Görümce ve eş tarafı

İşte yalan yok vermedim . Beni görüyorsa kendi ailesine de görsün olmadı işine gelmedi mi kendi nasıl istiyorsa öyle olsun Kapı açık gelene de gidene

İyi de ev sahibine haber vermemişler ki. Onların da hatası var. Eve almamış dışarıda agırlamış.

Haber vermeden gelecek kadar modernse evde agırlamadı diye kırılacak kadar alaturka değilmiştir.
Zaten almanyadan gelenler hatali o konuda
Yan semtten gelmiyorsun ki sonucta
Ama sonucta gelmis mi gelmis yani
Eve girmeyin bahcede oturun demek bana tuhaf geldi yani insanlar bi elini yuzunu yikar bi wcye girerler bilemedim ondan sonra nereye gidip nerde kaldilar falan muamma

Bir dahakine öğrenmiş olurlar. Böyle böyle olacak medeniyet.

İnan bunu da ilk defa duydum.

Bana göre aşırı gereksiz konuşmalar.

Kardeşler arasında eğlence,geyik çok tatlı ama bir yere kadar.
İşte benim eşim böyle model . Nasıl önüne geçeceğim bilmiyorum artık direk alıp saklayacağım ..

İşte yalan yok vermedim . Beni görüyorsa kendi ailesine de görsün olmadı işine gelmedi mi kendi nasıl istiyorsa öyle olsun Kapı açık gelene de gidene
Valla zaten alttan alıp bişeyleri sindirmesi gereken taraf çoğu zaman biz olmak zorunda kalıyoruz ama ben anlayış göstermek zorunda mıyım yapılan şeylere? Bir kere de karşı taraf anlayış göstersin ama yok. Gerçekten elalemle uğraşmak çok zor en iyisi çöpsüz üzüm bulmaktı ama çok geç kaldık

Valla aynı fikirde değilim . Uzak yoldan geliyorsun ev hali evde hamile bi kadın var üstelik evin adamı vardiyalı çalışıyor. Adamın kardeşine haber verip ev sahibini saymıyorsan ayıpsa ayıp .. ki haber verselerdi dediğinizi yapardım kahvaltıya almazdım belki de dışarıda yapardık sonrasında kahveye alırdım ..
8aylıkken değil 3ay geçtikten sonra söyledik ..

İşte benim eşim böyle model . Nasıl önüne geçeceğim bilmiyorum artık direk alıp saklayacağım ..
Eşinle beraber oturup düzgünce konuşmalısın.

Ne olacak yani?

Allahım nasip ederse bebek doğunca da her gün fotoğrafını mı gönderecek?

Senin istemediğin bir şeyi yapamaz.

İyi de asıl onların yaptığı tuhaf hem de çok ayıp.

Yazık günah değil mi kadına?

Elbette söylemek zorunda değil görümcem haberi yokmuş gibi davrandı zaten planı kendi aralarında yapıp uymamı bekliyorlar ise ki bnu hep yapıyorlar kimse kusura bakmasın ayıpsa ayıp . Benim ev hazırlık aşamasında zaten dolap bekliyorum ev dandini haber verselerdi eşim gececi idi izin aldırdı yada ona göre hareket ederdik . Valla gerginliğimi bilmem ama evime kim gelirse gereken özeni gösteriyorum çok şükür . Nasıl geliyorsalar öyle gidiyorum diye ayıp ise evet ayıp ettim ve pişman değilim

Kayınvalidesinde kaldı tek ev yokki . Bi planı yapıyorsan gideceğin yer ile yaparsın valla ayıp ise ayıp ben dolap bekliyorum ev karışık tozlu . En azından haber verselerdi eşim ona göre vardiyasını ayarladı hadi diyelim bende en azından dolabı haftaya alırdım vakit geçirirdik ..

Eşinle beraber oturup düzgünce konuşmalısın.

Ne olacak yani?

Allahım nasip ederse bebek doğunca da her gün fotoğrafını mı gönderecek?

Senin istemediğin bir şeyi yapamaz.
İstemediğimi söylemedim açıkçası hevesli diye . Ama bnu bi şekilde engellemem lazım

Bende anlamış değilim adam bi hevesle yapıyor . Vermiyorum çıktısını bana atsana diyor atamam demek garip . Sadece sende kalsın kimseye gönderme artık diyeceğim bi dahakine .

İstemediğimi söylemedim açıkçası hevesli diye . Ama bnu bi şekilde engellemem lazım
Söyle tabii ki.

Sen rahatsız olduğunu söylemediğin için adam her istediğini yapıyor.

Sen sessiz kaldıkça sadece onun sözü geçer ve çok üzgünüm bu ileride normalleşir.

Ben baska kalacak yerleri yok diye dusundum ondan eve almamayi dile getirdim
Ev daginik bahcede oturalim falan mi dedin mesela

Söyle tabii ki.

Sen rahatsız olduğunu söylemediğin için adam her istediğini yapıyor.

Sen sessiz kaldıkça sadece onun sözü geçer ve çok üzgünüm bu ileride normalleşir.
Ya haftaya çalışabilir rapor alacağım yine ultrason vs artık hayatım bak diyeceğim ama gönderme artık gerek yok diyeceğim . Zaten ileri de olacağı o görüntülü konuşma resim gönderme vs önüne geçmem lazım ..

İyi de asıl onların yaptığı tuhaf hem de çok ayıp.

Yazık günah değil mi kadına?
Onlardaki hata bariz zaten
Ben nerde kalacaklar sonucta gelmisler artik diye dusundum
Ama kvsi varmis ayni sehirde sonradan soyledi konu sahibi
Kalacak yerleri olmasaydi da sokaga konmazdi onu kastettim

Tabii ki canım bunları konuş ki adam rahatsız olduğunu bilsin.

Ben hiç hoşlanmam öyle kamera açılmasından. Bebeklere çok zararlı diye düşünüyorum.

Ben baska kalacak yerleri yok diye dusundum ondan eve almamayi dile getirdim
Ev daginik bahcede oturalim falan mi dedin mesela
Bahçe kısmı anlamadım ben öyle bir şey yazmadım.. . Ben hiç davet etmedim eve falan . Eşime sesli kayıt attılar biz sabah size kahvaltya geleceğiz diye eşimde bana baktı dedim bakma evi biliyorsun hayır suratı asıldı bu seferlik dedi ( ki bnu hep dedi bi kaç defa kabul ettim baktım sonu yok adam hep benden bekliyor) eşime söylendim bana tepki vereceğine ararsın yengeni güzelcene söylersin anlatırsın benm halimi evin halini biliyorsun çarşıya kahvaltıya gideriz eve alamam dedim ..

Onlardaki hata bariz zaten
Ben nerde kalacaklar sonucta gelmisler artik diye dusundum
Ama kvsi varmis ayni sehirde sonradan soyledi konu sahibi
Kalacak yerleri olmasaydi da sokaga konmazdi onu kastettim
Kalacak yerleri yoksa da ona göre habersiz geliyorsalar otele yönlendirirdim genel olarak evim hem pis hem bütün odalar dandini ayıpsa ayıp ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…