Sen bu cocukla sakin evlenme. Benden sana tavsiye.Öncelikle iyi haftalar diliyorum canlar
Beş yıllık ilişkim vardı ve biz şubat ayın da söz yapma kararı aldık.
Buraya kadar her şey normal.
Ama gel gelelim benim sevgilimin ksıkanclıkta level atlamıs 3 tane ablası var.
Anlıcagınız 3 tane azrail gibi görümcem olacak.
Heleki bir tanesi benim gerçekten sabrımı zorluyor.
Sevgilime cok düşgün ablası , annesinden cok ablası bakmış diyebiliriz tamam buraya kadar anladım cok seviyosun kardeşini.
Kardeşin senin bitanen ,bebegin ,meleğin ama be kadın paylaşamamak, paylaşmak istememek nedir ya?(Bu arada kardeşini meleğim bebegim diye seviyor abartmıyorum)
Bu nasıl bir fesatlık bu nasıl bir kıskanclık bu nasıl bir ruh hastalıgı ben anlamıyorum!
Cocuk dün benimle buluştu diye eve gittiğinde ablasının suratı beş karışmış.Tavır yapmış.
Sen artık beni unuttun bana saygısızlık yapıyosun falan demiş.
Bunu demesinin nedenide sırf cocuk para biriktirdiği bankanın banka kartını bana verdi diye.
Napayım adam bana güveniyor!Demekki ben ona bu güveni vermişim. Kendi tercihi ben napayım. Yani ablasının bana olan kıllıgı bundan.
Ama cocugun paralarını harcıyorlar oda o yzden bana verdi yani napsın sonucta evlenmeyi düşünyor benimle.
Benim yanımda da zırt zırt cocuga mesaj atıyor.
Ay delleniyorum yaa.
Bende sinirli bir insanım fevriyim yani ablası hakkında ileri geri konuşuyorum bu sefer hayır bunu yapmakta istemiyorum benim yaptıgım zaten yanlıs ama kadın beni fıtık ediyor resmen beni tahrik ediyor yani.
Benim gerizekalı sevgilimde ablasına çicekler göndermeler yok hediyeler süprizler yapmalar. Geçtiğimiz pazar günü bana evlenme teklifi etti diye ablası kıskanclık krizlerine girdi tuttu ablasına cicek yolladı ki sırf onuda sevdiğini değer verdiğini anlasın diye.
Zaten ablasına zart dediğinde para veriyor zurt dediğinde para veriyor tamam şuan versin ablasıdr yapar ama evlendiğimizdede mi böyle olucak bu. Hayır cocugun suratınada söylüyorum ben böyle şeylere gelemem bak bilmiş ol diyorum tamam diyor ama geçiştirmek içinde diyo olabilir.
Kadın benim suratıma bakarak '' kardeşim seninle buluşmaya geldiği günler dışarı cıkarken beni öpmüyor baska yere gittimi öpüyor '' diye konuşan biri. Hayır yani nasıl gözü döndüyse kızın artık suratıma pat diye söyledi.
Gelmiş 38 yasına evlenmeye niyetide yok hayır bir tane koca bulsa da oda kurtulsa bizde.
Her şeye alınan herseye aglayanda bir tip.
İnsana zorla gel beni kaşı diyor. Artık sevgiliminden sinirlerini bozuyor cocugun morali bozuluyor bu sefer dertleşmek için bana anlatıyor ama bende bu sefer ablasına doluyorum haberi yok. Cocuk elinden geleni yapıyor keşke benimde abilerim böyle olsa diyorum hep içimden ama yok ablası aşık gibi bir şey buna yani öyle bağlanmış anası bu kadar umursmıyor valla benim asıl kaynanam bu kız olucak belli.
Bende görümceyim ama gelinimiz yanlıs anlıcak diye konuşurken 1000 kere düşünüyorum aman yorulmasın aman abim üzülmesin aman kendini dışlanmıs hissetmesin diye. Bu nedir böyle ya cidden görümce görmeyeyim seni ömrümce lafını bosa dememişler. Herkes bizim gibi değil demekki.
