- 28 Ekim 2022
- 6.217
- 15.597
- 28
-
- Konu Sahibi mavibaloncuk
Biraz ayıp olmuş doğrusu.Yani ben o zamanlar goeumcemle konuşuyordum 4 aylikken yüz yüze görüştük hatta kilo almışsın falan dediğimde hiç demedi hamile olduğunu kalkmış doğuma günler kala kaynanam bize söylüyor o da aynı şehire gittik görürüz diye korktu söyledi herhalde
Yemin ederim eşim kardeşini ailesini savunuyor ya ben böyle deli oluyorum, bu sadece bana karşı yapılan birşey değil diyorum senle bana yapıldı ama kardeşi yaa affetti konuşuyorSakın görüşme, eşinin bile kırılması lazımken uzatma demiş pes
Uzatmak istemiyorum ama eşim ailesini savununca ben ona sinir oluyorum kendisine hatırlatıyorum senin kardeşin bize böyle yapti diye o da kardeşim diyor toz kondurmuyor tm yaptığı yanlış ama uzatmayalım birşey olmaz diyorTavrınızı koyun ama uzatmayın doğru. Eğer konu uzarsa çirkefleşip duymak istemediğiniz sözler söyleyebilirler herkesin vicdanı kendine boşverinrabbim en hayırlı zamanda olmayan tüm herkese nasip etsin inşallah
Neden sakladıklarını öğrendiniz mi?Yemin ederim eşim kardeşini ailesini savunuyor ya ben böyle deli oluyorum, bu sadece bana karşı yapılan birşey değil diyorum senle bana yapıldı ama kardeşi yaa affetti konuşuyor
Diğer konudan da anlaşılacağı üzere eşiniz çok aileci. Umarım zarar gören evliliğiniz olmazUzatmak istemiyorum ama eşim ailesini savununca ben ona sinir oluyorum kendisine hatırlatıyorum senin kardeşin bize böyle yapti diye o da kardeşim diyor toz kondurmuyor tm yaptığı yanlış ama uzatmayalım birşey olmaz diyor
Üzülmenizi istememiştir belki. Nisbet yapar gibi bak ben hamileyim demek kaygılandırmıştır onu. Ben fesat düşünülecek bir durum gibi algılamadım açıkçasıMerhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
Hamile olduğu için aramayı neden kessin ki. Telefondan anlaşılacak değil yaBiz farklı sehirlerdeyiz gidince doğumuna sayılı günler kaldığını kaynanamdan öğrendim 4 aylık oldugunda hiç bir sekilde bana söylemedi o zamana kadar arar konuşurduk sonra aramayi sormayi kesti sebebi hamileligiymis sonradan anlaşıldı
Bilmem öyle yaptıHamile olduğu için aramayı neden kessin ki. Telefondan anlaşılacak değil ya
Benim çocuğum olmuyor diye olayı abartıyor muyum bilmiyorum bana yaptığı dokundu belki daha erken söyleseydi böyle düşünmezdim ama doğuma günler kala öğrendim o tuhafima gitti bana karşı yapılan bir şeydi digerleri biliyorduÜzülmenizi istememiştir belki. Nisbet yapar gibi bak ben hamileyim demek kaygılandırmıştır onu. Ben fesat düşünülecek bir durum gibi algılamadım açıkçası
Özenebilirsiniz çok doğal. Allah size de hayırlısı neyse onu verir umarım en kısa zamanda. Ama bir insan neden sadece doğurma yeteneği olduğu için çevresindeki herkes onu ve muhteşem bebeğini kıskanmak için sıraya girecekmiş hissine kapılır asla anlamıyorum. Bence tamamı görümcenin cahilliği ve ona uyum sağlayan çevresindekilerin kötülüğü (kaynınız ve kv gibi)Yani ben o zamanlar goeumcemle konuşuyordum 4 aylikken yüz yüze görüştük hatta kilo almışsın falan dediğimde hiç demedi hamile olduğunu kalkmış doğuma günler kala kaynanam bize söylüyor o da aynı şehire gittik görürüz diye korktu söyledi herhalde
Evet öyle ama bende eşiyim yani bu konulardan dolayı ben mi abartıyorum alıngan oluyorum bilmiyorum ama tartışma konusu bu konular yaniDiğer konudan da anlaşılacağı üzere eşiniz çok aileci. Umarım zarar gören evliliğiniz olmaz
Hiç umrumda olmazdı, banane hamileymiş değilmişMerhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
İki konuda da sizi haksız görmedim inşallah eşiniz de gerçekleri görür.Evet öyle ama bende eşiyim yani bu konulardan dolayı ben mi abartıyorum alıngan oluyorum bilmiyorum ama tartışma konusu bu konular yani
Umarımİki konuda da sizi haksız görmedim inşallah eşiniz de gerçekleri görür.
Çok teşekkür ederimUmarımsağolun mesajiniza cvp yazamadim kusura bakmayın size de Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bence art niyet aramayın, bu kavga edilecek bir konu değil. Birinci çocukta söylediler tamam, 2 3. Aklınızdan allah bana neden vermiyor diye geçmesini istememiş olabilirler. Ben de çekinirdim sanırım ailemde bu sıkıntıyı yaşayan biri olsa. Nereye kadar saklayacaktı, işte çıktı meydana diyeceksiniz ama hazır hissetmemişlerdir belki. Her koşulda kalbiniz kırılacaktı zaten böyle kırılmış. Birinin evlat mutluluğunu küskünlükle bozmaya da hakkınız yok. Kırılsanız da olay çıkarılacak bir konu değil bence.Benim çocuğum olmuyor diye olayı abartıyor muyum bilmiyorum bana yaptığı dokundu belki daha erken söyleseydi böyle düşünmezdim ama doğuma günler kala öğrendim o tuhafima gitti bana karşı yapılan bir şeydi digerleri biliyordu