Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşle ilgili size neden bir şey anlatsın ki? Ben olsam kocamın iş yerindekilerle olan muhabbetlerini merak edip okuma gereği duymam mesela. Tabi bir şeylerden İŞKİLLENMEDİYSEM.
Biz çok yokluk çektik icralık olduk parasız kaldık battık.Anlatmıyordu hiçbirşwy ben de morali bozulmasın diye soramıyordum

Biz çok yokluk çektik icralık olduk parasız kaldık battık.Anlatmıyordu hiçbirşwy ben de morali bozulmasın diye soramıyordum
Hmm anladım. Ama yinede hoş değil bence. Neyse siz dediğim gibi önce bi görümceyle yüzleşin. Ama sonra buraya yazın olur mu? Gerçekten çok merak ettim. İnşallah haksız çıkarım.

Hadi görümceyle kardeş gibiydiniz sonra boşanma psikolojisiyle sizi çekemedi.Ama eşiniz de kardeşine anlatmış işte.Durduk yere kadın böyle bir şey yazsa eşiniz sen ne saçmalıyorsun der.
Önceai ve sonrası mesaj yok.Meaajlar 3 ay öncesinde.Eşim hiç benimle ilgili birşey yazmamış.Aralarında yalnızken konuşmuşlar birşeyler belli.

Eh tamam, görümce berbat arkadan konuştu. Gidip sordunuz o da dedi ki evet arkandan konuştum, suratsızsın kocan da gönlünü bu kadınla eğlendiriyor. O zaman ne yapacaksınız
Ben seni dostum bilirdim suratıma bakarken utanmadın mı madem biliyorsun neden uyarmadın derim.Önce kocama hesap sorucam ama.

Yeni uyardı beni.Beni karıma kötülüyor ben evime sokmayı düşünmüyorum sen de dikkat et dedi.

Kaynınız: "kız kardeşim neler karıştırdığımı karıma söyleyecek vb" diye ödüm kopuyor dedi yani.

Görümceniz eşinden boşanırken, 2 erkek kardeşi kendisine neler söyledilerse artık; kız kardeşleri, o lafları onlara yutturacak diye ödleri kopuyor demek.

Eltime kaynımı kötülüyormuş bu manyağı nasıl çekiyorsun diye kadın meselesi değil

Mart annelerinden gordugum bildigim yorumlariniz hep mantikli gelirdi .ama bu konuda objektif degerlendiremiyorsunuz sureci kabullenmek istemiyorsunuz icten ice .
Esiniz sizi aldatmis demek dogru olmaz tabi ki. evliliginiz sizin anlattiginiz gibi cok guzel ilerlemiyormus esiniz icin .bu mesajlardan aldatma cikmasa da bu sonuc cikar bana kalirsa .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…