- 30 Kasım 2017
- 8.252
- 4.130
-
- Konu Sahibi mavibaloncuk
Evliliğinizin kaçıncı yılı. Görümce kaç yıldır evli acaba. Siz tedavi görüyor musunuz ve tedavi görüyorsanız eşinizin ailesinin bu durumdan haberi var mı. Buna göre kötüniyet durumu değişir bence.Merhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
Benimde çocuğum olmuyordu ne kısırlığım kalmıştı ne kıskançlığım Rabb'im sen sahitsin ya kimseye hakkımı helal etmiyorum hatta şuan bile ağlayarak yazıyorum benimde görümcem ve kardeşimin eşi benden sakladılar hatta kardeşimin eşi doğuma gidecekti halen sakliyordu hani yabancılar yapsa anlarım da aile yapınca insan kırılıyor şuan çok şükür hamileyim Rabb'im tez zamanda nasip etsin inşallah en güzelini en hayırlısını sanaMerhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
Şimdi Allah korusun düşüklerin yüzde sekseni ilk 16 haftalıkken oluyormuş o yüzden 16 haftadan önce anne babaya dahi söylememek gerekiyor bence mesele nazar vs değil. Ama 40 hafta sonunda zaten doğunca öğrenilecek bir gebeliği saklamak iyi niyetli gelmedi bana ama herkes kararlarında özgürdür. mesafe koyardım ben tamamen iletişimi kesmezdim onun kararı sonuçta. Şunu anlamış olurdum; beni kendine yakın görmüyor...Merhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
Merhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
9 ay mi hiç mi yanyana gelmediniz maşallah yani biz çocuk için uğraşırken ablam hamile kalmıştı ablamda bana bir kaç ay söylemekte cekinmisti normalde önceki gebeliklerinde ilk öğrenenlerdenimdir cekinmis kadın o uğraşırken nispet ediyormusum gibi hissettim söyleyemedim demişti bunda kötü niyet yok belki üzülürsünüz diye soylememistir. Ama göz var karın çıkınca nasıl fark etmedinizMerhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
Çocuğunuz olmuyor diye söylememesi çok saçma olur sonuçta o çocuk doğacak. Bir ömür çocuğu saklayacak hali yoktu sizden. Riskli dönem geçince söylersin. Arayıp nispet yapar gibi değil ama eşinize söyler. Eşiniz size söyler sizde arar tebrik edersiniz. Sır gibi saklamak gereksiz. Ben olsam ne tavır, ne de lafını yaparım. Bende kendi hayatımla ilgili hiçbir bilgi vermem o saatten sonra.Merhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
İlk birkaç ay hamileliği düşük riskinden dolayı kimse söylemek istemez zaten ama tepki vermedim derken sevindim hayırlı olsun falan demediyseniz o da sizde kötü niyet görüp ikinciyi söylememiş olabilirYani ilk hamileliğini de 4.ayında bana kendisi söyledi ama tepki vermedim onun adına sevinmiştim yani Allah var ama o ikincisini de benden gizledi eşim de bilmiyordu
Takdir ettim onları. Bir de herkesin içinde kurban olurum sana diye havalara atıp atıp sevmeler bağrış çağrış yok mu! Empati hiç yapmıyorlar birinin içi burkulur diye.Yani söylememesi garip olmuş. Uzatmazdim ama durumu.iyo niyetli düşününce uzuleceginizi düşünüp kendisi dememiş olabilir. Kayinvalideniz demesi lazımdı.bizimde bir süre olmadı görümcem hamile kaldı 40 yaşında kayinvalidem söyledi. Sonra benim çocuğum olunca artık gönül rahatlığı ile sevebiliiz çocukları. Sen varken öpmeye bile çekiniyorduk alinirsin gönlün kırılır diye demişlerdi.
2 cocugum vardi kardesim evlendiBenden sonra evlenip 2 çocuk yaptı benim çocuğum olmuyor diye söylememiş biz üzülmeyelim diye