- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 53
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte nasıl tepki verir şu an kestiremiyorum ama bulması beni çok korkutmuyordu. Öyle aşırı da gizlemedim neticede.Görümceniz anlaşılan bi şekilde görmüş o bahsettiğiniz şeyleri çocuk mu buldu gösterdi kendi mi baktı kötü niyetli olmayabilir belki de kendince eşler arasında büyük bir anlaşmazlığın önüne geçmeye çalıştı da eline yüzüne bulaştırdı sizinle açık açık konuşması çok daha yerinde olurdu şahsen ben eşimin telefonunda ne sebeple olursa olsun eskiye dair bir şey görmek istemem aklının, yüreğinin onda kaldığını düşünürüm eşiniz durumu biliyor, anılarınıza saygı duyuyorsa bilemem
Daha önce de benim için eşime senin yanında yaşlı duruyor gibi laflar etmiş. Benim kardeşim anlattı bunu da. Onun yanında yapmış dedikodumu. Garip biri baya.Öyle bişey duyulursa kapatacagı yerde bde tehdt eder gibi mi konusuyo. Mide bulandırıcı
Eşin beğenmş almış. Ona noluyo kiDaha önce de benim için eşime senin yanında yaşlı duruyor gibi laflar etmiş. Benim kardeşim anlattı bunu da. Onun yanında yapmış dedikodumu. Garip biri baya.
Nereden başlasam bilemiyorum.
Kafamda uçuşan şeyler o kadar karmaşık ki…
Benim mesajlaşmaları ve fotoları anı kalsın diye silmeme gibi bir huyum vardır. Arkadaşım da olsa eski sevgilim de, tutarım yani onları. Arada bakıp duygulanırım filan. Ama arşivde tutuyorum hepsini tabii. Ne gerek var sürekli önümde durmalarının.
Bir süre önce eşimin ailesinin evinde oturuyorduk. 10 yaşındaki yeğeni fotoğraflara bakacağım diye telefonumu elimden aldı salondan odasına gitti. (Selfie çekmiştik beraber) Önemsemedim. O arada annesi(görümcem) de içerideydi. Biz salonda oturuyorduk.
Sonra salona gelip çayları koyalım mı dedi bana. Tamam dedim. mutfağa gittik. Bir anda bana “bir tanıdığım eski sevgililerinin mesajlarını saklamış, eşi öğrenmiş, hemen boşanmışlar.” gibi şeyler demeye başladı.
Önce anlamadım. Sonra bir ürperdim. Yani umrumda değil. Gitsin söylesin. Bir korkum yok ama tavrı çok iğrençti. Ne alaka yani sanki eline koz geçmiş. Ya da farklı mı aktaracak filan acaba diye düşündüm.
Olayın şokuyla kem küm ettim orda. Sizce napayım bundan sonra?
Burada bir sorun çıkacaksa esas sorunu sizin çıkarmanız gerekiyor. Ne münasebet sizin telefonunuzu, özel alanınızı kurcalayabiliyor? Bir de üstüne hikâye uydurup aba altından sopa gösterebiliyor? Cıngarı sizin çıkarmanız gerekiyor.Birbirimizin telefonuna hiç bakmıyoruz. Atamama huyumu biliyor ama arşivleme konusunu hiç konuşmadık daha önce. Yani olay çıkmaz diye düşündüm şimdiye kadar. Ama sanki şimdi kardeşi sorun çıkaracak gibi geliyor farklı aktarıp.
Eşim eski sevgilisinin resmini saklarsa ayrılırım doğal olanı buNereden başlasam bilemiyorum.
Benim mesajlaşmaları ve fotoları anı kalsın diye silmeme gibi bir huyum vardır. Arkadaşım da olsa eski sevgilim de, tutarım yani onları. Arada bakıp duygulanırım filan. Ama arşivde tutuyorum hepsini tabii. Ne gerek var sürekli önümde durmalarının.
Bir süre önce eşimin ailesinin evinde oturuyorduk. 10 yaşındaki yeğeni fotoğraflara bakacağım diye telefonumu elimden aldı salondan odasına gitti. (Selfie çekmiştik beraber) Önemsemedim. O arada annesi(görümcem) de içerideydi. Biz salonda oturuyorduk.
