Görümce ve eş tarafı

Tabii ki canım bunları konuş ki adam rahatsız olduğunu bilsin.

Ben hiç hoşlanmam öyle kamera açılmasından. Bebeklere çok zararlı diye düşünüyorum.
Şimdiden konuşacağım zaten . Hayatım öyle resim göndermeler paylaşmalar ileride kamera açmalar fln kusura bakma gelen görür .. paylaşma kısmını yapmayacağım dedim . Direk açıkça da söylerim senin kardeşinde göndermedim diyip gönderiyor zaten dedim bize oynuyor kusura bakma diyeceğim alınırsa alınsın

Bende anlamış değilim adam bi hevesle yapıyor . Vermiyorum çıktısını bana atsana diyor atamam demek garip . Sadece sende kalsın kimseye gönderme artık diyeceğim bi dahakine .
Çocugun resmini çeker ceker atar. Engel olamazsın. Boşver.

Gmrüntülü arama konusuna ben hiç sıcak bakmıyorum. Beni arayıp izin almadan habersiz gelen görüntülüyü asla acmam. Eger esim annesiyle görüsüyorsa o odaya girmem ya da ekranı vana cevirme derim. Bi kez annesi telefonunu ilk kez, aldıgında gmrüntülü ilk arayışında beni de istedi. Ben de görüntülü konuşnayı kulagıma koydumkızım bu görüntülü dedi. Farkettim dedim. Nasılsın anne.
Eşime sacma geliyor ama ben kimseyle ev haliyle görüşmem ki. Görüntülü görüşmede de giyinip evin ntemiz kısmına gecerim mesela. Pat diye görüntülü arıyorlar baskın yapar gibi. Çok çirkin. Teknolojiye paralel adabı muaseret de girse insanların hayatına.

Çocugun resmini çeker ceker atar. Engel olamazsın. Boşver.
Ya zaten ayrı bi olay bazı şeylerin önüne geçemezsin . Doğumda falan gelecek illa çeker çeksin kendisinde kalsa sorun yok halası . Ama paylaşması tamam en yakın arkadaşı Almanya da ki yengesi ile paylaşacak yabancı değil tanıyorum ama istemiyorum saygı duyması lazım . Olmadı açıkça kendisine de söylerim yani eşimin yanında

Saygı duyarım bu da sizin kararınız ve haklısınız yani . Ben görüntülü konuşmada ev halime takılmam konuşurum ama çocuğumu kameraya karşı göstermem mesela çok tehlikeli görmek isteyen haftasonu çıksın gelsin yapacak bir şeyim yok . Ama doğumdan sonra bu mevzular da olacak bizde eminim eşim başlayacak ailesi arayacak falan .

10 yasında kızıma tuslu tel verdik. Cocuga dedik ki sadece anne ve baba aranacak. Bir de biz seni arayacagız. O yğzden bilnediğin numarayı asla acma.
Kızımın nunarasını kendi anne babam da dahil hiçbir akrabasına vermedik. Eşim de bunu haklı buldu. Bu yasta anne babasından ayrı bir iletişim agında olmasını istemiyorum dedim. Vay sen anneme numarasını bile vermiyorsun diyemedi.

Eve almama konusunda haklısınız karşıdaki kişi size haber vermeden dan diye geliyorsa sizde eve almamakta iyi yapmıssınız. Bide bu insanlar almanyada yasıyolarmıs biraz daha modern oluyolar genelde şaşırtıcı.. Yani bizde gelecek misafir 1 gün önceden haber verir ki hazırlık yapılsın. Belki ikram edecek bi şwyim yok?

Aslında fikir verdiniz bende cümleye böyle başlayabilirim . Anne babası olarak paylaşıp paylaşmama kısmı bize ait olmalı ve herkes buna saygı duymalı bu yüzden riske atmak istemiyorum derim

Ya bilerek yapılıyor görümceme haber verebiliyorsan ki yola çıktıklarını çıkacaklarını arayıp eşime de söyleyebilirsin . Planlı yapıp uymamı beklemeleri saçma . Ben kabul etmeyince sorun oldu başka . Giderken de tavır aşıp haber vermeden tatile gittiler by by yani .

