Görümce Belası!

Valla baska bir erkeğin böyle olmayacagını bilsem kaçıcamda hepsi aynı bundan kaçsam diğerininde farklı olcagını sanmıyorum valla.
Biz kadınların çilesii işte
Ooo sen bu kafadaysan zaten.

Kadinlarin cilesi falan bilmiyorum ben. Neyse sen 'sabretmeye' basla simdiden. Bu lafin da hastasiyim. Sabrediyorum

aranızda kalmaktan yoruldum gercekten dedi nasıl bir taktik yapabilirm bilmiyorum tecrübeli bayanlar yazsın .
ahh kuzum işin zor baya ne desek boş ama biri o kadına şunu anlatmalı sen veya bir başkası bu çocuk birgün evlenecek yazık vallahi senden çok çocuğa acıdım yeminle..

dun gorumce filmini izledikten sonra "yok canim bu kadari da abarti artik demistim" geri aliyorum sozumu :)

valla ben napayım bilmiyorum ki.
oyle iki arada bir derede kaldım.

El birligiyle gorumceki evlendirin, sizde kurtulun bizde kurtulalim. Okurken strese girdim suan boyleyse evlenince daha kotu olacak evinizden cikmaz bu gorumcek.

Bence sen iliskinizde baskin olan tarafsin. Asiri duskunluk rahatsiz edici evet.

Sevgilin daha cocuk akilli ki sana gelip hercseyi anlatiyor. Senin soyledimlerini de muhtemelen soyluyordur. Erkek arkadasin esiyle ailesinin arasinda denge olustirabilecek biri degil.

Ablasina para vermesi harcama yapmasi sizi hicccc ilgilendirmez daha sozlu bile degilsiniz. Bundan raharsiz oldugunuz cok belli.

Sevgiliniz karti size vermis bana gore bu da tam bi sacmalik.

Iki acidan bakman gerek. Daha kendi hesabini tutamayan harcamalarini ayarlayaman birinden es olur mu? Ne zamana kadar onun arkasini toplayacak onu idare edeceksiniz? Simdi yolun basinda bu karakterde olmasi size dokunmaz ama hayat sartkari sorumluluklar arttikca her seyi sizden bekleyecek. Ruhen erken yaslanacaksiniz.

Ben sevgilinin ailesinden biri olsam bu davranisina kizardim.

Kendini idare edemeyen bir erkekle birliktesin.

yok tamamyle kardeşinin biriyle velnmesini istemiyor cok düşgün. ben değil bir baskasıda olsa böyle olurdu canm.

El birligiyle gorumceki evlendirin, sizde kurtulun bizde kurtulalim. Okurken strese girdim suan boyleyse evlenince daha kotu olacak evinizden cikmaz bu gorumcek.
çalıştıgım için gelemezde zaten baya bir uzaga oturmayı falan düşünüyorum.

Sizde abla kardeş ilişkisini kıskanmayın bi zahmet. İster çiçek gönderir ister başka bişey sizin göreviniz müdahale etmemek aralarına girmemek. Ha sevmiyorsanız ayrılırsınız orası ayrı.

Bir noktadan sonra okuyamadım.
Öncelikle evlenmeyi planladığınızı adam hakkında çocuk diye konuşmayın.
Ayrıca kendi kararlarını veremeyecek, iradesi zayıf bir adamla bence evlenmeyin.
Zira kendimi durduramam korkusuyla hesap kartını size veren bir adam bana göre iradesiz ve ve karar alma yetisine sahip değildir.

Sizde abla kardeş ilişkisini kıskanmayın bi zahmet. İster çiçek gönderir ister başka bişey sizin göreviniz müdahale etmemek aralarına girmemek. Ha sevmiyorsanız ayrılırsınız orası ayrı.
ben müdale etsem neden yolladn diye soraradm sormadım ki müdale ettiğimi nerden cıkardın bana ne ne yolluyosa yollasın ben yollmasııyla iligli bişy demiyorum benm dediğim evledndiğimz zaman bana yaptıklarının karşılığında ablasınadamı yapıcak? evet evlendktn sonra sürekli böyle seylere gelemem dogru , siz hoş görüyosnz o sizin sorununz.

BBlair profil mesajlarını açsana :) yorum yapalım.

Suç görümcelerde değil "çocuk" diye tanımladığın evlenmeyi düşündüğün adamda. Dengeyi tutturamıyor.

Allah yardımcın olsun, ben senin yerinde olsam yol yakınken vazgeçerdim.. Bu görümce sizi evlendirmez, evlenirseniz de çok geçmede ayrılırsınız büyük ihtimal. Belli ki sevgiliniz orta yolda duramıyor

Eleştiriye gelemiyorsaniz konu açmayın o zaman. Ayrıca sizli konuşuyorum sizinle ama sizin uslubunuz daha başka. Ablalariyla anlasamamaniz çok normal. 1 ı kötü 2 si kötü hepsi mi kötü. Hayret. İyi günler.

Şimdi o elindeki nişanlıyı yere bırak ve kaç
Abi kardeş
Anne oğul kıskançlığını anlarım da bu anlattıklarınız sanki sen değil de o nişanlısı gibi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…