- 16 Haziran 2011
- 14.977
- 63.329
- 798
Ben sonradan öğrendim bir daha da görmedim zaten
Eşiniz o adamla(!), iş yapmaya devam ediyor mu; etmiyor mu ?
Görümcenize kızana kadar, "Bana arkadaşını söyle; sana kim olduğunu söyleyeyim" atasözünü hatırlayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sonradan öğrendim bir daha da görmedim zaten
Yeğenine kıyamıyorEvet maddi durumda iyiymiş. Eşiniz de açık kapı birakirsa vay halinize.
İş yapmıyor iki kere görüşmüştüEşiniz o adamla(!), iş yapmaya devam ediyor mu; etmiyor mu ?
Görümcenize kızana kadar, "Bana arkadaşını söyle; sana kim olduğunu söyleyeyim" atasözünü hatırlayın.
Eşiniz sizi aldatıyorsa eğer gorumceniz ben sizin gibi çocukların hatırına evliliğimi yurutmuyorum derken haklı.Görümcemle normalde iyiydi aramız ya da ben öyle zannediyordum.Her derdime koşar, yardımcı olur.Öyle ki görenler kardeş gibisiniz derlerdi.Ağır bir boşanma süreci geçirdi.Dengesiz davranmaya başladı.Geçen gün kızımın teli diye eşimin telini almışım.Mesajları okuyayım dedim kızımın baktım halasıyla mesajlar.Sonra anladım eşimin telefonu.Eşimle bazen tartışırız ama çabuk hallederiz.Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam.Başkası olsa çoktan kapıya koyardı onu da. 6 çocuğunuz bile olsa çekilmez diye yazmış.Ben eşime mi kızayım görümceme mi 3 gündür sakinleşmeye çalışıyorum.Yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren görümcem mi daha suçlu,yoksa gönlünü eğlendiriyorsun dediği eşim mi? Siz olsanız ne yapardınız?
İki kere görüştüğünüz adamın gizli metresini de çokkk sevdiği eşini de biliyorsunuz maşallah ne göz varmış sizde karı koca.İş yapmıyor iki kere görüşmüştü
Valla ne deyim bende de var yaşı büyük 50 ye merdiven dayamış her fırsatta bende. Bekar. Kotu birisi değil ama görümce işteYok ona bir şey demedim de mesajınızdaki şu kısma güldüm.
Görümce değil mıknatıs gibi.
Umrunda mı? Kocasının parası varmış, züğürt hallerini çekmiş, şimdi sefasını eller mi sürsün?Aldatılmışsın hala görümce şöyle görümce böyle bik bik bik... Sen bu kafayla daha çok aldatılırsın. Herkes suçlu kocan piru pak. Aynen devam.
Kapının önüne atmayacak ki sınırlarınızı çizin sadeceYeğenine kıyamıyor
Bence siz sınırınızı çizin.Eşiniz vefat etmiş,başınız sağolsun.Çocuklarınızın halası ama size karışıp,müdahale etmesine izin vermeyin.Valla ne deyim bende de var yaşı büyük 50 ye merdiven dayamış her fırsatta bende. Bekar. Kotu birisi değil ama görümce işte
Benim arkamdan atıp tutmuş.Çocuk için katlanılmazmışım, başkası olsa kapının önüne koyarmış.Yüzüme gülüp arkamdan konuşması sorun bence ha yani size göre değilse bilemem yani
İş mesajlarını okumanın faydaları.Umrunda mı? Kocasının parası varmış, züğürt hallerini çekmiş, şimdi sefasını eller mi sürsün?
Zaten mesajların çoğu para istemesi üzerine.Sürekli para isteyip durmuş.Geçen de evimiz sağlam çıkmazsa size taşınırım diyordu.Eşimden küçük.Tatile bizimle çıkmaya çalışır çıkarsak masrafları bize ödetir.Diğer kardeşi abi kullandırtmma kendini diye uyardı.
Insallah diyelim her yerde nazı geçiyor. Temelli bana kalacak diye korkuyorumBence siz sınırınızı çizin.Eşiniz vefat etmiş,başınız sağolsun.Çocuklarınızın halası ama size karışıp,müdahale etmesine izin vermeyin.
Kaç kere yazıcam gözümle görürsem inanırım aldatıldığıma.Yuva yıkmak kolay yapmak zor.Siz gördünüz mü de bu kadar net söylüyorsunuz?Aldatılmışsın hala görümce şöyle görümce böyle bik bik bik... Sen bu kafayla daha çok aldatılırsın. Herkes suçlu kocan piru pak. Aynen devam.
Ben zaten erkeklere çok da güvenmem her erkek aldatabilir . Benim kocam yapmaz diye birşey yok.Ben yanımda karısının gözünün içine bakan el ele oturan erkeğin, karısından habersiz ikinci eşi olduğunu da bilirim.
İki kere görüştüğünüz adamın gizli metresini de çokkk sevdiği eşini de biliyorsunuz maşallah ne göz varmış sizde karı koca.
Benim eşim çalıştığından beri bakıyor kardeşlerine hala da yardım eder.Ben birşey demiyorum hiç tanımadıklarımıza yardım ediyoruz kardeşine mi yapmayacak? Tabi ki yardım edebilir ama ben botox yaptırmıyorum.Bu arada kullandırtma diyen diğer kızkardeşi.Bekarlık hayatları boyunca, erkek kardeşler sefa sürüp, kız kardeş herşeyden mahrum bırakılmış olabilir mi ? Var böyle aileler : oğlum ye, iç,gez deyip; kız çocuklarına nefes aldırmayıp, bir de ev işi ve erkeklerin ütülerini kıza yaptırtıp, kıza da erkek kardeşlerin 3 kuruş harçlık verdiği.
Şayet aile yapısı verdiğim örnekteki gibiyse; görümce kardeşlerini kullanıyor olmuyor, yıllarca kendisinden esirgenen, hep birgün verileceği söylenen hakkını alıyor aslında.
Hanımefendi eşiniz ablasına neden gönül eglendirmiyorum ben diye karşılık vermemiş? Ates olmayan yerden duman mı çıkar? Kocanı değil görümceni mi suçluyorsun cidden.Kaç kere yazıcam gözümle görürsem inanırım aldatıldığıma.Yuva yıkmak kolay yapmak zor.Siz gördünüz mü de bu kadar net söylüyorsunuz?
Bu ne art niyet ya. Diğer konunuz da naif kibar biri olduğunuzu düşünmüştüm oysa ki.Bir şey yaptığını sanmıyorum eşinizin. Görümcenize uymayın. Hazır boşanmış kardeşini de boşatırsa ömür boyu rahat eder. Kendisi için ister boşanmanızı. Daha çok saracak eşinize daha sıkı sarılın kendinize bağlayın. Eğer görümceniz büýükse daha çok etkisi altında kalır. Dikkat edin.
Gelinle yuzune iyi ama kardesine karisini dolduruyor sizce normal bir gorumce mi tabi bakar gider gelir art niyet olmazsa ama iki turlu davraniyor. Sinirini cizsin. Zaten sinyaller varmis esiyle de arasini duzeltsin.Bu ne art niyet ya. Diğer konunuz da naif kibar biri olduğunuzu düşünmüştüm oysa ki.