Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi arkadaş da çok seviyordu böyle, hatta yıllarca sevgili olup evlenmişler, işyerinde stajyer kızlarla aldatmış karısını meğer defalarca.
Ben zaten erkeklere çok da güvenmem her erkek aldatabilir . Benim kocam yapmaz diye birşey yok.Ben yanımda karısının gözünün içine bakan el ele oturan erkeğin, karısından habersiz ikinci eşi olduğunu da bilirim.

Konu sahibi neden sadece işinize gelen sorulara cevap veriyorsunuz? O kadar yazdım hala net yanıt alamadım. Ben işinize gelen sorulara cevap vermenizden ötürü hala o gönül eğlendirme lafınının yanlış yazılma olmadığına inanıyorum. Kaç kere sordum neden eşinizin mesajlarını okuyodunuz diye,görümcem kışkırtıyo mu acaba diye okuyodum dediniz ama 2 yıldır okumaya ara vermişsiniz. Demek ki eşinizin mesajlarını okuma huyunuz epey eskiye dayanıyor.

Yani ya kocanızdan gerçekten şüpheleniyosunuz ve o gönül eğlendirme lafını yanlış yazmadınız ya da görümcenizle öyle iddia ettiğiniz gibi kardeş falan değilmişsiniz. Kaçamak cevap vermeye devam ettikçe bizim kafamızdaki soru işaretli de artacak.

Genelde iyiydik.Son zamanlarda beni küçük düşürmeye çalışıyor ortamlarda.Ama çevremdeki herkes beni çekemediğini söyler yıllardır.

Size yazdım görmediniz herhalde.Görümcemin tavırları son zamanlarda değişti.Kayınbiraderim beni uyardı evliliğine karıştırtma dedi.Ben de görümcemin yazdıklarını okudum.

Hep okuyordum eşimde biliyor,2 yıldır okumuyordum mesajları dediniz. Nasıl oluyor bu? E hani kardeş gibiydiniz? Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.
Onunkileri okumuyordum iş mesajlarını okuyordum.İşiyle ilgili birşey anlatmazdı.

Size yazdım görmediniz herhalde.Görümcemin tavırları son zamanlarda değişti.Kayınbiraderim beni uyardı evliliğine karıştırtma dedi.Ben de görümcemin yazdıklarını okudum.
Onu anladım da anlamadığım şu. Demişsiniz ya 2 yıldır okumaya ara vermiştim diye. Yani epeydir okuyormuşsunuz eşinizin mesajlarını. Kaynınızın sizi görümceniz hakkında uyarması bu kadar eskiye dayanıyorduysa pekte kardeş gibi değilmişsiniz o zaman.

Kocanız bu saatte evde değil mi; görüşün yüz yüze, sizi engelleyen ne ?

Eşinizle yüzleşmek yerine, görümcenize mi sarmayı düşünüyorsunuz ?
Ona da sorucam çocuklar varken konuşmak istemiyorum.Sinirlenip bağırıp çağırabilirim yalnız olmamız lazım.

Yeni uyardı beni.Beni karıma kötülüyor ben evime sokmayı düşünmüyorum sen de dikkat et dedi.

Onunkileri okumuyordum iş mesajlarını okuyordum.İşiyle ilgili birşey anlatmazdı.
Ben mi yanliş anladım.Eşinizin iş mesajlarını da mı düzenli okuyorsunuz?Yine de bu doğru bir şey değil ki.Eşinizin tepkisi neydi?Hep bu kadar herşeyi kontrol etmeye çalışırmısınız?

Bir insan neden kocasının iş mesajlarını merak edipte okur ki? Bakın bence sizin içten içe kocanızla ilgili bir şüpheleriniz var. Ben görümcenizin de durduk yere böyle konuştuğunu düşünmüyorum. Kocanızla yüzleşmeden bir gidip görümcenizle yüzleşin bakalım neler diyecek size.

Benim arkamdan atıp tutmuş.Çocuk için katlanılmazmışım, başkası olsa kapının önüne koyarmış.Yüzüme gülüp arkamdan konuşması sorun bence ha yani size göre değilse bilemem yani

Yeni uyardı beni.Beni karıma kötülüyor ben evime sokmayı düşünmüyorum sen de dikkat et dedi.
Heh işte demek istediğimde buydu. Görümcenizin mesajlarını yeni okumaya başlamışsınız tamam ama kocanızın mesajlarını epeydir okuyormuşsunuz. Dediğime geliyor işte. Demek ki bir güvensizlik var ortada. Yoksa neden iş mesajlarına varana kadar merak edesiniz ki?

O kadın affetti kocasını. Jöle sürmeyi yasakladı. Yakışıklı oluyormuş.

Ben mi yanliş anladım.Eşinizin iş mesajlarını da mı düzenli okuyorsunuz?Yine de bu doğru bir şey değil ki.Eşinizin tepkisi neydi?Hep bu kadar herşeyi kontrol etmeye çalışırmısınız?
Uzun süresir okumuyordum daha önce de birkaç kere okudum öyle hergün okuduğum yok.

Benim arkamdan atıp tutmuş.Çocuk için katlanılmazmışım, başkası olsa kapının önüne koyarmış.Yüzüme gülüp arkamdan konuşması sorun bence ha yani size göre değilse bilemem yani

Eeee peki sonra bu kadın kardeşine sen karını aldatıyorsun demiş. Orası sorun değil ama görümcenin söyledikleri mi sorun

Bana anlatmıyor birşey o yüzden okudum

Uzun süresir okumuyordum daha önce de birkaç kere okudum öyle hergün okuduğum yok.
İşte niye okuyorsunuz?Güven mi yok?Kontrol altında mı tutmak istiyorsunuz?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…