Evet mantığım karıştı görümceme gözü kapalı güvenirdim.O bile arkamdan atıp tutuyorsa benim kimseye güvenim kalmadı.Son zamanlardaki davranışlarını yaşadıklarına yoruyordum.Üzüntüden ne söylediğini bilmez insan ya onun gibi.Mart annelerinden gordugum bildigim yorumlariniz hep mantikli gelirdi .ama bu konuda objektif degerlendiremiyorsunuz sureci kabullenmek istemiyorsunuz icten ice .
Esiniz sizi aldatmis demek dogru olmaz tabi ki. evliliginiz sizin anlattiginiz gibi cok guzel ilerlemiyormus esiniz icin .bu mesajlardan aldatma cikmasa da bu sonuc cikar bana kalirsa .
Evet eşime beni kötüledi diye kızdım.Bu kadarını beklemiyordum.Eşimin söylemlerinden birilernin kışkırttığını düşünüyordum zaten.Bu yazılanları görünce emin oldum.Eltinize kardeşini kötülerken size eşinizi kötülemedi hatta eşinize sizi kötüledi diye mi kızdınız?
Eşim serbest çalışıyor tek. Elemanı yokEşiniz işveren mi, maaşlı çalışan mı ? Bir kurum ve kurum çalışanları arasında kalması gereken yazışmaları mı okuyorsunuz ?
Ha eşinizi size kötülese bi şey yoktu yaniEvet eşime beni kötüledi diye kızdım.Bu kadarını beklemiyordum.Eşimin söylemlerinden birilernin kışkırttığını düşünüyordum zaten.Bu yazılanları görünce emin oldum.
Koskoca adam öyle onun bunun söylemeleriyle gaza mı gelecek?Eşiniz çocuk değil ki.Evet eşime beni kötüledi diye kızdım.Bu kadarını beklemiyordum.Eşimin söylemlerinden birilernin kışkırttığını düşünüyordum zaten.Bu yazılanları görünce emin oldum.
Şimdiye kadar herkese karşı korudum onu değmezmiş.Yazık diyorum sadeceBaşkaları hakkında ne kadar da objektif. Burda full görümce gömmece.
Eşimi bana kötülüyor zatenHa eşinizi size kötülese bi şey yoktu yaniO zaman inanacaktınız.
gorumceniz cok ayip etmis kırılmışsınız bu zaten kesin gerçek .Evet mantığım karıştı görümceme gözü kapalı güvenirdim.O bile arkamdan atıp tutuyorsa benim kimseye güvenim kalmadı.Son zamanlardaki davranışlarını yaşadıklarına yoruyordum.Üzüntüden ne söylediğini bilmez insan ya onun gibi.
Ne zaman merceği kocanıza doğru tutacaksınız merak ediyoruz. Kaçmakla kurtulamazsınız.Şimdiye kadar herkese karşı korudum onu değmezmiş.Yazık diyorum sadece
Bence suç sizde.Eşinizin kendi ailesiyle ilişkilerine müdahale etmişsiniz.Kocam benim kardeşlerimle olan ilişkime karışamaz.İster küserim ömür boyu,ister can ciğer olurum.Şimdiye kadar herkese karşı korudum onu değmezmiş.Yazık diyorum sadece
Ben zaten erkeklere çok da güvenmem her erkek aldatabilir . Benim kocam yapmaz diye birşey yok.Ben yanımda karısının gözünün içine bakan el ele oturan erkeğin, karısından habersiz ikinci eşi olduğunu da bilirim.
Kimdi bu adam ?
Eşimin iş yaptığı biri
Sadece o değil bir süüredir davranışları hoş değildi bana.Mesajları görünce de emin oldum
Ne kadar adil biriEşimi bana kötülüyor zaten
Gaza geliyor maalesefKoskoca adam öyle onun bunun söylemeleriyle gaza mı gelecek?Eşiniz çocuk değil ki.
Ben sonradan öğrendim bir daha da görmedim zatenEşiniz; karısını ayan beyan aldatan ve sizin de bilip tanıdığınız; hatta yasal olarak mümkün olmamakla beraber, ikinci eşi olduğunu söylediğiniz bir adamla(!) iş yapıyor yani.
Siz bu durumu bile bile; eşini aldatan adamla aynı masada oturup, adamla tatlı tatlı sohbet mi ettiniz bir de ?
Eşinizin bu adamla iş yapmasına karşı çıkmadınız mı ?
Görümce küçük olsaydı yani kardeşi etkisi altında kalmayacakmıydı?Yaşla beraber görümcelerin etki alanı mı artıyor?Başkasının ağzına bakan adam değişmez ki.Bir şey yaptığını sanmıyorum eşinizin. Görümcenize uymayın. Hazır boşanmış kardeşini de boşatırsa ömür boyu rahat eder. Kendisi için ister boşanmanızı. Daha çok saracak eşinize daha sıkı sarılın kendinize bağlayın. Eğer görümceniz büýükse daha çok etkisi altında kalır. Dikkat edin.
Zaten mesajların çoğu para istemesi üzerine.Sürekli para isteyip durmuş.Geçen de evimiz sağlam çıkmazsa size taşınırım diyordu.Eşimden küçük.Tatile bizimle çıkmaya çalışır çıkarsak masrafları bize ödetir.Diğer kardeşi abi kullandırtmma kendini diye uyardı.Bir şey yaptığını sanmıyorum eşinizin. Görümcenize uymayın. Hazır boşanmış kardeşini de boşatırsa ömür boyu rahat eder. Kendisi için ister boşanmanızı. Daha çok saracak eşinize daha sıkı sarılın kendinize bağlayın. Eğer görümceniz büýükse daha çok etkisi altında kalır. Dikkat edin.
Tabiki keske kimsenin etkisinde kalmasa bu erkekler. Ama önce anaları sonra bacıları ki eltisine kadar ağzına bakan adamlar biliyorum. Karısına kadar yatsı ezanı okunuyor.Görümce küçük olsaydı yani kardeşi etkisi altında kalmayacakmıydı?Yaşla beraber görümcelerin etki alanı mı artıyor?Başkasının ağzına bakan adam değişmez ki.
Evet maddi durumda iyiymiş. Eşiniz de açık kapı birakirsa vay halinize.Zaten mesajların çoğu para istemesi üzerine.Sürekli para isteyip durmuş.Geçen de evimiz sağlam çıkmazsa size taşınırım diyordu.Eşimden küçük.Tatile bizimle çıkmaya çalışır çıkarsak masrafları bize ödetir.Diğer kardeşi abi kullandırtmma kendini diye uyardı.
Yok ona bir şey demedim de mesajınızdaki şu kısma güldüm.Tabiki keske kimsenin etkisinde kalmasa bu erkekler. Ama önce anaları sonra bacıları ki eltisine kadar ağzına bakan adamlar biliyorum. Karısına kadar yatsı ezanı okunuyor.
Görümce değil mıknatıs gibi.Eğer görümceniz büýükse daha çok etkisi altında kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?