Mesele yok zaten dert olarak yazmadım .Ben açıkçası çok büyük bir mesele göremedim. Eşim de farkında ama kardeşi sonuçta demişsiniz de, öyle eşinizin müdahale etmesini gerektiren bir davranışı yok ki kardeşinin.
Tek hatası söyleme dediğiniz şeyi başkalarına söylemiş olması ki o da sizin tahmininiz sanırım.
Hayır haberimizin olmadığını biliyor . Son dakika o haber verdi yengemler yaklaştı size diyerekten o aradı beni ben şaşırdım nasıl yani onlar mı geliyor diye . Genel olarak huyu böyle Almanya dakiler gelene değil taaa uzakta ki görümceme haber veriyorlar ..İyide görümcenin ne suçu var. Eşinizin akrabaları sizi arayıp haber vermiyor suçlu görümce. Belki haberiniz var sanıyor.
Önce eşinizin akrabalarına kızın. Belki eşinizin de haberi vardır, onu aradılar ama o size söylemedi.
İnsanlar ne kadar yüzsüz Almanya dan üç kişi gelip aramıyorlar.
Kızardım söylerdim kendisine de . Hadi onlar terbiyesizlik yapmış söylemiyor sen neden söylemiyorsun derdim . Benm eşimin bana tepki verip kendi ailesine vermemesi garibime gidiyorKendi kardeşiniz olsa aynı şeyleri yapan ne düşünürsünüz
Günaydın , yok ya eşim bi hevesle bak halası diye gönderiyor . Göndersin zaten sıkıntı yok gereksiz ama heyecandan yapıyor hevesini kırmak istemiyorum . Ama paylaşması canımı sıkıyor istemiyorumGünaydın.
Bebeğin ultrason görüntüsünü neden göndereceksin ki zaten?
Doktor mu kendisi?
Hayır haberimizin olmadığını biliyor . Son dakika o haber verdi yengemler yaklaştı size diyerekten o aradı beni ben şaşırdım nasıl yani onlar mı geliyor diye . Genel olarak huyu böyle Almanya dakiler gelene değil taaa uzakta ki görümceme haber veriyorlar ..
Ailesi minnoş bir ev kedisi çünkü asla kötülükten yapmazlar hiçbir şeyi. Sen çok alıngansındır ya da çok kötü niyetli düşünüyorsundur onların öyle bir niyetleri yoktur. Cahilliklerine vermen gerekiyordur.Kızardım söylerdim kendisine de . Hadi onlar terbiyesizlik yapmış söylemiyor sen neden söylemiyorsun derdim . Benm eşimin bana tepki verip kendi ailesine vermemesi garibime gidiyor
İnan bunu da ilk defa duydum.Günaydın , yok ya eşim bi hevesle bak halası diye gönderiyor . Göndersin zaten sıkıntı yok gereksiz ama heyecandan yapıyor hevesini kırmak istemiyorum . Ama paylaşması canımı sıkıyor istemiyorum
E verme esine cıktısını. Bu senin vücudun. Ben içinde bebek bile olsa uterusumun resmini kimseye göstermezdim. Ben gercekten geri kafalıyım galiba ama su tarz olaylar bana asırı kişiye özel geliyor.Günaydın , yok ya eşim bi hevesle bak halası diye gönderiyor . Göndersin zaten sıkıntı yok gereksiz ama heyecandan yapıyor hevesini kırmak istemiyorum . Ama paylaşması canımı sıkıyor istemiyorum
Eşime kardeşine haber verdik ya demişler . Eşim benim zorumla söylendi biraz . Eşimde benim evim nerede kardeşimin evi nerede . Onların terbiyesizliği işte .Onlar niye size haber vermemiş?
Bende anlamıyorum paylaşmasını ama bir şey diyemedimSır çok önemli. Sende kalsın diyorsun ve gerkese yayıyor. Bunu ben de hiç hiç istemezdim. Ya da birine bir seyi söylemiyorsun cabalıyor da cabalıyor. Su insanlara en ufak saygım yok. Konu sahibi sınır koyabilirsin ama eşin anlatırsa birsey diyemezsin.
Bu ara ultrason fotosunu paylasmanın anlamı ne. Bazı seyleri hiç anlamayacagım
İyi de ev sahibine haber vermemişler ki. Onların da hatası var. Eve almamış dışarıda agırlamış.Ne olursa olsun gelen misafiri eve almamak cok ayip
Haber verseydiniz evi toparlardik artik zorlaniyorum kusura bakmayacaksiniz artik falan diyebilirdin
Gorumcenin huyunu da ogrenmissin esin ne yapabilir bu durumda? Bak bak gordun mu ablan biliyormus da haber vermemis gör gör demek birsey kazandirmaz
En fazla gorumceye "abla haber verseydin ya bizim de haberimiz yoktu en azindan hazirlik yapardik" diyip gecersin
Simdiye kadarki ultrason fotolarini attiysan bu sonuncuyu ceza niteliginde mi atmayacaksin orasini anlayamadim?
Bide sen soyleme bebegi biz soylucez derken, 8 aylik bebek dogdu dogacak yeni mi haber veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?