• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce...

Kızlar merhaba.burada yazılanları okuduktan sonra güç aldım ve bu konuyu açtım.yorumlarınıza ihtiyacım var.konu .7 aylık evliyim görümceyle nişanlılık dönemi gayet iyiydi ama bir bohça meselesinde ben fazla kişi evimize gelsin istemiyorum gösteriş yapmak istemiyorum deyince aramız bi anda açıldı.bohça getirdikleri gün benim evimde tartışma yaşandı ve düğünde de devam etti bu süreç.bile bile yüz asmalar düğünde tavırlar derken böyle böyle devam etti.üstünden uzunca bi zaman geçtikten sonra benimle barışmak için eşimi aramış ve yine benim hakkımda çok soğuk davranıyor telefonla oynuyor sürekli falan demiş:sinirli: neyse beni de aradı eteğimizde ki taşları dökelim dedi.bile bile yüz astım bilerek soğuk davrandım çünkü sen de bize öyle yaptın dedi.düğünde balayına gideceğimiz için bütün takıları anneme bırakıp gitmiştim(ki bunu düğünden önce kayınvalidem de kararlaştırdık.)onlara nasıl verirsin takıları falan dedi. evlenmeden önce de çok duydum seninle ve ailenle ilgili şeyler dedi. bende kendimi kaybettim saydım sayıştırdım.telefonu kapattık ve su an eşimde ben de konuşmuyoruz. fakat ben kardeşler arasına girdim diye vicdan yapıyorum.sizce öyle mi ne yapmalıyım?
Ona ne oluyormuş, takıları istediğinize bırakırsınız ne münasebet. Ne kadar çirkin seviyesiz muhabbetler bunlar.
Eşin kız kardeşi size takılan altınlara karışıyor, sana ne senin altının mı? Benim altınım, istediğime bırakırım, sana mı sorucam deseydiniz.

Kusura bakmayin ama hiçte vicdan yapacak biri gibi durmuyorsunuz. Vicdan yapacak insan oyle sayıp sayistiramaz. Ben kendi kulaklarımla hakkimda yapilan dedikodulari duydumda yine ağzımi açmadim. Çünkü gerçekten eşimle kardeşlerinin arasının benim yüzümden açılmasına vicdanim el vermezdi.
Benimde var bir erkek kardeşim. Allah izin verirde evlenirse ve boyle sorunlar yasarsak ne yaparim hic bilmiyorum.Buyuk konusmayim ama kardeşimle benim arama girecek kadını parçalarım. Boğazını sıkar bi köşeye atarım. Valla gözümde hiç bir şeyi görmez. Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin.
ne alaka kardeşte 18 yaşından büyükse bir zahmet konuşmayı oturmayı kalkmayı bilecek.ağzından çıkanı önce kendi kulağı duyacak.Benim öyle görümcem olsa anında ağzının payını veririm herkes yerini haddini bilecek birbirine saygı gösterecek saygı görmek istıyorsa

Kızlar merhaba.burada yazılanları okuduktan sonra güç aldım ve bu konuyu açtım.yorumlarınıza ihtiyacım var.konu .7 aylık evliyim görümceyle nişanlılık dönemi gayet iyiydi ama bir bohça meselesinde ben fazla kişi evimize gelsin istemiyorum gösteriş yapmak istemiyorum deyince aramız bi anda açıldı.bohça getirdikleri gün benim evimde tartışma yaşandı ve düğünde de devam etti bu süreç.bile bile yüz asmalar düğünde tavırlar derken böyle böyle devam etti.üstünden uzunca bi zaman geçtikten sonra benimle barışmak için eşimi aramış ve yine benim hakkımda çok soğuk davranıyor telefonla oynuyor sürekli falan demiş:sinirli: neyse beni de aradı eteğimizde ki taşları dökelim dedi.bile bile yüz astım bilerek soğuk davrandım çünkü sen de bize öyle yaptın dedi.düğünde balayına gideceğimiz için bütün takıları anneme bırakıp gitmiştim(ki bunu düğünden önce kayınvalidem de kararlaştırdık.)onlara nasıl verirsin takıları falan dedi. evlenmeden önce de çok duydum seninle ve ailenle ilgili şeyler dedi. bende kendimi kaybettim saydım sayıştırdım.telefonu kapattık ve su an eşimde ben de konuşmuyoruz. fakat ben kardeşler arasına girdim diye vicdan yapıyorum.sizce öyle mi ne yapmalıyım?
Eşinizi tebrik ederim valla şöyle adamlar da var hayatta.konuşmayın ona mi kaldı altınlerinin kimde kalacağı seviyesiz barışirsaniz devamı gelecektir.

