• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce...

size takılan takıları istediğiniz kişiye bırakırsınız. ona ne?

Kızlar merhaba.burada yazılanları okuduktan sonra güç aldım ve bu konuyu açtım.yorumlarınıza ihtiyacım var.konu .7 aylık evliyim görümceyle nişanlılık dönemi gayet iyiydi ama bir bohça meselesinde ben fazla kişi evimize gelsin istemiyorum gösteriş yapmak istemiyorum deyince aramız bi anda açıldı.bohça getirdikleri gün benim evimde tartışma yaşandı ve düğünde de devam etti bu süreç.bile bile yüz asmalar düğünde tavırlar derken böyle böyle devam etti.üstünden uzunca bi zaman geçtikten sonra benimle barışmak için eşimi aramış ve yine benim hakkımda çok soğuk davranıyor telefonla oynuyor sürekli falan demiş:sinirli: neyse beni de aradı eteğimizde ki taşları dökelim dedi.bile bile yüz astım bilerek soğuk davrandım çünkü sen de bize öyle yaptın dedi.düğünde balayına gideceğimiz için bütün takıları anneme bırakıp gitmiştim(ki bunu düğünden önce kayınvalidem de kararlaştırdık.)onlara nasıl verirsin takıları falan dedi. evlenmeden önce de çok duydum seninle ve ailenle ilgili şeyler dedi. bende kendimi kaybettim saydım sayıştırdım.telefonu kapattık ve su an eşimde ben de konuşmuyoruz. fakat ben kardeşler arasına girdim diye vicdan yapıyorum.sizce öyle mi ne yapmalıyım?
Bence vicdan yapmayın ne kadar eşinizin kardeşi de olsa haddini bilip kardeşinin eşine düzgün saygılı davranmak zorunda olduğunu öğrenmeli.

Görümce Takıları kime bırakacagınıza karışmamalıydi . Ayrıca onların da kusesi varmış. Ne kolay küsüyo kardeşler böyle.

şimdi bi düşüncem daha var hanımlar. bana altın esya mevzusu yapan kişiye düğünde taktığı takıyı aynen iade etmek istiyorum ama işler daha kötüye mi gider yakışık alır mı?

Daha ne kadar kötüye gidecek ya da umduğun ne?
Zaten sen ve esin görüşmüyosunuz daha kötü ne olabilir gırtlak gırtlağa gelmek mi?

Bence az daha zorla takısını direk yüzüne at bu kadarını hiçbir anne kabul etmez kaynanan arar iki çift laf eder sana onunla da bağı koparırsın

ben sizin uslubunuzuda begenmedim.
Neden kendizi gorumcenizin seviyesine dusuruyorsunki?
Basiniz goge erdimi alttan almayinca.
Gorumceniz ailenizi tanimadigi icin tedirgin olabilir,
hatta ailen hakkinda duydugu bazi seylerden oturu olmus anladigim kadariyla.
Aranizda iletisim sorunu olunca haliyle aklinda birsuru soru isareti kalmistir ailenizle ilgili.
Kayinvalidem oyle uygun gordu, bizde dedigini yaptik diye kibar kibar soylemek var,
birde savunmaya gecip seviyesizce tartismak var.
Allah esinize kolaylik versin.

ben sizin uslubunuzuda begenmedim.
Neden kendizi gorumcenizin seviyesine dusuruyorsunki?
Basiniz goge erdimi alttan almayinca.
Gorumceniz ailenizi tanimadigi icin tedirgin olabilir,
hatta ailen hakkinda duydugu bazi seylerden oturu olmus anladigim kadariyla.
Aranizda iletisim sorunu olunca haliyle aklinda birsuru soru isareti kalmistir ailenizle ilgili.
Kayinvalidem oyle uygun gordu, bizde dedigini yaptik diye kibar kibar soylemek var,
birde savunmaya gecip seviyesizce tartismak var.
Allah esinize kolaylik versin.
Evet sizin söylediğiniz de doğru ama diyorum ya nişanlılık döneminde ailemi çok seviyordu işler böyle olunca bi anda değişti ve neler duydum dedi duymuş olsa bile kötü şeyler bu söylenir mi?ailem konu olunca bende kötü kelimeler söyledim

Bence vicdan yapmayın ne kadar eşinizin kardeşi de olsa haddini bilip kardeşinin eşine düzgün saygılı davranmak zorunda olduğunu öğrenmeli.
Evet sevmese de olur ama neden bu kadar saygısız davrandı bilmiyorum normalde çok sakin bi yapısı var etliye sütlüye karışmayan bi tip

Back