- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi yaseminbudak
Ona ne oluyormuş, takıları istediğinize bırakırsınız ne münasebet. Ne kadar çirkin seviyesiz muhabbetler bunlar.Kızlar merhaba.burada yazılanları okuduktan sonra güç aldım ve bu konuyu açtım.yorumlarınıza ihtiyacım var.konu .7 aylık evliyim görümceyle nişanlılık dönemi gayet iyiydi ama bir bohça meselesinde ben fazla kişi evimize gelsin istemiyorum gösteriş yapmak istemiyorum deyince aramız bi anda açıldı.bohça getirdikleri gün benim evimde tartışma yaşandı ve düğünde de devam etti bu süreç.bile bile yüz asmalar düğünde tavırlar derken böyle böyle devam etti.üstünden uzunca bi zaman geçtikten sonra benimle barışmak için eşimi aramış ve yine benim hakkımda çok soğuk davranıyor telefonla oynuyor sürekli falan demiş neyse beni de aradı eteğimizde ki taşları dökelim dedi.bile bile yüz astım bilerek soğuk davrandım çünkü sen de bize öyle yaptın dedi.düğünde balayına gideceğimiz için bütün takıları anneme bırakıp gitmiştim(ki bunu düğünden önce kayınvalidem de kararlaştırdık.)onlara nasıl verirsin takıları falan dedi. evlenmeden önce de çok duydum seninle ve ailenle ilgili şeyler dedi. bende kendimi kaybettim saydım sayıştırdım.telefonu kapattık ve su an eşimde ben de konuşmuyoruz. fakat ben kardeşler arasına girdim diye vicdan yapıyorum.sizce öyle mi ne yapmalıyım?
Eşin kız kardeşi size takılan altınlara karışıyor, sana ne senin altının mı? Benim altınım, istediğime bırakırım, sana mı sorucam deseydiniz.