Vardır tabi ben o yüzden erkeklere güven olmaz diye boşuna demiyorum.Ama bir yuvayı yıkmak için sağlam kanıtlar lazım.İstedikten sonra erkek her türlü aldatır.Kadının ruhu duymayabilir. Bir restoranda karısıyla oturken diğer masadaki kadına wc gitme bahanesiyle bir adamın not verdiğini bile gördüm.Ne cesaret değil mi?Bazı kadınlar kabul edebilir kendi hayatları beni ilgilendirmez.Bizim isyerinde de var kari koca birlikte çalışıyorlar adamın saatleri belli değil yemediği halt yok büyük gece kulüplerinden çıkmaz kk dokumlerini belli yere istetir yedirdigi paraların videolarını dahi izletmekten çekinmez yıllardır böyle gelmiş böyle gidiyor kadın canım kocam cicim kocam kocam benden korkar modunda. Adam aynı zamanda evi temizler cam siler arada gezdirir kadınla diyalogu iyi dersiniz kimse bu hayal dünyasına girmeye bile kalkışmiyor yani o kdr asikar yapıyor ki kadın bile bile gözünü kapatıyor deniyor hiç anlamamış olması imkansız ama böyle yasiyor
Ben sizin gibilerin ciğerini bilirim. Kocanız değilim, zavallı manipulasyonlarınız bende çalışmaz. Bu konu benim için bitti. Size Allah kolaylık versin, kendinizle yaşamak zor olsa gerek. Daha bana yazmayın, selametle.Hep yıkıcısınız yapıcı yanınız yok .Hadi bana olumsuz yorumlar yapmanız gerekiyordu diyelim diğer konu belirtenler de hatalı hep.Bwni olumsuz eleştirenler oldu burda ama sizler gibi saygısız değillerdi.Bir düşünğn sadece iki kişi için söyledim bu kadar olumsuz yorum varken . O iki kişi de biliyor kendini ki hemen cevap yazdılar
Ben de ruh sağlığı çalışanıyım , burda yönlendirme yapmadınız hakaret ettiniz ve hala etik dışı davranıyorsunuzPsikologun ilaç verme yetkisi yok. Psikiyatri daha ağır hastalarla ilgilenir.Yoksa kendi meslektaşlarımı neden yetersiz bulayım.Bu kişilerin bana göre tabi bu arada uzman olarak konuşmuyorum çünkü birebir görüşme yapmadığım için tanı koyamam.Ama yazdıklarına bakarak olmayan şeyleri olmuş gibi gösterme rahatsızlığı olan paronaya hastalığı için ilaç gerekiyor.
Sizin bir tarafımı bildiğiniz yok size yazın diyen yok konu benim.Kendimle barışık bir insanım kendinle barışık olmayan başkalarıyla uğraşır asıl.Allah kalbinizi genişletsin.Ben sizin gibilerin ciğerini bilirim. Kocanız değilim, zavallı manipulasyonlarınız bende çalışmaz. Bu konu benim için bitti. Size Allah kolaylık versin, kendinizle yaşamak zor olsa gerek. Daha bana yazmayın, selametle.
Çalışan olarak konuşmuyorum belirttim normal ev hanımı gibi konuşuyorum.Hakaret de etmedim psikolojinin alanı bir yere kadar.Ağır vakalarla daha çok psikiyatri uğraşır.Bu alanda çalışıyorsanız biliyorsunuzdur zatenBen de ruh sağlığı çalışanıyım , burda yönlendirme yapmadınız hakaret ettiniz ve hala etik dışı davranıyorsunuz
Ev hanımı olmanız psikolojik sıkıntılarla aşağılama hakkı da vermez . Sonuçta bu işin egitimini aldınız üstünüzde vebal ver . Etik dedim zaten yasa demedim etik fln umrumda değil diyorsanız bu da sizin tarzınız ve saygı duymuyorum . Zaten tanı koyma yetkiniz de yok kendi kendinize hakaret etmiş oldumuz şizofren diyerekÇalışan olarak konuşmuyorum belirttim normal ev hanımı gibi konuşuyorum.Hakaret de etmedim psikolojinin alanı bir yere kadar.Ağır vakalarla daha çok psikiyatri uğraşır.Bu alanda çalışıyorsanız biliyorsunuzdur zaten
Ev hanımı olmanız psikolojik sıkıntılarla aşağılama hakkı da vermez . Sonuçta bu işin egitimini aldınız üstünüzde vebal ver . Etik dedim zaten yasa demedim etik fln umrumda değil diyorsanız bu da sizin tarzınız ve saygı duymuyorum . Zaten tanı koyma yetkiniz de yok kendi kendinize hakaret etmiş oldumuz şizofren diyerek
Allah sizin başınıza da vermesin.Olur da böyle dalga geçenler olursa sizle o zaman anlatsınız ne hissettiğimi belki ama sizde empati olduğunu düşünmüyorum olsa bu şekilde alaya almazdınız.Eşim de ben de tahsilli yüksek lisans yapmış insanlarız.Paikoloji mezunuyum Az çok anlaeım insanın duygularından yani.
