Ya evet ama bende biraz böyle arşivleme huyu var. Kişiye değil anılara özlem gibi. Eşyaları da atamıyorum.Ben olsam bende tedirgin olurdum.. evli bir insanın eski sevgilisi ile mesajları okuyup duygulanmasina anlam veremiyorum kusura bakma . Ben nişanlandıgm gün eski sevgilimle tüm mesaj fotoğraf video didik didik arayıp hepsini silmiştim huzrusuzluk çıkar diye . Dikkat etmek lazım üzücü bir durum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görümcem beni tehdit ediyor
- Konu Sahibi lilalina
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2021
- 4.766
- 18.196
- 158
Eşin denk gelse görse ona ayıp etmiş olmaz mısın? Yani unutamadı hep onu hatırlamak için konuşmalara mesajlara bakıyor fotoğraflarına bakıp onu düşünüyor diye düşünürdüm ben kocamın telefonunda “anı”ları olsa. Hayatının o kısmını silip atma ok ama al bi flash diske ya da buluta falan aktar yani. Herkesin erişebildiği telefonda da adamın gözüne sokar gibi olmaz ki. Eşinle daha önceden böyle karşılıklı bir konuşmanız olduysa o başka. İkiniz de birbirinin geçmişi hakkında sorun yaşamıyorsanız fotoğrafa da bişey demez. (Gerçi anladığım kadarıyla tek bi foto falan değil arşivi saklıyomuşsun) velev ki gören görümcen değil de eşin olsa sence ne düşünürdü?
Of kavga çıkarırsa kardeşine sor, o okudu hepsini mi desem acaba?Ne yaşandıysa anlatın. Başkasından değil benden duy istedim dersiniz. Keşke silmeseydiniz o çok büyük bir hata olmuş. Ne vardı ki sildin diye size güvenini kaybedecektir muhtemelen.
- 22 Mayıs 2012
- 10.744
- 29.662
- 798
İyi de silindiğini bilirse sizin görümcek yalan yanlış şeyler de söyleyip doldurabilir. Anlamıyorum neden tuttuğunuzu açıkcası. Madem eşiniz tepki verecek birisi ne gerek vardı?Of kavga çıkarırsa kardeşine sor, o okudu hepsini mi desem acaba?
Bence dürüstçe görüşün. Geri alabiliyorsanız da alın ve gösterin.
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.921
- 548
- 36
siliceksin yada boşanıcaksın
Görümce sen misin
Geçmişim hakkında takıntılı değil ama çok da öğrenmek istemez, asla sormaz yani. Telefonuma da hiç baktığını görmedim. Benim daha ziyade sinirimi bozan kardeşinin böyle bir şey yapması ve benim tepki verememem.Eşin denk gelse görse ona ayıp etmiş olmaz mısın? Yani unutamadı hep onu hatırlamak için konuşmalara mesajlara bakıyor fotoğraflarına bakıp onu düşünüyor diye düşünürdüm ben kocamın telefonunda “anı”ları olsa. Hayatının o kısmını silip atma ok ama al bi flash diske ya da buluta falan aktar yani. Herkesin erişebildiği telefonda da adamın gözüne sokar gibi olmaz ki. Eşinle daha önceden böyle karşılıklı bir konuşmanız olduysa o başka. İkiniz de birbirinin geçmişi hakkında sorun yaşamıyorsanız fotoğrafa da bişey demez. (Gerçi anladığım kadarıyla tek bi foto falan değil arşivi saklıyomuşsun) velev ki gören görümcen değil de eşin olsa sence ne düşünürdü?
Valla şimdi sildiğinden konuşmalar yeni mi eski mi o bile soru işareti olur.Of kavga çıkarırsa kardeşine sor, o okudu hepsini mi desem acaba?
- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.209
- 598
İsabet olmuş.Sildim zaten ama sinir de oldum.
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- 3 Nisan 2023
- 2.254
- 4.532
- 53
- 25
Bende normal arkadaşlarmla.olan anı mesaj hiçbir şey silemem bende de var o ama eski sevgili olayı çok farklıYa evet ama bende biraz böyle arşivleme huyu var. Kişiye değil anılara özlem gibi. Eşyaları da atamıyorum.
