Görümce...

size takılan takıları istediğiniz kişiye bırakırsınız. ona ne?

Bence vicdan yapmayın ne kadar eşinizin kardeşi de olsa haddini bilip kardeşinin eşine düzgün saygılı davranmak zorunda olduğunu öğrenmeli.

şimdi bi düşüncem daha var hanımlar. bana altın esya mevzusu yapan kişiye düğünde taktığı takıyı aynen iade etmek istiyorum ama işler daha kötüye mi gider yakışık alır mı?

Daha ne kadar kötüye gidecek ya da umduğun ne?
Zaten sen ve esin görüşmüyosunuz daha kötü ne olabilir gırtlak gırtlağa gelmek mi?

Bence az daha zorla takısını direk yüzüne at bu kadarını hiçbir anne kabul etmez kaynanan arar iki çift laf eder sana onunla da bağı koparırsın

ben sizin uslubunuzuda begenmedim.
Neden kendizi gorumcenizin seviyesine dusuruyorsunki?
Basiniz goge erdimi alttan almayinca.
Gorumceniz ailenizi tanimadigi icin tedirgin olabilir,
hatta ailen hakkinda duydugu bazi seylerden oturu olmus anladigim kadariyla.
Aranizda iletisim sorunu olunca haliyle aklinda birsuru soru isareti kalmistir ailenizle ilgili.
Kayinvalidem oyle uygun gordu, bizde dedigini yaptik diye kibar kibar soylemek var,
birde savunmaya gecip seviyesizce tartismak var.
Allah esinize kolaylik versin.

Evet sizin söylediğiniz de doğru ama diyorum ya nişanlılık döneminde ailemi çok seviyordu işler böyle olunca bi anda değişti ve neler duydum dedi duymuş olsa bile kötü şeyler bu söylenir mi?ailem konu olunca bende kötü kelimeler söyledim

Bence vicdan yapmayın ne kadar eşinizin kardeşi de olsa haddini bilip kardeşinin eşine düzgün saygılı davranmak zorunda olduğunu öğrenmeli.
Evet sevmese de olur ama neden bu kadar saygısız davrandı bilmiyorum normalde çok sakin bi yapısı var etliye sütlüye karışmayan bi tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…