Bazı içkiler çikolatalar parfümler gibi ama şunu al demem.O getirir a bu güzelmiş derim ara ara alır.Psikoloji mezunuyum.Sosyoloji ile çap yaptım.Pdr de yaptım felsefe grubu öğretmenliği de
Eşim İtü ben Marmara
Aldattığına emin olmam lazım o dengesizin lafıyla olmaz sadece.Sen erkeksin dışarıda tatmin olursun istersen ben onu yapamam demiş.Tekrar baktım mesajlara.Yani tam olarak aldattığı söylenemez.Ama çocuklar için sürdürüyorum demesi bile boşanma için büyk bir neden bence.
Eşim genelde de konuşurken çocuk varsa o evlilik ne olursa olsun bitemez.Mutlaka bir yol bulunur halledilir boşanma olmaz der.O çok uğraştı ayrılmamaları için.Ama tabi ki sorucam çocuklar için mi berabermiş benimle?
Benim kardeşim gibiydi yakındık herşeyimizi paylaşırdık.Dostumdu benim ya.Kendimi resmen ihanete uğramış hissediyorum.Sevdiğim iki insan arkamdan vermiş veriştirmiş.İhanet sadece gidip başka biriyle yatmakla olmaz ki.
Ben zaten erkeklere çok da güvenmem her erkek aldatabilir . Benim kocam yapmaz diye birşey yok.Ben yanımda karısının gözünün içine bakan el ele oturan erkeğin, karısından habersiz ikinci eşi olduğunu da bilirim.
Kaç kere yazıcam gözümle görürsem inanırım aldatıldığıma.Yuva yıkmak kolay yapmak zor.Siz gördünüz mü de bu kadar net söylüyorsunuz?
Zaten eşi boşanmaya karşıymış.Çocuklar için birlikte kalmaları gerekmiş.
Ben de karşıyım ya çocukları bana bırakır gider ayrı yaşarız.Çocuklar büyüyünce de boşanırız.
Aldatmak başka sevmek başka birşey bence.Yani aldatması sevmiyor anlamına gelmez.Benim kocam beni sevebilir aldatmış da olabilir bilmiyorum.Ben de en saygılı en evine bağlı adamların aldatma hikayelerini duydum.Dikkatli olucam saf güven olayları bitti artık
Hormonlar, erkeklerdeki yaşlanmakla beraber gelişen beğenilme kabul görme endişesi, karısını fiziksel olarak çekici bulmama, arkadaşlarına hava atma, erkekliğini gösterme, heyecan arama gibi nedenlerle erkek aldatabilir.Karısını seven erkek bunları yaşayamaz mı sanıyorsunuz.Aslında tam alanımla ilgili bu konu.
Aldatabilir demem kabul edeceğim anlamına gelmiyor ki.Bariz belli olan söylenen bir aldatma olduğunda ben de durmam sevmem de.Mesleki olarak aldatılma hoş görülen birşey değil tabi psikolojide.Ama sosyolojide bizim toplumumuzda erkeklerin aldatması normalleştiriliyor maalesef.Erkek çocuk küçüklüğünden beri ben yaparım ben bilirm havasında büyütülüyor.
Yapılan araştırmalarda kadınların daha çok aldattığı tespit edilmiş.Özellikle normal çalışmayan ev hanımları çok fazla.Kadın daha dikkatli ama erkek gibi yakalanması daha zor.Kadınlar ilgi görmek, kabıl görmek için dışarıya yöneliyor.Kocadan sevgi ilgi görmeyince en ufak ilgi gösterenin peşinden gidiyor.Ahlaki olarak bana ters.
