sizde estestes menestes abarttinix iyice kim olsa rahatsız olur lak diye meme mi açılır konu kıskanma olayı değil kimse onun memesine bakmaya meraklı değildir ama herşeyin bı âdabi vardır kimi babasinin yanında bacak bacak üstüne atmaz edepdendir buda öyle bişey insanın biraz edebi olur kardeşi diye çiplak gezssin ozaman aynı şey bide sonra çarsafi giyerler otobüste yanlışlıkla biri koluna değse yaygara cikarirlar böyleleri...
Konu hiç o değil ya. Burada kızılcık şerbetindeki gibi bir ailede nursemanın erkek kardeşlerinin yanında memesini çıkardığını anlatıyor kadın. Haliyle toplumsal deneyimlerime göre şaşırıyorum.
Benim annem de aynı senin gibi düşünen birisi özgüvenli de bir kadın kimsenin hayatıyla ilgilenmez kendine odaklanır onu örnek alıırm, dedikodu yapmaz baskaları yapsa anneme uymayan bir sey olsa dahi yargılamayın herkesin kendi hayatı der keske herkes bu zekaya erisebilse toplumda çürük çok insan var.Bayılıyorum su kadına ya özgüveninin zekatını ver hayatım ihtiyacı var ahahaha
Canım inşallah normal görüyorlardır ben de isterim ama şaşırdım :)Öyle ailelerde bile emzirmenin normal görülmesi bir benim mi hoşuma gitti acaba
Bile isteye sen gıcık ol diye yapmıyorsa neyim.O memesini tutup koparırım rezillik çıkar yuh artık yani bu kadar olmaz
Katılıyorum, toplumda çürük ve hadsiz insan çok(!)Benim annem de aynı senin gibi düşünen birisi özgüvenli de bir kadın kimsenin hayatıyla ilgilenmez kendine odaklanır onu örnek alıırm, dedikodu yapmaz baskaları yapsa anneme uymayan bir sey olsa dahi yargılamayın herkesin kendi hayatı der keske herkes bu zekaya erisebilse toplumda çürük çok insan var.
Genelde en alt kısımdakiler bu kadar dedikodu kim ne yapar diye arastıran insanlar olur.
O da ne ki?Eşimin arkadasinin eşi, eşimin önünde emzirdi öyle.Transparan, aşırı ince bir tülbentle ,ama belli oluyordu.Neye ugradigimi şaşırdım,caktirmadim ama içten içe kızdım.Neyse bu arada nasıl bir aileye düşmüşsünüz? Anladığım kadarıyla onlar kadar tutucu değilsiniz.Nasil tahammül ediyorsunuz?
MemmmmeeeeUmarım eşiniz çok etkilenmemiştir korkunç olmuş dkdjdhsbxjsksms
Ne memeymiş arkadaş ya kimse bebeğini emzirdi demiyor farkindamisin memesini açtı diyor kafalara bakAyy titredim bibi adam meme görmüş
Ne memeymiş arkadaş ya kimse bebeğini emzirdi demiyor farkindamisin memesini açtı diyor kafalara bakbirde edepten bahsediyorlar pes
Bebek naparsa yapsın annem konu o mu şimdi?aile içinde mememizi çıkarıp emziriyor muyuz, emzirmiyor muyuz son tahlilde?
bebek için sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?