siliceksin yada boşanıcaksınNereden başlasam bilemiyorum.
Kafamda uçuşan şeyler o kadar karmaşık ki…
Benim mesajlaşmaları ve fotoları anı kalsın diye silmeme gibi bir huyum vardır. Arkadaşım da olsa eski sevgilim de, tutarım yani onları. Arada bakıp duygulanırım filan. Ama arşivde tutuyorum hepsini tabii. Ne gerek var sürekli önümde durmalarının.
Bir süre önce eşimin ailesinin evinde oturuyorduk. 10 yaşındaki yeğeni fotoğraflara bakacağım diye telefonumu elimden aldı salondan odasına gitti. (Selfie çekmiştik beraber) Önemsemedim. O arada annesi(görümcem) de içerideydi. Biz salonda oturuyorduk.
Sonra salona gelip çayları koyalım mı dedi bana. Tamam dedim. mutfağa gittik. Bir anda bana “bir tanıdığım eski sevgililerinin mesajlarını saklamış, eşi öğrenmiş, hemen boşanmışlar.” gibi şeyler demeye başladı.
Önce anlamadım. Sonra bir ürperdim. Yani umrumda değil. Gitsin söylesin. Bir korkum yok ama tavrı çok iğrençti. Ne alaka yani sanki eline koz geçmiş. Ya da farklı mı aktaracak filan acaba diye düşündüm.
Olayın şokuyla kem küm ettim orda. Sizce napayım bundan sonra?
Nereden başlasam bilemiyorum.
Kafamda uçuşan şeyler o kadar karmaşık ki…
Benim mesajlaşmaları ve fotoları anı kalsın diye silmeme gibi bir huyum vardır. Arkadaşım da olsa eski sevgilim de, tutarım yani onları. Arada bakıp duygulanırım filan. Ama arşivde tutuyorum hepsini tabii. Ne gerek var sürekli önümde durmalarının.
Bir süre önce eşimin ailesinin evinde oturuyorduk. 10 yaşındaki yeğeni fotoğraflara bakacağım diye telefonumu elimden aldı salondan odasına gitti. (Selfie çekmiştik beraber) Önemsemedim. O arada annesi(görümcem) de içerideydi. Biz salonda oturuyorduk.
Sonra salona gelip çayları koyalım mı dedi bana. Tamam dedim. mutfağa gittik. Bir anda bana “bir tanıdığım eski sevgililerinin mesajlarını saklamış, eşi öğrenmiş, hemen boşanmışlar.” gibi şeyler demeye başladı.
Önce anlamadım. Sonra bir ürperdim. Yani umrumda değil. Gitsin söylesin. Bir korkum yok ama tavrı çok iğrençti. Ne alaka yani sanki eline koz geçmiş. Ya da farklı mı aktaracak filan acaba diye düşündüm.
Olayın şokuyla kem küm ettim orda. Sizce napayım bundan sonra?
Boşanmaya kadar gider mi ya? Nasıl yani? Eşim kıskanç ama o kadar da olmaz.siliceksin yada boşanıcaksın
Ya işte o konuda da çok ikilemde kalıyorum. Çünkü sanki kardeşini kötülersem ben suçlu olacakmışım gibi geliyor sonunda. Daha önce bir olay olmuştu, onu tutmuştu.Eşinize aranızdaki konuşmayı olduğu gibi anlatın. Bir daha da telefonunuzu, fotoğrafa bakmak için bile olsa; kimseye vermeyin. Hem telefonunuza hem de uygulamalarınıza ayrı ayrı şifre koyun.
Ya işte o konuda da çok ikilemde kalıyorum. Çünkü sanki kardeşini kötülersem ben suçlu olacakmışım gibi geliyor sonunda. Daha önce bir olay olmuştu, onu tutmuştu.
Zaten miğdem bulandı resmen telefonuma bakmasına.
Sildim zaten ama sinir de oldum.Eski sevgilinizin fotoğraflarını, mesajlarını hala saklıyor olmanız saçmalığını bir tarafa bırakırsak eğer bir çekinceniz yoksa alttan almayın kesinlikle. Yaptığı şey ayıp.
eşim böyle yapsa hoşuma hiiiiiiiiç gitmez . ben böyle yapsam beni boşar .Boşanmaya kadar gider mi ya? Nasıl yani? Eşim kıskanç ama o kadar da olmaz.
Demek hemen boşanmışlar ha ahahahhahshahhshshSonra salona gelip çayları koyalım mı dedi bana. Tamam dedim. mutfağa gittik. Bir anda bana “bir tanıdığım eski sevgililerinin mesajlarını saklamış, eşi öğrenmiş, hemen boşanmışlar.” gibi şeyler demeye başladı.
İnat gibi görünmesin, olay büyümesin diye düşündüm. Bir de o an gerildim çok. Sonra sakin kafayla düşününce çok da gerek yokmuş diyorum hala.Madem silmen gerektiğini düşünmüyordun neden şimdi sildin?
Evet öyle şeyler dedi ya. Salak saçma.Demek hemen boşanmışlar ha ahahahhahshahhshsh
Görümceniz çok hoş gerçekten. Boşanmak da kolaydı o kadar.Evet öyle şeyler dedi ya. Salak saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?