Tamamen katılıyorum size kadınlar yapıyor.Çoğunun ekonomik özgürlüğü yok olsa boşanınca toplumda dul damgası yemesi kadınları korkutuyor.Aman bana bakaın çocukların a baksın evine gelsin de ne yaparsa yapsın mantığında olan çok kadın var.Evlilik bir kurum sadece ben seni artık sevmiyorum sen beni sevmiyorsun diyerek ayrılmak normal değil.Emek sarfedilmeli çocukların hayatı da sözkonusu.Şimdi linç yiyecem ama ailesi boşanan çocuklarda patolojik sonuçlar çıkma olsılığı diğer çocuklara göre daha fazla.Ama bazı ayrılan anne babalar da süreci çok iyi yönetebiliyorlar.
Benim düşüncem böyle diyorum.Aldatan erkeklere sorun hangisi karımı sevmiyorum der.Siz kaçırmışsınız bu mantığı doğru bulmuyorum dedim zaten.Erkeğin aldatmaya hakkı yok.Ama yapar kendine hak görür.Erkeklerin kafasının böyle olduğunu bilmem bunu kabul ediyorum anlamına gelmez.
Aldatabilir demem soğru bulduğum anlamına gelmez.Ben şu tespitte bulundum diyorum sadece ama bunun doğru olduğunu kabul etmiyorum diyorum.Asıl ben şaşkınım ikisi arasındaki farkı bilmemenize lafı at gözlüğüyle anlamanıza
Evet bilimsel konuşmuyorum bazı eğitimler almış bir Türk kadını olarak içinde yaşadığım toplumda gördüklerimi yazıyorum.Ne oldu gerçekler hoşunuza gitmedi mi
Öyle bir mide yok bende ya.Zaten boşansam nafakamı evimi alırım ki her türlü birkaç tane ev var.Eşim de istese her türlü boşayabilir beni mecbur değil bana.Kiçük çocuğumu daha emziriyorum ben ya bir cümleye bakıp çocuklarımın düzenini niye bozayım ben aptal mıyım? Eşim ayrılsak da çocuklarına çok güzel bakar.Çoxuklarımın anne baba aile ortamında büyümelerini istiyorum ben de eşim de böyle büyüdük.Çocuklarımı neden böyle büyüteyim ki
Benim mesajım kaynamış araya.Bitirildiği söylenen bölümler ve okullar. Bu eğitimler sonrası paylaşılan görüşlerden seçmeler ve çelişkiler :
Paranoyak dedim evet halk arasında da olmamış birşeyi olmuş gibi zanneden şüpheci kişilere denir ben de öyle olduklarını düşünüyorum.Küfür etmedim hakaret kelimelerini yazmadım.Bu benim düşüncem.Namusuna laf etmedim ki onlar benim kocama ettiler.Bana demedikleri kalmadı yazmayıım şimdi.Ev hanımı olmanız psikolojik sıkıntılarla aşağılama hakkı da vermez . Sonuçta bu işin egitimini aldınız üstünüzde vebal ver . Etik dedim zaten yasa demedim etik fln umrumda değil diyorsanız bu da sizin tarzınız ve saygı duymuyorum . Zaten tanı koyma yetkiniz de yok kendi kendinize hakaret etmiş oldumuz şizofren diyerek
Pardon yanlış hatirlamisim ama yine hakaret amaçlı kullandınız , yapamazsınız bunu neden kabul etmiyorsunuz . Siz bilirsiniz ama etik değil .Paranoyak dedim evet halk arasında da olmamış birşeyi olmuş gibi zanneden şüpheci kişilere denir ben de öyle olduklarını düşünüyorum.Küfür etmedim hakaret kelimelerini yazmadım.Bu benim düşüncem.Namusuna laf etmedim ki onlar benim kocama ettiler.Bana demedikleri kalmadı yazmayıım şimdi.
Benim mesajlarım kaynamış araya.
Ben sizin gibi diğer yorumcularla aramda kişilerin desikosunu yapmıyorum.Şunu yazmıştım o kadına beni engellemiş ha ha ha demiyorum.Önce bir kendinize bakın.Kendi bahçesinde dal olamayan biri girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.Çok komiksiniz.İnsanları eğitimlerine göre etiketleyemezsiniz.Bitirildiği söylenen bölümler ve okullar. Bu eğitimler sonrası paylaşılan görüşlerden seçmeler ve çelişkiler :
Siz psikolojik bir terimi hakaret olarak kullandığım için rahatsız olmuşsunuz anlaşılan.Ben o üyenin durumunu belirttim sadece bana göre.Mesleki olarak söylemiyorum zaten şu an çalışmıyorum.Kendisi hastam değil.Hastam olsaydı haklısınız ama değil.Pardon yanlış hatirlamisim ama yine hakaret amaçlı kullandınız , yapamazsınız bunu neden kabul etmiyorsunuz . Siz bilirsiniz ama etik değil .
