Görümce size hamile olduğunu söylemezse tepkiniz ne olurdu

Üzülmeyeyim diye söylememiş olayı bariz yalan gibi geliyor. Resmen nazar değmesin diye söylememiş bazı insanlar böyledir. Sizin için demiyorum ama hasetlik yapabilecek insanlar da var sonucta

Yani ilk hamileliğini de 4.ayında bana kendisi söyledi ama tepki vermedim onun adına sevinmiştim yani Allah var ama o ikincisini de benden gizledi eşim de bilmiyordu

İnsanlar ne yapsa yaranamıyor bazen, kusura bakmayın ama ne olmasını isterdiniz tam olarak..? Çocuğunuz olmadıgı için incelik yapmış artı ağzıyla üst üste olduğu için söylemeye utandığını söylemiş.. ayrıca önceki gebeliğinde zaten haber ettiği kişiler arasındasınız…
Ha küsmeye bahane arıyorsanız onu da bilemeyiz tabi.

Bunun kavgasını ederseniz kıskanç ve fesat olarak adlandırılacaksınız. Biz bir aileyiz mutlu günde de kötü günde de birbirimizin yanında olmalıyız bunu saklamanız üzdü deyip kendinizi ifade edin konu kapansın. Uzatmanız sadece size zarar verecek ama kırılmakta da haklısınız o ayrı.

Eğer ki bu konu ile ilgili çok dert yanıyorsanız o yüzden de söylememiş olabilirler biraz iyi niyetli düşünüyorum. Ya da kıskanacağınızı hasetleneceğinizi düşünmüş de olabilir. Bilmiyorum benim görümcem de mesela düşük yaptığını söylememişti bana ben hamileliğin nasıl gidiyor falan derken öğrenmiştim. Sonra üzüldüğü için üzülmüştüm. Kaynanam da normalde ağzında bakla ıslanmaz o gün söylesi tutmadi. Görümcem de baktı ki ben böyle haberlere Fransız kalıyorum hamileliğini direkt yazdı bana
Allah kucağına almayı nasip etsin

Asla görüşmezdim çocuğu görmeyede gitmezdim çünkü zaten çocuktan haberim yok böyle insanlarin iyi niyetli olduklarını asla düşünmüyorum allah en yakın zamanda sanada nasip etsin bende aynısını yaşamış bir insan olarak seni çok iiyi anlıyorm

Ben üzülmeyim diye hamileliği sakladınız ya çocuğu gördükçe de üzülürüm belki diye iletişimi kesin. Ne saçma ya sanki çocuk doğmayacak. Hamileliği gizlemek de ne. Bence şu durum hamileliği söylemekten daha çok üzmüştür sizi. Ben de bu tarz bi şeye maruz kalmıştım. O zaman çocuğum olmuyodu ve kendi ablam benden gizlemiş ilk iki ay falan ama. Yeğenim söyledi. O kadar kırıldım ki bi süre ablamla konuşmadım.

Yaptığının anlamsız olduğunu, kirildigimi doğumdan sonra yüzüne de söylerdim..çocuğum olmuyor diye nazarım mi değecek sandın, oysa ben senin mutlulugunla sevinirdim derdim..

Bazı dertler siz karşı tarafı önemsesikçe büyür.
Siz sallamazsanız dert olmaktan çıkar.
Önemsemeyin,sormayın bile.
O kadar umrunuzda olmasın ki acaba neden umursamıyor diye o dert yansın.
Tepkisiz kalın.
Eskiden sizin gibiydim takardım herşeyi.
Son 5 yıldır bu kafadayım.
İnanılmaz kıymete bindim.
Kimseyi kırılacak kadar önemsemiyorum,sizde öyle olun

Yöntem olarak yanlış da olsa sizin kendinizi kıyaslayıp üzülebileceğiniz ihtimaliyle yaptığını düşündüm ben. Ha gerek var mı eninde sonunda ortaya çıkacak bir şeyi neden saklarsın ayrıca sen doğurmasan başkası doğruyor çevrede kimi ne kadar saklayacaksın. Niyet kötü olmayabilir ama saçma tabii

Bence siz üzülmeyin diye söylememis bu tarz durumlarda herkesi anlamak lazım . Bir tanıdığımız vardı yıllarca çocuk isteyen halen de istiyorlar ben bebekle onlara ziyarete gitmeye cok çekinmistim üzülür mü acaba kırılır mı acılarını hatırlar mı diye bence gorumcenizin üzerine gitmeyin o da bir lohusa bir anne . Art niyet düşünmüyorum ben

Mesafe koymak isteyebilirsiniz ama kızın buraya gelmesin demeye ne gerek var. Bu kadar abartıya, bu kadar drama. Bu kadar uzatmaya. Bence siz görüşmemek için bahane arıyordunuz ve o bahaneyi buldunuz.

Benden sonra evlenip 2 çocuk yaptı benim çocuğum olmuyor diye söylememiş biz üzülmeyelim diye
Biz mi? Eşinizin bilmediğini mi sanıyorsunuz?
Yemin ederim eşim kardeşini ailesini savunuyor ya ben böyle deli oluyorum, bu sadece bana karşı yapılan birşey değil diyorum senle bana yapıldı ama kardeşi yaa affetti konuşuyor
Kızkardeşi hamile olacak ve abisi bunu bilmeyecek. Bu kadar naif olmayın.

9 ay boyunca görüşmediğiniz insan hamile olduğunu söylese ne söylemese ne yaa. Aman nazar değer minik şehzadesine yada prensesine ay keşke görümcemle 9 ay yüz yüze gelmesem isterse ayda 1 doğursun banane hediye derdinden de kurtulmuşsunuz işte şimdi hiç yoktan bi altın almak lazımdı.

Merhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
9 ay boyunca ben kör müymüşüm hiç görmemiş miyim konuşmamış mıyım anlamadım

İyi de önceden iki çocuğu varmış zaten, neden nazar değme olayını düşünsün. Bence tamamen ince düşünceden kaynaklı üzmemek için. Zaten sık da görüşmüyorsanız tepki koymanız yersiz. Benim bi arkadaşım da peşpeşe doğurduğu için hem utanıp hem de üzmemek için söylememişti aynı durumda olan kuzeni için. Takmayın bence hiç üzülmeyin de. Rabbim size de en kısa zamanda nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…