Eskiden hiç bir sey demezdim bu kızla ilgili ama beni 7-8 ay önce otobuste görüp görmemezlkten gelip konusmak istemeyip kafasını cevirdiği günden beri gıcık oluyorum.
Evlenmeden böyleyse evlendikten sonrasını düşünemiyorum.
Ben onun hakkından gelirim zaten onun ve diğer iki görümcemin. Ama ben bu düşüncelerimi erkek arkadaşıma bu kadar sert dille artık belli etmek istemiyorum çünkü üzülüyo görüyorum bellki onlarda benim arkamdan sallıyor cünkü dün bana artık aranızda kalmaktan yoruldum gercekten dedi nasıl bir taktik yapabilirm bilmiyorum tecrübeli bayanlar yazsın .
Uzun olmuş bayada ama cok doldum artık yazıp içimi boşaltmak istedim okuyanlara cok teşekkür ederim
Yazdıklarının hepsini bir kenara bırakıyorum. Abla kardeş ilişkisi çok yakın olabiliyor. Bence bir sakıncası yok evliliğinizi etkilemediği sürece. Ha sen etkileyeceğini düşünüyorsan yol yakınken ayrıl. Zaten bu şekilde evlenirsen sonradan kötü olan sen olursun. Ablayla kardeşi ayıran gelin olursun. Her neyse benim söylemek istediğim şey farklı. Sen sen ol, bir kadın olarak adam sana yalvarsa bile evli olmadığın bir adamın ne hesap kartını, ne kredi kartını al.... Bak sonunda sana patlar söyleyeyim. Hiç normal değil, doğru da değil. Gelin ata binmiş ya nasip demiş diye bir laf vardır hani. Yarın öbürgün evlenmezseniz ya da bir aksilik çıkarsa çok sorun olur senin için. Eminim şu anda bile daha evlenmeden oğlumuzun kartını aldı, parasını yiyor diye laf ediyorlardır sen hiç harcama yapmasan bile. Yani şu anda, şu şartlarda ablasının ondan para alması doğal ama senin o kartı alman hiç değil.Öncelikle iyi haftalar diliyorum canlar
Sevgilime cok düşgün ablası , annesinden cok ablası bakmış diyebiliriz tamam buraya kadar anladım cok seviyosun kardeşini.
Kardeşin senin bitanen ,bebegin ,meleğin ama be kadın paylaşamamak, paylaşmak istememek nedir ya?(Bu arada kardeşini meleğim bebegim diye seviyor abartmıyorum)
Bu nasıl bir fesatlık bu nasıl bir kıskanclık bu nasıl bir ruh hastalıgı ben anlamıyorum!
Cocuk dün benimle buluştu diye eve gittiğinde ablasının suratı beş karışmış.Tavır yapmış.
Bunu demesinin nedenide sırf cocuk para biriktirdiği bankanın banka kartını bana verdi diye.
Napayım adam bana güveniyor!Demekki ben ona bu güveni vermişim. Kendi tercihi ben napayım. Yani ablasının bana olan kıllıgı bundan.
Ama cocugun paralarını harcıyorlar oda o yzden bana verdi yani napsın sonucta evlenmeyi düşünyor benimle.
Ay delleniyorum yaa.
Bende sinirli bir insanım fevriyim yani ablası hakkında ileri geri konuşuyorum bu sefer hayır bunu yapmakta istemiyorum benim yaptıgım zaten yanlıs ama kadın beni fıtık ediyor resmen beni tahrik ediyor yani.
Benim gerizekalı sevgilimde ablasına çicekler göndermeler yok hediyeler süprizler yapmalar. Geçtiğimiz pazar günü bana evlenme teklifi etti diye ablası kıskanclık krizlerine girdi tuttu ablasına cicek yolladı ki sırf onuda sevdiğini değer verdiğini anlasın diye.
Zaten ablasına zart dediğinde para veriyor zurt dediğinde para veriyor tamam şuan versin ablasıdr yapar ama evlendiğimizdede mi böyle olucak bu. Hayır cocugun suratınada söylüyorum ben böyle şeylere gelemem bak bilmiş ol diyorum tamam diyor ama geçiştirmek içinde diyo olabilir.
