- 8 Mart 2018
- 381
- 89
- 28
- Konu Sahibi yaseminbudak
-
eteğimizde ki taşları dökelim dedi.bile bile yüz astım bilerek soğuk davrandım çünkü sen de bize öyle yaptın dedi.düğünde balayına gideceğimiz için bütün takıları anneme bırakıp gitmiştim(ki bunu düğünden önce kayınvalidem de kararlaştırdık.)onlara nasıl verirsin takıları falan dedi. evlenmeden önce de çok duydum seninle ve ailenle ilgili şeyler dedi. bende kendimi kaybettim saydım sayıştırdım.telefonu kapattık ve su an eşimde ben de konuşmuyoruz. fakat ben kardeşler arasına girdim diye vicdan yapıyorum.sizce öyle mi ne yapmalıyım?
Teklif görümcenizden gelmiş,bence ilişkiyi daha da çıkmaza sokmuşsunuz...Ne var bu kadar ters düşecek neyi paylaşamıyorsunuz bilemiyorum ama yüz göz olmadan da bazı şeyler hallolabilir diye düşünüyorum......ve kızlar bana esyaları alınca değiştin dedi. esyaları da düğünü de esşimin birikimiyle ve borca girerek yaptık takıları bile eşim aldı düşünün.komik olan ise telefonla kavgadan sonra beni ve eşimi whatsapptan engelleyip instagram dan çıkarmış.sebebi neydi ki:)
Ben evlenmeden önce yengem bana bisey dedi ve o cümle hic aklimdan cikmiyor.
Evlilikte bazen duruma göre oyuncu olacaksin. Esin senin onun ailesine iyi davrandigini görürse seni daha cok sever o yüzden birini sevmiyordan bile seviyormus gibi yapacaksin sadece birkac saat icin katlanabilir bisey.
Bende gercekten bazen öyle yapiyorum ve bir kulagimdan girip öbüründen cikariyorum dediklerini sonucta benim sagligim söz konusu hic de onlarin sebebine strese giremem
Dayimin esi cnmYengem dediğin abinin eşi mi
siz kendinize göre haklı olabilirsiniz.konu benim de geçti ve aileme sıçradı ben hala nasıl alttan alıp görmezden gelseydim.zaten başta bu hakkı vermişim ki demek ki ağzını açabildi bana ve aileme karşı.Kusura bakmayin ama hiçte vicdan yapacak biri gibi durmuyorsunuz. Vicdan yapacak insan oyle sayıp sayistiramaz. Ben kendi kulaklarımla hakkimda yapilan dedikodulari duydumda yine ağzımi açmadim. Çünkü gerçekten eşimle kardeşlerinin arasının benim yüzümden açılmasına vicdanim el vermezdi.
Benimde var bir erkek kardeşim. Allah izin verirde evlenirse ve boyle sorunlar yasarsak ne yaparim hic bilmiyorum.Buyuk konusmayim ama kardeşimle benim arama girecek kadını parçalarım. Boğazını sıkar bi köşeye atarım. Valla gözümde hiç bir şeyi görmez. Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin.
aynen öyle.tesekkür ederim.işte su an hiç görüşmüyoruz.yolda görsem selam vermicek durumdayım.ama kardeşler nasıl olacak bilemiyorum eşime üzülüyorum o olayın tamemen dışında aslında.Eteginizdeki taslari fazla dokmussunuz. Gorusmeyi minimuma indirin hatta hic gorusmeyin.
Yengem dediğin abinin eşi mi
evet bende öyle düşünüyorum.ve altın takı zaten benim eşimin yaptığı hayır ne yapacaktım annesine bağış mı?benim altinim kimseyi ilgilendirmez istersem yoldaki adama veririim yahu onana haddini epeyce asmis
kendi küsen kenndi barissin
Vicdan yapma
Herkes yerini bil
çok isterdim o şekilde oynamayı ama duygularıma yenik düşüyorum. ve bazen iyi olmaya çalışınca da içim soğumuyor bi türlü ben neden bu lafları yedim diye.içim içimi yiyor.kurup kurup çözüyorum.Ben evlenmeden önce yengem bana bisey dedi ve o cümle hic aklimdan cikmiyor.
Evlilikte bazen duruma göre oyuncu olacaksin. Esin senin onun ailesine iyi davrandigini görürse seni daha cok sever o yüzden birini sevmiyordan bile seviyormus gibi yapacaksin sadece birkac saat icin katlanabilir bisey.
Bende gercekten bazen öyle yapiyorum ve bir kulagimdan girip öbüründen cikariyorum dediklerini sonucta benim sagligim söz konusu hic de onlarin sebebine strese giremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?