Görümcem eşimin yanında pat diye memesini çıkarıp bebeğini emziriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü küçücük çocuğu çarşafa sokmak daha kolaylarına geliyor. Sözde inançlarını başkalarınin hayatları üzerinden tamamlıyorlar.
Yatılı "eğitim" veren kursun birinde zamanında yangın çıktı çocuklar kapılar kitli olduğu için yanarak öldü. Bir diğerinde de (erkek yurdu) kurs hocasının tecavüzüne uğramışlardı. Ama bir kereden bir şey olmaz denip geçildiydi. Benim de aklıma bu geldi.

Bayılıyorum su kadına ya özgüveninin zekatını ver hayatım ihtiyacı var ahahaha

Aynısını yazacaktım, konu akla mantığa uygun gelmedi. Ufacık çocuğu çarşafa sokuyorlar, amma kardeşin yanında memeyi çıkarıyorlar garip bir kafa.
Bence konu fake ya benimde aklıma mantığıma yatmadı.Benim de cevremde carsaflı insanlar var kimse böyle vaaz vermiyor herkese ve asla abileninin yanında emzirmezler sarılırlar dip dipe otururlar normal olarak ama bu kadarını yapmazlar bu onlara göre buyuk bisey .

Siz babanızın yanında bacak bacak üstüne atmazken başkası attığında edepsiz olmadığı gibi, birileri kardeşinin, babasının yanında bebeğini emzirmiyor diye emzirenler edepsiz olmuyor.

Öyle ailelerde bile emzirmenin normal görülmesi bir benim mi hoşuma gitti acaba

Bayılıyorum su kadına ya özgüveninin zekatını ver hayatım ihtiyacı var ahahaha
Benim annem de aynı senin gibi düşünen birisi özgüvenli de bir kadın kimsenin hayatıyla ilgilenmez kendine odaklanır onu örnek alıırm, dedikodu yapmaz baskaları yapsa anneme uymayan bir sey olsa dahi yargılamayın herkesin kendi hayatı der keske herkes bu zekaya erisebilse toplumda çürük çok insan var.

Genelde en alt kısımdakiler bu kadar dedikodu kim ne yapar diye arastıran insanlar olur.

O da ne ki?Eşimin arkadasinin eşi, eşimin önünde emzirdi öyle.Transparan, aşırı ince bir tülbentle ,ama belli oluyordu.Neye ugradigimi şaşırdım,caktirmadim ama içten içe kızdım.Neyse bu arada nasıl bir aileye düşmüşsünüz? Anladığım kadarıyla onlar kadar tutucu değilsiniz.Nasil tahammül ediyorsunuz?

Bile isteye sen gıcık ol diye yapmıyorsa neyim.O memesini tutup koparırım rezillik çıkar yuh artık yani bu kadar olmaz

Katılıyorum, toplumda çürük ve hadsiz insan çok(!)

Son düzenleme:

Umarım eşiniz çok etkilenmemiştir korkunç olmuş dkdjdhsbxjsksms

Konu sahibi demek ki beni duysa kendini yerlere atacak kız metrobüs de bile emzirdim ben ne diyorsun napsın çocuk ağlaya ağlaya ortadan mı yarılsın yahu
Atarsın bişeyini üstüne olur biter
Ayrıca herkes sizin gibi fesatça zihniyetsizce düşünmüyordur ya kardeşi sonuçta dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…