Eşim onların ayrılmasını anlamsız buluyordu.Ortada aldatma yok dayak yok adam işinde gücünde.Bu durumda çocuklar varsa evlilik yürütülebilir diyordu.Adam aldatsa ne olmuş çocuklar var evlilik yürütülmeli demiyordu.Şu aklınızı iyi şeylerle uğraşarak harcasanız böyle saçma sapan işlerle uğraşarak yazık ediyorsunuz kendinize.Siz benim eşimin e sini tanımıyorsunuz adamı bir cümleden her haltı yiyen adama çevirdiniz bravo size ya çok acıyorum eşinize ya da eşiniz olacak adamaKaynamadı.Sizin sorunuzu eklemeyince, üyenin cevabı net anlaşılmıyordu; o yüzden ekledim.
Konu sahibinin kocasının düşüncelerini paylaştığı mesajını da; adamın düşünce yapısının anlaşılabilmesi için ekledim.
Ben sizin gibi diğer yorumcularla aramda kişilerin desikosunu yapmıyorum.Şunu yazmıştım o kadına beni engellemiş ha ha ha demiyorum.Önce bir kendinize bakın.Kendi bahçesinde dal olamayan biri girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.Çok komiksiniz.İnsanları eğitimlerine göre etiketleyemezsiniz.
Psikolog desteği alan kişiye hasta demiyoruz zaten , siz uzman olarak sevmediginiz bir kiisye psikolojik rahatsızlığı hakaret amaçlı kullandınız olay basit . Üyenin durumu dediğiniz nedir nasıl bir veriniz var ? Size goresi olmaz bunun . Hala destek almak isteyen kisilere karşı önyargılarin olduğu bir zamandayiz.Siz psikolojik bir terimi hakaret olarak kullandığım için rahatsız olmuşsunuz anlaşılan.Ben o üyenin durumunu belirttim sadece bana göre.Mesleki olarak söylemiyorum zaten şu an çalışmıyorum.Kendisi hastam değil.Hastam olsaydı haklısınız ama değil.
İşte eşinize ne başından beri diyorum eşiniz çok karışırsa cevabını alır. Abim gelip bana yorum yapsa git önce eşine bak derim . Gorumcenizin tek yaptığı bu .Eşim onların ayrılmasını anlamsız buluyordu.Ortada aldatma yok dayak yok adam işinde gücünde.Bu durumda çocuklar varsa evlilik yürütülebilir diyordu.Adam aldatsa ne olmuş çocuklar var evlilik yürütülmeli demiyordu.Şu aklınızı iyi şeylerle uğraşarak harcasanız böyle saçma sapan işlerle uğraşarak yazık ediyorsunuz kendinize.Siz benim eşimin e sini tanımıyorsunuz adamı bir cümleden her haltı yiyen adama çevirdiniz bravo size ya çok acıyorum eşinize ya da eşiniz olacak adama
Burda herkes kendi sorununu paylaşıyor.Görümcesi ile kocasını anlatan bir ben mi varım forumda.Ben diğer üyelerin dedikosunu başka konularda başka yerlerde yapmıyorum.Aldatma ile tespitlerimi doğru bulduğum anlamına gelmez.Tespitte bulunma ile ahlaki bulma arasındaki farkı anlamıyorsanız benim yapacağım birşey yok.Forumdaki üyelerle , görümcenizle kocanızın dedikodusunu yaptığınızın farkındasınız; değil mi ?
İnsanlara aldıkları eğitim, bulundukları mevki, maddi durum ve konuma göre değer verilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Literatür ve araştırma kelimelerini araya sıkıştırdığınız için; 28 sayfayı okuyamayan üyeler için aldatma ile ilgili görüşlerinizi aynı mesajda topladım.
Profilimde ilgili konuların linki de mevcut. Konuları okuyup, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.
Tamam hanımefendi sizin düşünceniz uslubunuz düzgün olduğu için düşüncenize saygı duyarım ben o düşüncede değilim.Psikolog desteği alan kişiye hasta demiyoruz zaten , siz uzman olarak sevmediginiz bir kiisye psikolojik rahatsızlığı hakaret amaçlı kullandınız olay basit . Üyenin durumu dediğiniz nedir nasıl bir veriniz var ? Size goresi olmaz bunun . Hala destek almak isteyen kisilere karşı önyargılarin olduğu bir zamandayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?