- 1 Mayıs 2019
- 76
- 352
- 93
- 34
- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
Görümceniz anlaşılan bi şekilde görmüş o bahsettiğiniz şeyleri çocuk mu buldu gösterdi kendi mi baktı kötü niyetli olmayabilir belki de kendince eşler arasında büyük bir anlaşmazlığın önüne geçmeye çalıştı da eline yüzüne bulaştırdı sizinle açık açık konuşması çok daha yerinde olurdu şahsen ben eşimin telefonunda ne sebeple olursa olsun eskiye dair bir şey görmek istemem aklının, yüreğinin onda kaldığını düşünürüm eşiniz durumu biliyor, anılarınıza saygı duyuyorsa bilemem
- 23 Ağustos 2012
- 49.922
- 1
- 231.752
- 798
- 17 Ocak 2020
- 28.065
- 1
- 40.749
- 548
Farklı nasıl aktarsin yazılanlar ortadaysaNereden başlasam bilemiyorum.
Kafamda uçuşan şeyler o kadar karmaşık ki…
Benim mesajlaşmaları ve fotoları anı kalsın diye silmeme gibi bir huyum vardır. Arkadaşım da olsa eski sevgilim de, tutarım yani onları. Arada bakıp duygulanırım filan. Ama arşivde tutuyorum hepsini tabii. Ne gerek var sürekli önümde durmalarının.
Bir süre önce eşimin ailesinin evinde oturuyorduk. 10 yaşındaki yeğeni fotoğraflara bakacağım diye telefonumu elimden aldı salondan odasına gitti. (Selfie çekmiştik beraber) Önemsemedim. O arada annesi(görümcem) de içerideydi. Biz salonda oturuyorduk.
Sonra salona gelip çayları koyalım mı dedi bana. Tamam dedim. mutfağa gittik. Bir anda bana “bir tanıdığım eski sevgililerinin mesajlarını saklamış, eşi öğrenmiş, hemen boşanmışlar.” gibi şeyler demeye başladı.
Önce anlamadım. Sonra bir ürperdim. Yani umrumda değil. Gitsin söylesin. Bir korkum yok ama tavrı çok iğrençti. Ne alaka yani sanki eline koz geçmiş. Ya da farklı mı aktaracak filan acaba diye düşündüm.
Olayın şokuyla kem küm ettim orda. Sizce napayım bundan sonra?
Korktuğunuz bişey mi var
Nude filan mı atmistjnuz
Birbirimizin telefonuna hiç bakmıyoruz. Atamama huyumu biliyor ama arşivleme konusunu hiç konuşmadık daha önce. Yani olay çıkmaz diye düşündüm şimdiye kadar. Ama sanki şimdi kardeşi sorun çıkaracak gibi geliyor farklı aktarıp.Madem arşivlemek gibidir huyunuz var eşiniz bilmiyor mu bu alışkanlığınızı ?
Ya işte öyle söylüyor ki böyle açık açık değil. Sohbet ediyormuş gibi yaptı. Garip garip güldü filan zaten hiç hazetmiyorum.Ben de şantaj tehdit türü söylemlerden nefret ederim. ben olsam açarım telefonu görümceye sen beni tehdit mi ediyorsun sen kimsin derim. Sonra da ağzının payını veririrm.
- 1 Ocak 2016
- 1.431
- 945
- 123
Sende bidahakine bir arkadaşım var gorumcesi telefonunu izinsiz karıştırmış çok pis kapismislar de
Nereden başlasam bilemiyorum.
Kafamda uçuşan şeyler o kadar karmaşık ki…
Benim mesajlaşmaları ve fotoları anı kalsın diye silmeme gibi bir huyum vardır. Arkadaşım da olsa eski sevgilim de, tutarım yani onları. Arada bakıp duygulanırım filan. Ama arşivde tutuyorum hepsini tabii. Ne gerek var sürekli önümde durmalarının.
Bir süre önce eşimin ailesinin evinde oturuyorduk. 10 yaşındaki yeğeni fotoğraflara bakacağım diye telefonumu elimden aldı salondan odasına gitti. (Selfie çekmiştik beraber) Önemsemedim. O arada annesi(görümcem) de içerideydi. Biz salonda oturuyorduk.
Sonra salona gelip çayları koyalım mı dedi bana. Tamam dedim. mutfağa gittik. Bir anda bana “bir tanıdığım eski sevgililerinin mesajlarını saklamış, eşi öğrenmiş, hemen boşanmışlar.” gibi şeyler demeye başladı.
Önce anlamadım. Sonra bir ürperdim. Yani umrumda değil. Gitsin söylesin. Bir korkum yok ama tavrı çok iğrençti. Ne alaka yani sanki eline koz geçmiş. Ya da farklı mı aktaracak filan acaba diye düşündüm.
Olayın şokuyla kem küm ettim orda. Sizce napayım bundan sonra?
yok hiç atmadım o tarz foto. Ama duygusal konuşmalar vardı.Farklı nasıl aktarsin yazılanlar ortadaysa
Korktuğunuz bişey mi var
Nude filan mı atmistjnuz