Aslında fikir verdiniz bende cümleye böyle başlayabilirim . Anne babası olarak paylaşıp paylaşmama kısmı bize ait olmalı ve herkes buna saygı duymalı bu yüzden riske atmak istemiyorum derim
Zaten öyle. Aslında yasal olarak haklarını korumamız lazım. Ben sosyal medyaya profil resmime hiçbir yere koymam mesela. Çocuklar da bunu biliyor. Hatta toplu resimlere ya girmem ya girersem sosyal medyaya koymayın derim. Okullarına da bu bilgiyi verdik. Çocuklar okul hesabında dahi yok. Kimse anne babaya sormadan elden ele rwsim gezdiremez ve sosyal medyaya koyamaz. Bir kere bu suc.

Habersiz misafiri kabul etmemekte haklısınız zaten. Eşiniz de anlamıyorsa sallamayın.

Haklısınız tabi dedim ya herkesin kendi kararı aile sizin çocuk sizin sormadan bir şey yapılmaması gerek zaten .

Görümce ayrı sıkıntı evet ama size gelecek misafirler neden çat kapi geliyor? Bi arama sorma musait misiniz deme yok mu anlamadım ki
İşte orası ayrı bi sinir zaten bende tepkimi eve almamakla verdim . Değişen bir şey olacak mı hayır olmayacak .

Abartiyosunuz. Size gelecek sizi kaleye alip neden sizi arayıp haber vermiyor gun oncesinden. Görumce haber vermek zorunda degil hadi vazgectiler vs ne olacak ona ne. Dese bu kez se ona ne oluyir da diyor dersiniz.

Ultrason fotografini da atsaniz ne atmasaniz ne . Ne oldugu belli bile degil kimseye atmayacaksaniz hastaneden almadık isgemeyi unuttuk deyin. Paileden biriyle bile paylassaniz baskasina atabilirler sonucta. Ha atsan ne atmasan ne dedigim gibi.

Bence derdiniz yok boş yere kinlenmissiniz. Bebegi ona demek hangi aklin urunü bir de tembihlemissiniz e huyunu biliyorsunuz iste duyulmasin istiyorsaniz demeyin yani. Siz gorumceden daha garipsiniz. Kadina bos yere kuruluyorsunuz fitne fesatliğa gerek yok bakiş acinizı pizitif olarak degiştirin biraz

Eşinle beraber oturup düzgünce konuşmalısın.

Ne olacak yani?

Allahım nasip ederse bebek doğunca da her gün fotoğrafını mı gönderecek?

Senin istemediğin bir şeyi yapamaz.
Eşi ile konusamiyor zaten o nedenle gorumceye zariyor. Ese çıt yok

Gelecekleri evin sahibi en son öğreniyorsa, görümce bilmiyormuş ilk kez duyuyormuş gibi yapıyorsa gelen misafirlerde, görümcede suçludur. Almamakla iyi etmişsin. Bundan sonra sizden müsaade istemeyi öğrenirler.

Siz yazdığım yada demek istediğim hiç bir şeyi anlamamışsınız.. Görümce zaten haber vermek zorunda değil buradan tepkim tavrım misafirin kendisine ve eşime idi . Görümceme de şu yönde kızdım sorulmasına rağmen bilmiyormuş gibi yapıyor çoğu şeyde.. eşime kızmamın sebebi kabul etmemi bekleyip bana tavır alması .. ben misafiri evime almamakla tavrımı gösterdim zaten .. kin yok sadece dert olarak değil nasıl davranmam gerektiğini sordum .. sonuçta annesi babası olarak bna ben karar veririm paylaştığını biliyorum . İsteyen yok 3 boyutlu ultrasonu eşim gönderiyor kardeşine bir hevesle .

Anladığınız işin teşekkür ederim ama hep olan bir şey bana tavır almışlardır şuan başka bir şey değil he umurumda mı değil

Eşi ile konusamiyor zaten o nedenle gorumceye zariyor. Ese çıt yok
Neden vermiyim ben eşime gereken bütün cevabı verdim . Kendisi benim alttan almamı bekleyeceğine habersiz gelen misafire tepkisini göstermesi gerektiği konusunda . Gayet hemde tartışarak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…