Görümcem beni tehdit ediyor

Bence saklamak anlamsız. Ama saygı duyuyorum. Eltınızın yaptıgı büyük ayıp.

Bana tehtit ediyormus gibi gelmedi
Kardesi gorurse sorun cikar diye ustu kapali olarak sizi uyarmak istedigini dusunuyorum.

Bundan sonra yapacağın şey belli. Coluk çocuğun eline telefon vermeyeceksiniz. Görümcen öyle bir konu açtığında kem kum edeceğine kim o tanıdık birimi böyle bişey yüzünden neden bosanilsinki eski değil yenidir o mesajlar fln diye üstüne gidecektin. Kem kum yapan sen değil işin sonunda görümcen olmaliydi

eşime söylerim. gerçi ben konuşmaları fotoları vs de tutmam silerdim ama madem böyle bir durum var direk eşime söylerim. tehditlere neden sebebiyet veriyorsunuz suçlu gibi. bu suç değil hoş bir şey de değil ama aldatma vs yok sonuçta.

Arşive girip eski mesajları bulup, aba altindan sopa gösteren,
O mesajlarin ekran görüntüsünü de almış olabilir.

Siz de bir alemsiniz, hâlâ eski sevgilinin mesajlarini okuyup, duygulanip, icleniyorsaniz, duygusal olarak o kişi sizin icin ex olmamış demektir.

Ben olsam bunu ihanet sayarım.

Gorumcenin yaptığınin kalitesizligi sizi hakli cikarmiyor. Yaptiginiz dupeduz sacmalik. Bi erkek olsa direkt aldatma olarak kabul edip bosanma tavsiyeleri verilirdi burda. Gecmisinizle o kadar barışıksanız gizliniz sakliniz olmamali madem. Esinizin ogrenmesinde de bir sakinca olmamali. Hii bu arada evet tehdit etmesi falan cirkin hareketler olabilir ama kendinizi de gorumcenin yerine koyun, kardesinizin esinin baska adamla yazışmalarini yakalasaniz hic de iyi niyet beslemezsiniz ona. Ben olsam beslemem sahsen. Boyle ucuz hareketlere girmem ama dumduz gider soylerim kardesime. Ben de o da soyleyecektir.

Karşıdaki kişiyi tanımıyorum ama belki de sizi uyarmak istemiştir bak onlar boşandı yani haberin olsun böyle şeyler olabilir diye. Kötü niyetli olsaydı direk eşinize derdi karının telefonuna bak eski sevgilisinin fotoğrafları var derdi aranızı bozardı.

Tum eski arkadaşlarının, sevgililerinin vs konusmasini arsivlediyse sorun olmaz ama anilara saygi duyuyorum diyip sadece tek sevgilisinin mesajlarini arsivlemisse benim icin de ani olarak kalir. Belki gorumce sil, sonra sorun olmasin sana diyemedi acik acik, kendince yardim etmeye calisti. Ama telefonunu niye karistiriyor ya. Gorumce sıkıntılı olabilir.

Bence tehdit etmemiş kendince uygun bir dille uyarmak istemiş sizi silin diye. Eski sevgilinizin mesajlarını saklayıp arada okuyup duygulanmak da hoş değil gerçekten evliyken silmeniz daha doğru.

Acaba tehdit mi etmek istedi? Yoksa kardeşi görürse vereceği tepkiyi bildiği için silmen için yalandan örnek vererek uyardı mı? Görmeden sil demeye getirmiş bence. Ki bence de silmelisiniz. Eşinize saygısızlık. Eski sevgiliyle mesajlaşmalar fotoların telinizde ne işi var.

Ben herhangi bir kötü niyet sezmedim görümcede belki de iyi niyetle söylemiştir. Ayrıca burada erkekler eski sevgilileriyle mesaj fotoğraf tuttuğu için lincleniyor sizinde davranışınız çok çirkin hayatınızda biri varken eski sevgilinizle hatıraların durması kaldı ki evlenmissiniz yani

Zaten onda ne var bunda ne var diye diye ölecek bir kisim modern olacaz, farkli düşüncez diye.
Eski sevgilisiyle beraber sevişme videosu saklasa birisi, ara ara bakıp ah diye iç geçirsede normal karşılancak diye korkmaya başladım
Geçen birşey okudum çok şaşırdım, mideler ne ara bukadar genişledi
Yıllar önce duymsunuzdur mutlaka eski ünlü erkek
mankenlerden biri öz yeğeni ile öpüşüp koklaşırken yakalandı. Şahıs ozamandan beri ortalıkta yoktu şimdi tekrar çıkıcakmış kameralar karşısına, o haberin altına bile ne var ya insanlar istediğinle sevişir kime ne yazanlar vardı. Dikkatinizi çekerim öz amca-öz yeğen aşkından bahsediliyor ve ne var yeaaa gayet olabilir diye yorumlar yapılıyor.
İlerde öz baba yada öz anne ile aşk yaşanlarada normal yani olabilir dencek bu gidişle.

Fotoğrafları saklamanız çok çirkin ve ayrılağa kadar gidebilecek bir durum sonuçta güven sarsıcı bi şey bu. Eşim eski sevgilisinin fotoğraflarını saklasa bakıyorum anılarım duygulanıyorum dese sen hayırdır aklın onda mı kaldı diye düsünürüm. Eski eskide kalmalı bugününüze sokmamalısınız. Görümce kötü biri değilse sizi uyarmak istemiştir ama fesatsa kendi telefonundan görüntüleri çekmis olabilir ve sonra koz olarak kullanabilir bunu. Bence eşinize söyleyin bu durumu tabi anılarım sakladım falan demeyin. "Unutmuşum ablan böyle ima yaptı bende ne alaka diye düsündüm ama sonra bi baktım telefonumda kalmıs sildim hemen haberin olsun " diyin

Kesinlikle o normal bu normal diye diye başımıza taş yağacak, konu sahibi kötü niyetle yapmamış ama bu şekilde anlatmasi bile yanlis anlasılmaya müsait

Birinci hata telefonu çocuğun eline vermek
İkinci hata görümcenin telefonunu karıştırması
Üçüncü hata bunları şu anda silmiş olman, silmesen daha iyiydi çünkü kanıt olarak görüntüleri almış olabilir.

Geri kalan arşive atmışsın, atmamışsın bu sadece seni ilgilendirir.

Görümceni tanımadığım için tehdit mi etti yoksa kendi lisanınca bak bunları sil ağabeyim/kerdşim kıskanç başına iş açılmasın mı dedi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…