Sonra salona gelip çayları koyalım mı dedi bana. Tamam dedim. mutfağa gittik. Bir anda bana “bir tanıdığım eski sevgililerinin mesajlarını saklamış, eşi öğrenmiş, hemen boşanmışlar.” gibi şeyler demeye başladı.
Önce anlamadım. Sonra bir ürperdim. Yani umrumda değil. Gitsin söylesin. Bir korkum yok ama tavrı çok iğrençti. Ne alaka yani sanki eline koz geçmiş. Ya da farklı mı aktaracak filan acaba diye düşündüm.
Haklısınız. Ben de sonra düşündüğümde saçma geldi ama anlık sinirle sildim. Ben de neye uğradığımı şaşırdım.Burada bir sorun çıkacaksa esas sorunu sizin çıkarmanız gerekiyor. Ne münasebet sizin telefonunuzu, özel alanınızı kurcalayabiliyor? Bir de üstüne hikâye uydurup aba altından sopa gösterebiliyor? Cıngarı sizin çıkarmanız gerekiyor.
Ben de görümceyim. Gelinimin telefonunu masayı hazırlayacakken almam gerektiğinde dâhi izin istiyorum. Yaptığı saygısızlık.
Ben sizin yerinizde olsam silmezdim, hiçbir şeyle oynamazdım. Kocam eğer konusunu açarsa, açıklamamı yapardım; benim için anı birikimi, duygusal olarak bir bağım yok derdim, konusu geçmediğimden bahsetmedim, isterseniz rahatsız ediyorsa eğer silebilirim diye sorardım. Sizin yaptığınız da tutarsız olmuş.
Eltilerin savasi filmindeki gibi elti yalnız, o da abuk subuk seyler anlatip anlatip eyyyle bi aklima geldi diyodu ya:)Demek hemen boşanmışlar ha ahahahhahshahhshsh
Cok afedersinde görümcene bk yemek düşer onun ne hattine .ama anlamadigim nokto arkadaşinin resinlerini anlarimda eski sevgilinin resimlerini saklamak ne alaka .eşiniz biliyormu bunlari resimleri cünkü tahminen hic kimse böyle birseyi kabul etmez eski sevgilinin resinlerini saklamak .tabi bunlar görümcenin tehtit etme hakkini vermez .eşin bile tehtit edemez .tehtit etmeyide tehtit edilmekten nefret ederimNereden başlasam bilemiyorum.
Yahu bir de anlatmak var, anlatmak var; siz doneleri yok etmişsiniz de, görümceniz eşinize saptırarak, abartarak anlatabilir. Siz yanak yanağa fotoğraf çekilmişsinizdir, görümceniz sevişirken çekilmişler diye anlatabilir. Siz de hemen sildiğiniz için şüpheli bir davranış olarak algılayabilir eşiniz.Haklısınız. Ben de sonra düşündüğümde saçma geldi ama anlık sinirle sildim. Ben de neye uğradığımı şaşırdım.
Zaten tepki vermeyi çok becerebilen biri değilim. O da üstü kapalı söyleyince iyice basiretim bağlandı resmen.
Keşke eşimin kardeşi de sizin gibi özel hayata saygılı biri olsa.
Bu zamana kadar sakin kafa ile düşünmemeniz üzücü olmuş.İnat gibi görünmesin, olay büyümesin diye düşündüm. Bir de o an gerildim çok. Sonra sakin kafayla düşününce çok da gerek yokmuş diyorum hala.
arkadaşlar siz iyi misiniz? kimileri ne var bunda demiş ya eski sevgilinin mesajları saklanır mı mantığı nedir? bakıp bakıp iç geçirmek için mi? evliliğin bir sorumluluğu var ya hala bekar gibi davranılamaz. ben eşimin eski sevgilisinin mesajlarını sakladığını öğrensem beynimden vurulmuşa dönerim valla ki kıskanç hiç değilim. ama bu kafasının bir yerinde hala ondan izler istediğini gösterir. güvenilirliği ciddi sarsılır gözümde. kimisi de demiş silmeseydin keşke diye. vah vallahi ülkemizdeki aile yapısının evrimine diyorum.. benim için boşanma sebebi bile olabilir evet.Nereden başlasam bilemiyorum.