Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuva yıkmak kolay yapmak zor.
Yooo iki imza ile yuva oluyor. İki imzayı sildirmek 3 yılını alabiliyor. Yuvayı zor yaptıysanız bence oturun düşünün, çünkü bir yerlerde yanlış giden şeyler var. Bu gönül işidir, gönlün olduğu yerde zorluk olmaz.

Gelinle yuzune iyi ama kardesine karisini dolduruyor sizce normal bir gorumce mi tabi bakar gider gelir art niyet olmazsa ama iki turlu davraniyor. Sinirini cizsin. Zaten sinyaller varmis esiyle de arasini duzeltsin.
Abisine ben senin gibi dışarıda gönlümü eglendirmiyorum demiş. Abisi de itiraz etmemiş. Bu ne demek sizce. Gönlünü eglendirmekten kastı okey oynamak değilse adam eşini aldatıyor ama siz görünceye iftiracı diyorsunuz.

Ne zaman merceği kocanıza doğru tutacaksınız merak ediyoruz. Kaçmakla kurtulamazsınız.
Kocamın yazdığı bir mesaj yok ki.Görümcemin yazdıklarını söylüyorum sadece.Elbette sorucam neden böyle yazmış diye.Ne bileyim ona sor diyecek? Durduk yere bunları yazmaz dediğimde bizim de sorunlarımız oluyor ama çocuklar için anlaşıyoruz dedim diyecek. Çocuklar için mi beraberiz diye sorunca herkesin sorunları olduğunu anlatmaya çalıştım diyecek.Dışarıda gönül eğlendirirsin ne demek diyecem ne bileyim yazmış diyecek.Ona sor diyecek tekrar.

Insallah diyelim her yerde nazı geçiyor. Temelli bana kalacak diye korkuyorum
Kan bağınız yok sizin.Artık siz çocuklu bekar bir kadınsınız.Belki günün birinde tekrar evlenirsiniz.
Kaç kere yazıcam gözümle görürsem inanırım aldatıldığıma.Yuva yıkmak kolay yapmak zor.Siz gördünüz mü de bu kadar net söylüyorsunuz?
Konu sahibi aldatma var veya yok.Yine de eşinizin dediği çok kırıcı.Çocuklar için sizinle kaldığını yazmış.Bu konuda ne yapacaksınız?

O onu diyecek bu bunu diyecek. Tamam sormayın unutun gitsin. Duyacaklarınıza hazır olduğunuz gün sorarsınız.

Biz birlikte çok şey yaşadık.Yokluk da çektik, evlat kaybettik, çocuğumuz olmadı, ben ölümlerden döndüm.Evimden atıldım borçlardan icralarla uğraştık.Bi her düştüğümüzde birbirimize tutunduk.Her sefernde daha çok bağlandık birbirimize.Şimdi iyiyiyz çok şükür. Herşeyimiz var evlatlarımız,maddiyat. Gördüğüm bir mesajla hepsini yıkamam.

Mesajla yıkın demiyoruz zaten, gözünüz eşinizin üstünde olsun, o mesajı kıskançlık değil uyarı olarak görün. Görümce bilmiyordu o mesajları okuyacağınızı.

İfadesini alıcam tabi ki.

Mesajla yıkın demiyoruz zaten, gözünüz eşinizin üstünde olsun, o mesajı kıskançlık değil uyarı olarak görün. Görümce bilmiyordu o mesajları okuyacağınızı.
Bazıları diyor ya aldatılıyorsunuz daha neyi soruyorsun diye de . Bu aöylwyenlerin kaç tanesi wvli ve çocuklu acaba? Aynısı kendi başlarına gelse ne yaparlardı bir düşünsünler.

O onu diyecek bu bunu diyecek. Tamam sormayın unutun gitsin. Duyacaklarınıza hazır olduğunuz gün sorarsınız.
Ben sinirlenince gözüm birşeyi görmez sakinleşmeye çalışıyorum sadece mantıklı olmaya çalışıyorum.Her konuşmaya göre ne cevap veririm ne yaparım onu kafamda kurmaya çalışıyorum.

Bazıları diyor ya aldatılıyorsunuz daha neyi soruyorsun diye de . Bu aöylwyenlerin kaç tanesi wvli ve çocuklu acaba? Aynısı kendi başlarına gelse ne yaparlardı bir düşünsünler.
Baktım mesajlara da, çoğunun evli olduğunu biliyorum, üzgünüm.

Siz eşinizi kendi içinizde sorguya çekmiş cevapları almışsınız,ona soracak bisey kalmamış zaten...

Derdiniz görümceyse artık ona mesaj konusunu açmayın boşuna,herşeyi bilipte faturayı eşinize değil görümcenize kesmeniz eşiniz tarafından "herşeyi biliyor,kabulleniyor" olarak yorumlanacaktır,görümcenize mesafe koyune devam edin hayatınıza

Verecekleri cevaplara göre kafamda kuruyorum nasıl konışacağımı, davranacağımı.Yok söylemeden duramam ben.Hesaplamazsam olmadık yerde patlarım beni suçlu çıkarırlar.

Baktım mesajlara da, çoğunun evli olduğunu biliyorum, üzgünüm.
Tek bir mesajla aldatıldıklarını düşünebiliyorlarsa kendi bilecekleri iş.Ben buraya farklı açılardan bakabilmek için yazdım.Yapıcı mesaj atan iki üç kişi oldu.Diğerleri hemen aldatılıyorsun,daha ne düşünüyorsun , görümcen haklı.Görümcem arkdamdan atıp tutarken haklı mı yani.Bir insan iki yüzlü olmamalı.Sevmiyorsa ona göre davranacak.Eşime diyecem çoxuklar için duruyorsan zahmet etme gidebilirsin.Ben çocuklarımı bırakıp gitmem bir yere.

Eşimin aldatma ihtimali, beni sevmeme ve çocuklar için bana katlandığı itirafı görümcemin iki yüzlülüğünden daha çok koyardı bana. Umrumda olmazdı, görümce kim ki koynumdaki yılanın yanında? Akşamdan beri derdiniz gücünüz görümce. Haliyle eşinizin kusurunu bastırmak, unutmak için görümceye sardığınızı düşündük.

Şu belirttiğim cümle,konudaki ilk yazınızda eşinizin yediği haltları sonraki yorumlarda ört bas etme çabanız,kızınızın telefonunu karıştırmanız,kızınızın teli yerine yanlışlıkla eşinizin telefonu olduğunu fark etmeniz(inanmadım şahsen)eşinizin mesajlarını okumanız,o mesajlarda eşinizin "kardeşi dahi olsa"evliliğinin,eşinin dedikodusunu yapabilecek cesaretini başkasına verdiğini görüp,eşinizin kırdığı fındıklara rağmen,sizi kardeşiyle çekiştirmesine rağmen sizin "görümce"diye konu açıp sorun olarak sadece görümceyi görmeniz.

Ben şaşırmaktan yorum kısmına geçemedim.

Güvenmeyin.Babanızın oğluna bile güvenmeyin.Bu arada görümce iftiracı oldu.Kafanızda aklamaya başladınız şimdiden.
Yok zaten kimseye güvenmiyorum artık heşeyi herkesden bekliyorum.Kimseyi de akladığım yok.Önce görümcemle konuşucam eşimw birşey demicem merak ediyorum konuyu açacak mı? Ya da eşimle konuşup diğerinin beni aramasını mı beklesem karar veremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…