Görümce size hamile olduğunu söylemezse tepkiniz ne olurdu

Uzatmak istemiyorum ama eşim ailesini savununca ben ona sinir oluyorum kendisine hatırlatıyorum senin kardeşin bize böyle yapti diye o da kardeşim diyor toz kondurmuyor tm yaptığı yanlış ama uzatmayalım birşey olmaz diyor

Diğer konudan da anlaşılacağı üzere eşiniz çok aileci. Umarım zarar gören evliliğiniz olmaz

Merhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
Üzülmenizi istememiştir belki. Nisbet yapar gibi bak ben hamileyim demek kaygılandırmıştır onu. Ben fesat düşünülecek bir durum gibi algılamadım açıkçası

Hamile olduğu için aramayı neden kessin ki. Telefondan anlaşılacak değil ya

Üzülmenizi istememiştir belki. Nisbet yapar gibi bak ben hamileyim demek kaygılandırmıştır onu. Ben fesat düşünülecek bir durum gibi algılamadım açıkçası
Benim çocuğum olmuyor diye olayı abartıyor muyum bilmiyorum bana yaptığı dokundu belki daha erken söyleseydi böyle düşünmezdim ama doğuma günler kala öğrendim o tuhafima gitti bana karşı yapılan bir şeydi digerleri biliyordu

Özenebilirsiniz çok doğal. Allah size de hayırlısı neyse onu verir umarım en kısa zamanda. Ama bir insan neden sadece doğurma yeteneği olduğu için çevresindeki herkes onu ve muhteşem bebeğini kıskanmak için sıraya girecekmiş hissine kapılır asla anlamıyorum. Bence tamamı görümcenin cahilliği ve ona uyum sağlayan çevresindekilerin kötülüğü (kaynınız ve kv gibi)

Benim çevremde saklama huyu yok ama ben 33 yaşındayım henüz çocuğum yok, embriyo dondurmuştuk rezerv düşüklüğümden ötürü. Daha transfer de düşünmüyorum. Annemin arkadaşı var, sorunlarımı biliyor maalesef ki. Damat işsiz kız işsiz bebekleri oldu ve benden 5 yaş küçükler. Bu bayan kiralarını ödüyor, karınlarını doyuruyor. Sürekli siz de yapın bak Merveler yaptı ne güzel diye bana telkin veriyor. Demiyor ki ben ölsem bunlar aç kalacak, bana onların üreyebilmesini övüyor sürekli ama SÜREKLİ.

Karşınızdaki kim olursa olsun sessiz kaldıkça saçma şeyler yapmaya devam ederler. Üslubunca görümcenizle de konuşabilirsiniz, sonrasında da mesafenizi koyun.

Bence art niyet aramayın, bu kavga edilecek bir konu değil. Birinci çocukta söylediler tamam, 2 3. Aklınızdan allah bana neden vermiyor diye geçmesini istememiş olabilirler. Ben de çekinirdim sanırım ailemde bu sıkıntıyı yaşayan biri olsa. Nereye kadar saklayacaktı, işte çıktı meydana diyeceksiniz ama hazır hissetmemişlerdir belki. Her koşulda kalbiniz kırılacaktı zaten böyle kırılmış. Birinin evlat mutluluğunu küskünlükle bozmaya da hakkınız yok. Kırılsanız da olay çıkarılacak bir konu değil bence.

Ben olsam ne küserim ne mesafe koyarım. Ne yapsa hoşunuza giderdi, ya da nasıl söylemeliydi hamile olduğunu sizi üzmeyecek şekilde. Aile ilişkilerinizi bilmiyorum ama sizi sürekli 'aşılama nasıl gidiyor, bu ara doktora gittiniz mi diye taciz etmeyen biriyse eğer hamileliğini size duyurmamasını çok da üzerinde durulacak bir şey olarak görmeyin. Sonuçta bunlar çekirdek aileyi ilgilendiren şeyler aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…