Her dugunde az çok birşeyler oluyor,ama uzatmamak en iyisi... Ben sizi hatalı buldum. İki kardeşin arasını açmissiniz yetmemiş takıyı iade edip nirvana yapmak derdindesiniz. Birde merak ediyorum sosyal medyadan engellenecek kadar neler saydiniz acaba...

Hiç vicdan yapmayın mesafenizi koruyun yoksa bu böyle uzar gider baştan saygı gitmiş aranızdan sizde uzatmayın bence. Eşinizde onu hatalı bulmuş ve konuşmuyor.Takılar size ait kimse isterseniz bırakırsınız ne hakla karışır yorum yapar ona düşmez insanda gurur olmalı arkadaş hep söylerim:KK59:

son durum da görümce kv ye hata yaptım bende anladım takı mevzsuna karışmamam gerekti demiş açıp eşimden özür dilicekmiş! özür dilenecek kişi ben değil miyim?

Her dugunde az çok birşeyler oluyor,ama uzatmamak en iyisi... Ben sizi hatalı buldum. İki kardeşin arasını açmissiniz yetmemiş takıyı iade edip nirvana yapmak derdindesiniz. Birde merak ediyorum sosyal medyadan engellenecek kadar neler saydiniz acaba...
takıları sana mı verecektik seni ne ilgilendirir dedim ki eşimle arasında hiç bir muhabbet geçmedi ikimizde engeli yedik:)

Gelin görümce anlasmazligi hep olan seyler ama bence kardesler arasina girmeyin. Siz konusmasaniz da esinizin kardesiyle arasi acilmamasi icin onu karistirmayin.

Gelin görümce anlasmazligi hep olan seyler ama bence kardesler arasina girmeyin. Siz konusmasaniz da esinizin kardesiyle arasi acilmamasi icin onu karistirmayin.
ama kendime haksızlık edilmiş gibi hissediyorum.yukarda bi arkadaş yazdı eşin sana mahcup olsun kardeşim eşime neler söyledi diye dedi.o öyle diyince gözüm açıldı vallahi

ama kendime haksızlık edilmiş gibi hissediyorum.yukarda bi arkadaş yazdı eşin sana mahcup olsun kardeşim eşime neler söyledi diye dedi.o öyle diyince gözüm açıldı vallahi
Bu esinizin yaptigi ya da elinde olan bir sey degil ki neden esinizin mahcup olmasini bekliyorsunuz? Sizin kardesiniz var mi bilmiyorum. Lütfen empati yapmaya calisin. Et tirnaktan ayrilmaz, ayirmaya calismayin. İlerde esinizin yasayabilecegi vicdan azabinin sebebi olmayin.

Benim de kardeşim var ama bende böyle hayatlarına karışırsam benim kardeşimde benim le konuşmasın vicdan yapma mesafeni koru canım

Bu esinizin yaptigi ya da elinde olan bir sey degil ki neden esinizin mahcup olmasini bekliyorsunuz? Sizin kardesiniz var mi bilmiyorum. Lütfen empati yapmaya calisin. Et tirnaktan ayrilmaz, ayirmaya calismayin. İlerde esinizin yasayabilecegi vicdan azabinin sebebi olmayin.
bi kere neden böyle yaptın deseydi kardeşine belki aradan ben tamamen çıkmış olacaktım şimdi konu benim yüzümden oldu da küstüler gibi oldu.eşime baskı yapmayayım o zaman ne isterse onu yapsın

Benim de kardeşim var ama bende böyle hayatlarına karışırsam benim kardeşimde benim le konuşmasın vicdan yapma mesafeni koru canım
ben kesinlikle koruyacağım.özür dilicekmiş eşimden ona dilese ben ne olcam bilmiyorum sanki kavga eden eşim.vicdan yapmıcam bundan sonra.hatta eşime dedim vicdan yapıyodum acaba düzelsek mi diye bundan donra ihtimali yok dedim.

ben kesinlikle koruyacağım.özür dilicekmiş eşimden ona dilese ben ne olcam bilmiyorum sanki kavga eden eşim.vicdan yapmıcam bundan sonra.hatta eşime dedim vicdan yapıyodum acaba düzelsek mi diye bundan donra ihtimali yok dedim.
Yaptığı ettiği sana kardeşinden mi özür dileyecekmiş Allahım ben anlamıyorum bu insanları

gerçekten mi?anlamıyorum eşine destek olmıcaksan arkasında olmıcaksan neden eş oluyosun.düşünyorum da benim ailemden biriyle problem yaşasa ben eşimi tutar gibi yaparım tutmasam bile :)

Back