- 15 Temmuz 2019
- 4.184
- 6.669
- Konu Sahibi mavibaloncuk
Üzülmeyeyim diye söylememiş olayı bariz yalan gibi geliyor. Resmen nazar değmesin diye söylememiş bazı insanlar böyledir. Sizin için demiyorum ama hasetlik yapabilecek insanlar da var sonucta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani ilk hamileliğini de 4.ayında bana kendisi söyledi ama tepki vermedim onun adına sevinmiştim yani Allah var ama o ikincisini de benden gizledi eşim de bilmiyordu
Söylememesi çok normalFarklı sehirlerdeyiz senede 2 defa ancak gidebiliyoruz görümcemde farklı şehirde
Hiç çocuğu olmamış gibi davranırdim.Ne hediye alırım ne yaşı uzun olsun derim.İlgilenmezdimMerhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
Bazı dertler siz karşı tarafı önemsesikçe büyür.Biz farklı sehirlerdeyiz gidince doğumuna sayılı günler kaldığını kaynanamdan öğrendim 4 aylık oldugunda hiç bir sekilde bana söylemedi o zamana kadar arar konuşurduk sonra aramayi sormayi kesti sebebi hamileligiymis sonradan anlaşıldı
Biz mi? Eşinizin bilmediğini mi sanıyorsunuz?Benden sonra evlenip 2 çocuk yaptı benim çocuğum olmuyor diye söylememiş biz üzülmeyelim diye
Kızkardeşi hamile olacak ve abisi bunu bilmeyecek. Bu kadar naif olmayın.Yemin ederim eşim kardeşini ailesini savunuyor ya ben böyle deli oluyorum, bu sadece bana karşı yapılan birşey değil diyorum senle bana yapıldı ama kardeşi yaa affetti konuşuyor
Üzülebileceğinizi düşünmüştür bence.Merhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız
9 ay boyunca ben kör müymüşüm hiç görmemiş miyim konuşmamış mıyım anlamadımMerhaba hanımlar sizin çocuğunuz olmuyor ve görümceniz hamileliğini 9 ay boyunca sizden gizlese tepkiniz ne olurdu hiç birsey olmamış gibi konuşur muydunuz yoksa tepki koyar mıydınız