Daha çnce yazdıklarımı bir okuyun da öyle yorum yapın lütfenEeee peki sonra bu kadın kardeşine sen karını aldatıyorsun demiş. Orası sorun değil ama görümcenin söyledikleri mi sorun
İşle ilgili size neden bir şey anlatsın ki? Ben olsam kocamın iş yerindekilerle olan muhabbetlerini merak edip okuma gereği duymam mesela. Tabi bir şeylerden İŞKİLLENMEDİYSEM.Bana anlatmıyor birşey o yüzden okudum
Kontrol altında tutmak istiyorumİşte niye okuyorsunuz?Güven mi yok?Kontrol altında mı tutmsk istiyorsunuz?
Biz okuyoruz hala da fikrimiz değişmedi.Daha çnce yazdıklarımı bir okuyun da öyle yorum yapın lütfen
Biz çok yokluk çektik icralık olduk parasız kaldık battık.Anlatmıyordu hiçbirşwy ben de morali bozulmasın diye soramıyordumİşle ilgili size neden bir şey anlatsın ki? Ben olsam kocamın iş yerindekilerle olan muhabbetlerini merak edip okuma gereği duymam mesela. Tabi bir şeylerden İŞKİLLENMEDİYSEM.
Daha çnce yazdıklarımı bir okuyun da öyle yorum yapın lütfen
Hmm anladım. Ama yinede hoş değil bence. Neyse siz dediğim gibi önce bi görümceyle yüzleşin. Ama sonra buraya yazın olur mu? Gerçekten çok merak ettim. İnşallah haksız çıkarım.Biz çok yokluk çektik icralık olduk parasız kaldık battık.Anlatmıyordu hiçbirşwy ben de morali bozulmasın diye soramıyordum
Önceai ve sonrası mesaj yok.Meaajlar 3 ay öncesinde.Eşim hiç benimle ilgili birşey yazmamış.Aralarında yalnızken konuşmuşlar birşeyler belli.Hadi görümceyle kardeş gibiydiniz sonra boşanma psikolojisiyle sizi çekemedi.Ama eşiniz de kardeşine anlatmış işte.Durduk yere kadın böyle bir şey yazsa eşiniz sen ne saçmalıyorsun der.
Ben seni dostum bilirdim suratıma bakarken utanmadın mı madem biliyorsun neden uyarmadın derim.Önce kocama hesap sorucam ama.Eh tamam, görümce berbat arkadan konuştu. Gidip sordunuz o da dedi ki evet arkandan konuştum, suratsızsın kocan da gönlünü bu kadınla eğlendiriyor. O zaman ne yapacaksınız
Yeni uyardı beni.Beni karıma kötülüyor ben evime sokmayı düşünmüyorum sen de dikkat et dedi.
Bence önce görümceye sorun ki kocanızın uyarmaya vakti kalmasın.Ben seni dostum bilirdim suratıma bakarken utanmadın mı madem biliyorsun neden uyarmadın derim.Önce kocama hesap sorucam ama.
Olabilir herkesin düşüncesi farklı olabilir.Farklı düşünceler için konu açtım zaten.Biz okuyoruz hala da fikrimiz değişmedi.
Ben zaten erkeklere çok da güvenmem her erkek aldatabilir . Benim kocam yapmaz diye birşey yok.Ben yanımda karısının gözünün içine bakan el ele oturan erkeğin, karısından habersiz ikinci eşi olduğunu da bilirim.
Eltime kaynımı kötülüyormuş bu manyağı nasıl çekiyorsun diye kadın meselesi değilKaynınız: "kız kardeşim neler karıştırdığımı karıma söyleyecek vb" diye ödüm kopuyor dedi yani.
Görümceniz eşinden boşanırken, 2 erkek kardeşi kendisine neler söyledilerse artık; kız kardeşleri, o lafları onlara yutturacak diye ödleri kopuyor demek.
Başkaları hakkında ne kadar da objektif. Burda full görümce gömmece.Kimdi bu adam ?
Bana anlatmıyor birşey o yüzden okudum
Eltinize kardeşini kötülerken size eşinizi kötülemedi hatta eşinize sizi kötüledi diye mi kızdınız?Eltime kaynımı kötülüyormuş bu manyağı nasıl çekiyorsun diye kadın meselesi değil
Mart annelerinden gordugum bildigim yorumlariniz hep mantikli gelirdi .ama bu konuda objektif degerlendiremiyorsunuz sureci kabullenmek istemiyorsunuz icten ice .Evet bu konuşma aldatıldığıma işaret ediyor olabilir de sırf bu konuşmaya bakarak evet aldatılıyorum diyemem.Konuşmanıın öncesi yok sonrası yok.Hem kimseyi de akladığım yok.Olanı söylüyorum sadece.Ailede herkesle kavgalı geçen bu aralar seni kırdıysam kusura bakma ne dediğimi bilmiyorum bu aralar dedi.
Eltime kaynımı kötülüyormuş bu manyağı nasıl çekiyorsun diye kadın meselesi değil
Eşimin iş yaptığı biriKimdi bu adam ?
Sadece o değil bir süüredir davranışları hoş değildi bana.Mesajları görünce de emin oldumNereden biliyorsunuz ? Hani görümcenizle kardeş gibiydiniz ? Kaynınızın 2 lafıyla, neden görümcenizi harcadınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?