Görümcem eşimin yanında pat diye memesini çıkarıp bebeğini emziriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeşinin yanında da bebeğini emziremeyecek mi insan. Ne kafalarla yaşıyorsunuz.


annesi ve ya ablası olması arasında ne fark var?
sonuna kadar okumadığın bir yazının konusuna da vakıf olamıyorsun, o yüzden yazdıkların sadece kelime israfı ve anlamsız oluyor. ya sonuna kadar oku da ana fikri kavra buyur gel fikrini söyle ya da daha tam olarak neyin eleştirildiğini bile anlamadığın şey hakkında ahkam kesme.
 
Sana bir dahaki fetva verdiğinde "sen önce koskoca erkek kardeşinin yanında meme show yapmayı bırakta ondan sonra bana fetva ver" de. büyük ihtimalle "o benim kardeşim namahrem yok" diyecektir, sen de o zaman "gö**nü de aç o zaman namahrem yoksa" de. "benim bildiğim dine göre erkek kardeşin yanında el, ayak, kol, saç, kulak, boyun ve dizden aşağı inciklerini açabilirsin, memeni değil" de. "ahlak önemli bi şey" de. hem rahatsızlığını belirtmiş olursun hem de azıcık utanması varsa daha da fetva vermez fetvasından kurtulmuş olursun.
 
kardeşinin yanında da bebeğini emziremeyecek mi insan. Ne kafalarla yaşıyorsunuz.


annesi ve ya ablası olması arasında ne fark var?
ben de erkek kardeşimin yanında bebeğimi çok emzirdim. gizleme gereği duymadım. fakat ben çarşaflı aşırı dindar ve millete vaaz veren biri değilim.
 
ben de erkek kardeşimin yanında bebeğimi çok emzirdim. gizleme gereği duymadım. fakat ben çarşaflı aşırı dindar ve millete vaaz veren biri değilim.
paylaşımda belirttiğim gibi benim de takıldığım konu bu yoksa emzirmeyi falan ayıplamadım. ben emzirmem orası ayrı ama emzireni yadırgamıyor bilinçaltım. doğru anlaşıldığım için teşekkür ediyorum size.
 
Konu biraz fake geldi bana ..çocuğundan tut herkes kara çarşaflı,herkes hafız..memeyi abisinin yanında açan bir görümce, sürekli bir emojisi..Gerçekse de epey tuhaf bir aile..
Evet, hatta tam olarak şöyle oldu. Yatıyordum uyku tutmuyordu bir anda dedim ki neden muhafazakarlar hakkında bir hikaye uydurmuyorum. Çünkü etkileşim alırsam buradan maaş bağlarlar belki bana dedim. Kalemimden hikaye böyle çıkıverdi bu saatte kusura bakmayın. Okurken yorumları keyif aldığım için de sürekli bir emojisi atıyorum. Aile normal ben tuhafım. Zaten herkes normal gördüğünü yazar hep buraya. Normal şeyleri konuşmak için var bu dertleşme başlığı.
 
Ben de ailemin yanında, abilerim dahil, rahat şekilde bebeğimi emziriyorum. Ancak biz ailece laik atak geçiren bir aileyiz o yüzden durum farklı.
Ana fikrinizde haklı olabilirsiniz, sürekli nutuk atılan ve uyarılan biri olarak haksızlık gibi algılamanız normal. Ancak bunu çocuğunu emziren birine sataşarak değil size karışıldığı zaman itiraz ederek yapın bence. Çünkü yaptığı şey (bana göre) tuhaf ya da ayıp değil
 
Sakin olun hanımefendi aynı düşüncedeyiz. Ben onun bu tavrına ikna oldum anlamında anlatmadım konuyu, sadece bir çocuğun bu kafada olmasına şaşırdığımı ifade etmek istedim. Bence ergen bir çocuğun çarşafı bu kadar benimsemesi giymesinden daha garip. Durumu tasvip etmiyorum ben de her halükarda.
 
Normalde yadirgamam ama o yapıyor diye yadırgıyorum kadar saçma bir şey görmedim. Yani Gorumceyi sucladiginiz özellikler sizde de var. Aslında siz de ona fetva veriyorsunuz.
Bir de yeni doğum yapmış ve annesinin yanında kalıyor belki de eşinizin oraya sık gitmesinden rahatsız oluyordur kadın ve o şekilde mesaj veriyordur. Herkes ilk ayları tek başına geciremeyebilir annesinin evinde rahat rahat takılsın. Size ne yok doğum yapalı su kadar oldu da hala o evde bilmem be.
 
Kadın bana göre iğrenç bırı. Ben hıc bır lafıbı cıddıye almam ona buna konusana kadar kendi yaptıgı ayıba dönüp baksın. Kardesi de olsa Ulu orta acamaz.
 
Tek takıldığım yer 13 yasinda ki çocuğun çarşaflı olmasi benim de kuzenimi baskiyla kapattılar büyüdü evlendi yurt disina ayak basar basmaz ilk yaptığı açılmakti Allah icin kapanmıyorlar aile korkusu ile kapanıyorlar kendisi görerek araştırarak isteyerek kapansa ilerde daha iyi olmazmiydi beni de toplum ne der diye diye onun bunun gazıyla döverek kapattilar bende yurt disina çıkacağım eşime sürekli başımı açmak istedigimi söylüyorum. görümceniz e de bu yaptiginiz yanlış caiz değil diyip lafini vermeniz gerekiyor
 
neden laikler memesi dışarda mı dolaşıyor hep. savunduğunuz fikri bağladığınız nokta fazla saçma. gerçek değil de sözde müslümanların laikler çıplak laikler dinsiz laikler sarhoş soylemlerıne çanak tutar cinsten olmuş.
 
Mememiz dışarıda dolaşırız hep dememiş ki, bebeğimi rahatlıkla emzirebilirim demiş.
Kim kime nerden saldırsam diye dolaşıyor galiba artık forumda. Hale bak.
 
Aile profili berbat 13 yaşındaki kızın çarşafını bile normalleştirip kendi kararı diyebiliyorsun. Emzirmek mi rahatsız etti?
Amacı ne bilmiyorum bu kadar çarşafın hacı hocanın arasında meme açıyor. Ama seni ilgilendiren bir durum yok diye düşünüyorum.
Eşin rahatsız olursa eşin uyarır.
 
Ben tesettürlü olmayan çocukluktan beri her yaz deniz tatiline giden, havuz başında mayo ile duran, evde erkek kardeşimin yanında şort da giyen biriyim. Doğum yaptığım dönem erkek kardeşim birkaç gün geldi kaldı. Ben emzirirken hep üzerime bir örtü almayı tercih ettim kendimi öyle daha rahat hissettim.
Size karışılması büyük sorun. Acaba rahatsız olduğunuzu bilip gelmeyin diye mi yapıyor? Ha zaten yeni doğum yapmış annesinin yanında kalıyor ne diye sık sık giditorsunuz
 
Emzirme önlüğü almasını Öner
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…