Kadın benim suratıma bakarak '' kardeşim seninle buluşmaya geldiği günler dışarı cıkarken beni öpmüyor baska yere gittimi öpüyor '' diye konuşan biri. Hayır yani nasıl gözü döndüyse kızın artık suratıma pat diye söyledi.
Gelmiş 38 yasına evlenmeye niyetide yok hayır bir tane koca bulsa da oda kurtulsa bizde.
İnsana zorla gel beni kaşı diyor. Artık sevgiliminden sinirlerini bozuyor cocugun morali bozuluyor bu sefer dertleşmek için bana anlatıyor ama bende bu sefer ablasına doluyorum haberi yok. Cocuk elinden geleni yapıyor keşke benimde abilerim böyle olsa diyorum hep içimden ama yok ablası aşık gibi bir şey buna yani öyle bağlanmış anası bu kadar umursmıyor valla benim asıl kaynanam bu kız olucak belli.
Bende görümceyim ama gelinimiz yanlıs anlıcak diye konuşurken 1000 kere düşünüyorum aman yorulmasın aman abim üzülmesin aman kendini dışlanmıs hissetmesin diye. Bu nedir böyle ya cidden görümce görmeyeyim seni ömrümce lafını bosa dememişler. Herkes bizim gibi değil demekki.
Eskiden hiç bir sey demezdim bu kızla ilgili ama beni 7-8 ay önce otobuste görüp görmemezlkten gelip konusmak istemeyip kafasını cevirdiği günden beri gıcık oluyorum.
Ben onun hakkından gelirim zaten onun ve diğer iki görümcemin. Ama ben bu düşüncelerimi erkek arkadaşıma bu kadar sert dille artık belli etmek istemiyorum çünkü üzülüyo görüyorum bellki onlarda benim arkamdan sallıyor cünkü dün bana artık aranızda kalmaktan yoruldum gercekten dedi nasıl bir taktik yapabilirm bilmiyorum tecrübeli bayanlar yazsın .
Uzun olmuş bayada ama cok doldum artık yazıp içimi boşaltmak istedim okuyanlara cok teşekkür ederim
Kardeşine bebeğim,meleğim diye hitap etmesi onun bileceği bir iş istediği şekilde hitap eder,ama diğer konularda haklısın tabi sana evlilik teklifi edince neden kıskançlık krizine giriyor anlamadım sevinmesi gerek aksine kardeşim sevdiği kız ile evleniyor diye,acaba seni mi istemiyorlar ailecek onlarda böyle davranarak imamı ediyor.Öncelikle iyi haftalar diliyorum canlar
Ay delleniyorum yaa.
böyle sorunlar görünce iyiki görümcem yok diyorum,
valla açıkçası işin zor gibi,haklarından gelirsin sana karşı bir saygısızlıkları olursa tabiki ama işte güzel güzel geçinip huzurlu olmak varken illa biyerden bi sorun çıkar..
bence çok yüzgöz olmadan,ilişkileri belli bir seviyede tutarak,kavga etmeden ama rahatsız oldugunuz olayla ılgılı nişanlınıza değil direk muhattabınızla konusup halledın..
çünkü zamanla hele ki evlendikten sonra erkek içinde çekılmez hal alır bu arada kalma durumu..
3 gelinmiz var görümceyim:)allaha şükür dua dışında bişey duymadım ağızlarından bana karşı:)
Sen bu cocukla sakin evlenme. Benden sana tavsiye.
Bence arkana bakmadan kaç. bu kardeşlerine bağlı olan görümceler anneler var ya yuva yıkar. ki dün benim yuvamı yıkmak için uğraştılar evimi terkettim. bunlar bide evlenmez bizim evliliğimizi zehir eder. ben yandım sen yanma. benim kocam da aynısıydı adam olur dedim olmadı bu saatten sonrada olmaz
yanmışım desene:)Kesinlikle ayrilmalisin aman diyim kuzum sakın delilik yapıp evleneyim deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?