- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.870
- 598
Hissettim dolmuslugun oldugunu.kocsn böyle böyle de davranıyor mu diyecektim diyemedim . iyice deşip diş biletmeyeyim sana diyeSanki bir yanım artik ayrılmak istiyor. Çünkü aslinda sebep dediğim gibi yegeni değil, eşimin kendisi. Başkalarının yaninda bana canim bile demez, ayıpmış ne gerek varmış. Birine misafirlige, ozellikle akrabalarina gittigimizde beni komsu kizi yerine koyar. Asla gozle temas kurmaz yokmusum gibi. Neymis utanıyormuş. Koskoca insan yuksek lisans mezunu kariyeri guzel bir isi ve meslegi olan birisi bunu yapan, ailesi bana neden boylesiniz hic evli gibi degilsiniz diyorlar. Haklilar ama babamin yaninda bana askim deme lütfen utanıyorum diyor. Bu insan benimle evlenebilmek icin beni uzun yıllar bekledi.. benim haberim bile yoktu beklediginden.. evlenmeden önce gozunden sakınırdı. 4 yıldır eşime güvenmediğim belki cocugumada sevgi gostermez diye cocuk yapmadim.. ha evde iyiydi hoştu ama işte disarda beni yok sayinca evde iyi davranmanin ne mantigi kaliyor ki. Aslinda dunku tepkim bunlarin hepsineydi.. yine degersiz hissetim sahiplenilmek istedim olmadi
Bana insanlarin yaninda komsu kizi gibi davrandığı icin benim bayramimi bile kutlamaya değer gormuyorlar diye düşündüm, cunku eşler başkalarına esini nasil anlatir nasil davranirsa, karsi tarafta ayni sekilde davranmayi kendinde hak görür